Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ فک کردم گفتی شوته :| خب درسته که اینو نگفتم ولی نمیتونم انکارشم بکنم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ من تک زن خارجی ناسازم:|من شیخم چون ئه توانم ژن خارجی بخوازم؟ ئه وان قرتین کوره تو بچی بو داوایان خویان دلمه پیچ ئه کن له حالت قرتی تنه درو خیالت تخت 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خب درسته که اینو نگفتم ولی نمیتونم انکارشم بکنم میزنمت نصف شیاااااااااااااااااااااا خودتی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ تقدیم به ناصر هه ل سه بی بوو لام دوره که سه که م بو تو سوتیاگه گوشتو پوسه که م!! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ سووارو سپیاو، گشتی درویه جوانی کچ فه قه ت چاو و برویه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ هەستە بێ بۆ لام وەک جاری جاران بە کوێری دۆژمن بە دیدەی یاران 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ مەلای مارەبڕ ئیمانی نییه / ناپرسێ رۆڵه دڵدارت کییه؟! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ زور سوپاس کومار گیان قزای تو 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ انگار خودش دنبال فلسفه شکل گیری هستیه آری تو چه زانید :vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ زور سوپاس کومار گیان قزای تو مخلصم ئابرا ناصر 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ آری تو چه زانید :vahidrk::vahidrk: خب حالا به نتیجه هم رسیدی یا چه جوریه اوضاع؟ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ایواران وختی و تنیا نیشم دوری بالاکد نقاشی کیشم کاری دی نیرم به غیر یادت 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نه ژن خاس تیده شون من یا شیخ ژنه خارجی بخوازه،کاتولیک تیر بت ها! جا به دین اسلام مشرفی بکه من تک زن خارجی ناسازم:|من شیخم چون ئه توانم ژن خارجی بخوازم؟ ئه وان قرتین :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ایواران وختی و تنیا نیشمدوری بالاکد نقاشی کیشم کاری دی نیرم به غیر یادت ئا خ ئاخ ئاخ شاعر ئه یژه بالا برزو چاو شینی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بارگه ی خمم هه ل گرتو هاتمو بو شاری خوم هاتوم برو دیاری .... 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ئا خ ئاخ ئاخشاعر ئه یژه بالا برزو چاو شینی چاوشینی مینز؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ :ws28: به چی ئه کنی؟ وه چه ئه خه نی؟ شیخ فقط لیوی تر بکات تواوه! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ چاوشینی مینز؟؟ مینز چشم ابی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ به چی ئه کنی؟وه چه ئه خه نی؟ شیخ فقط لیوی تر بکات تواوه! خیلی غلیظ حرف میزنی. نمیفهمم چی میگی. شیخ فقط چی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده