not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو شاره که م سنه سلاو له ئاویه ری سه ربه رز سلاو له تاقه دار.......... و سلاو بو تواوی میوانانی خوشه ویست ئه ره سلاااااااو هاتی وناو تایپیکت شنگی کس و کارکت قرمزها مینز؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ههر خۆشییهک لهبهر ئهکهم ..، یان قۆڵهکانی درێژه .. یاخود کورته .. یاخود فشه .. یاخود تهنگه ..، به بهری من ..! ههر خهمێکیش لهبهر ئهکهم ..، ڕێک ئهڵێی بۆ من کراوه له ههر کوێ بم ..! احسنت احسنت 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ههر خۆشییهک لهبهر ئهکهم ..، یان قۆڵهکانی درێژه .. یاخود کورته .. یاخود فشه .. یاخود تهنگه ..، به بهری من ..! ههر خهمێکیش لهبهر ئهکهم ..، ڕێک ئهڵێی بۆ من کراوه له ههر کوێ بم ..! احسنت احسنت تو اینارو از کجا آوردی سودی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو کنیشکی کوردسلااااااام خانم دکتر کورسان خوشی ئازیز؟ زور سپاس خوت خاصی؟ ئاخریه کت ته نه گیشتم متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو شاره که م سنه سلاو له ئاویه ری سه ربه رز سلاو له تاقه دار.......... و سلاو بو تواوی میوانانی خوشه ویست ئه ره سلاو بو تو خویشکی به ریز هاتی ئاخری فره ماطل تو بوین 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو تو خویشکی به ریزهاتی ئاخری فره ماطل تو بوین 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بوچه خفه ت ئه خوی؟ (چرا غصه میخوری؟) 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاااو سلاااو...یاخوا به خیر بی روله گیان 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بوچه خفه ت ئه خوی؟ (چرا غصه میخوری؟) دست خوش!!! حس ناسیونالیستیت گل کرد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاااو...یاخوا به خیر بی روله گیان میگم کلمه بگو ، یه کامیون جمله میگی؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دست خوش!!! حس ناسیونالیستیت گل کرد؟؟؟ دی دانه له گوره گان تایپیک هات...ئه م تایپیکه به پیشنهاد دنیز دامرزیاگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من ئه ویندار همه شمام شا ئه م دانه گه ی ترمان...سه یرو خوشه آریو نایژم چم وت با بته گوره که له بان دلو بمه نتو 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاااو...یاخوا به خیر بی روله گیان چلنگر من نیس الان بی زحمت یکی بترجمه این جمله رو 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دی دانه له گوره گان تایپیک هات...ئه م تایپیکه به پیشنهاد دنیز دامرزیاگه باش 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ چلنگر من نیس الان بی زحمت یکی بترجمه این جمله رو گفتم سلام/...خیلی خیلی خوش اومدی بچه جان(البته این بچه جان شاید توی فارسی کمی تحقیرآمیز به نظر بیاد ولی معنیش توی کردی اونجوری نیست ها) 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ شا ئه م دانه گه ی ترمان...سه یرو خوشه آریونایژم چم وت با بته گوره که له بان دلو بمه نتو دخت دخت چی میگی جوزفی ؟ اگه فش بدی خوتی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ شا ئه م دانه گه ی ترمان...سه یرو خوشه آریونایژم چم وت با بته گوره که له بان دلو بمه نتو نمیدونم مث چی هست... دیدن چهره آریو چه لذت بخشه نمیگم چی گفتم تا به دلت بمونه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ گفتم سلام/...خیلی خیلی خوش اومدی بچه جان(البته این بچه جان شاید توی فارسی کمی تحقیرآمیز به نظر بیاد ولی معنیش توی کردی اونجوری نیست ها) هه رچه ند که نات بینم به ڵام ده نگی خه نده ت ئه بزوێنێ دڵی سڕم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده