Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ دلم تنگه وه کو خونچه ی ده می تو به نازو پرچه مو ئه گریجه یی تو 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ مینزچشم ابی شینی یعنی آبی! عه آره! چشماش روشنه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خیلی غلیظ حرف میزنی.نمیفهمم چی میگی. شیخ فقط چی؟ اوری بادی لیسن تو می اند ریپیت... ئه خه نی or ئه که نی مینز میخند! شیخ کافیه لب تر کنه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ اوری بادی لیسن تو می اند ریپیت... ئه خه نی or ئه که نی مینز میخند!شیخ کافیه لب تر کنه ایزی میزی ویزی ساسان شیخ به بعدشو متوجه نشدم استاد 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ معلومه که کافیه لب تر کنه منو فرنوش میریم براش یه عروس خوشکل میگیریم. هرکسی لیاقت پسرمونو نداره 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ هاااااااااااا حاله خاصه دیگه مسمک دیگه همین دیگه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ هاااااااااااا حاله خاصه دیگه مسمک دیگه همین دیگه حال خاص. دنگ و بس؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نه خبر دوسلار نییسوز باخی ن گوروم تورکی دانشیرام خوشدو باخون گورون سیز بولموسیز 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ حال خاص. دنگ و بس؟ یاشا ساغول هانیه سن نه خبر 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ یاشا ساغول هانیه سن نه خبر زور سپاس. خبر خاصی نیست ماهم خوبیم بابا مدییییییییر:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ معلومه که کافیه لب تر کنهمنو فرنوش میریم براش یه عروس خوشکل میگیریم. هرکسی لیاقت پسرمونو نداره سلااااااااااااام. پسرمون؟؟ :w58: تا جایی که یادمه من اینجا فقط یه دخمل دارم. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام. پسرمون؟؟ :w58: تا جایی که یادمه من اینجا فقط یه دخمل دارم. منظورم پسر همشهریمونه من اجاقم کوره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ هاااااااااااا حاله خاصه دیگه مسمک دیگه همین دیگه الریز آغره ماسن سنی سویاروم چخ ممنون 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ الریز آغره ماسنسنی سویاروم چخ ممنون قربان اولوم من سنه ای منیم جان یولداشیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ منظورم پسر همشهریمونهمن اجاقم کوره آهااااااااااا.خو نگو پسرمون.هر کی ندونه فکر میکنه چند سال مونه. باشه.موافقم.:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ معلومه که کافیه لب تر کنهمنو فرنوش میریم براش یه عروس خوشکل میگیریم. هرکسی لیاقت پسرمونو نداره تو رو نمیدونم ولی این فرنوش چشمم اب نمیخوره برای ناصر کاری بکنه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ تو رو نمیدونم ولی این فرنوش چشمم اب نمیخوره برای ناصر کاری بکنه به کوری چشم دشمنان به زودی اقدام میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ قربان اولوم من سنه ای منیم جان یولداشیم سهندکی مدیر شدی رفیق خبر نداشتیم دمت گرم دیگه هوای ما رو داشته باش! وام و اینا حله دیگه آره؟ راستی چرا عنوانت انقد طولانیه؟مدیر تالار گفتگوی آزادخب خلاصش مدیر اسپمه دیگه این همه فیز و افاده و کلاس چیه گذاشتن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ به کوری چشم دشمنان به زودی اقدام میکنیم. من نمیذارم داداشم رو بدبخت کنید من واسه ناصر ناتالی پورتمن رو مد نظر دارم ...ماتیلدا ماتیلدا 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ سهندکی مدیر شدی رفیق خبر نداشتیمدمت گرم دیگه هوای ما رو داشته باش! وام و اینا حله دیگه آره؟ راستی چرا عنوانت انقد طولانیه؟مدیر تالار گفتگوی آزادخب خلاصش مدیر اسپمه دیگه این همه فیز و افاده و کلاس چیه گذاشتن امروز مدیر شده. اتفاقا خیلیییییییییییییییییییییییییی زود متحول شد.:ws28: پست منم حذف کرد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده