.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ روحت شاد جوزف بزرگ مرده کوچک 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ مریدک امسال مریدان عید ندارن چرا شیخ مصوبه ی جدیده؟ من که میرم شاید دیگه نیام تو برا خودت بخند عه چرا نمیاین؟بیاین بخندیم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ چرا شیخ مصوبه ی جدیده؟ عه چرا نمیاین؟بیاین بخندیم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فتوای جدیدمه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ فتوای جدیدمه شیخ نشداااااااااااااااا هر موقع به نفعتونه فتوا صادر میکنید 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ پخ پخ پخ پخ پخ پخ هی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ پخ پخ پخپخ پخ پخ هی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ نوروزتان پیروز بیت ئه م روژی سالی تازه ی نوروز هاته وا جه ژنی کی کونی کورده به خوشی و به هاته وا ئه م ئاهنگی سری سالی ماموستا حه سه ن زیره ک پیشکه ش به همو کوردیک له جیهاندا http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16298 پ .ن: این آهنگ کردی از شاعر بزرگ کرد زبان حسن زیرک رو تقدیم میکنم به همه ی هموطنان آریایی نژادم تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ، منو ببرید بگردونید 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ، منو ببرید بگردونید سلام کی اومدی؟:| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زۆر هه وڵ ئه ده م ره مزی ئه وین له نێو دڵما بشارمه وه نه کا له پڕ ئه وین کوژێ شوێن پێی ئاسکی سڵی ده شتی خه یاڵ هه ڵکات! خامه ی یاخی ئۆقره ناگرێ رازه کانم ئه درکێنێ بێ قه رارم وه ک مۆم له نێو ئاگردانی ئه وینێکا هه ڵکورماوم! تۆ ده ریامی منیش زامێکی ناسۆرم تینووی قۆمێ،تنووکه ێی چۆرێ ئاوم! سلاو زور سوپاس 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامکی اومدی؟:| وقتی شما خواب بودی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جدی اومدی؟ کی اومی چرا نگفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جدی اومدی؟کی اومی چرا نگفتی؟ ناصر حالت خوبه؟ من کجا اونجا کجا منظورم تاپیک بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ناصر حالت خوبه؟ من کجا اونجا کجا منظورم تاپیک بود :| بسی تعجب کردم خو میگفتی تاپیک بابا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سیلام کاکا جان چونب چاکی سیلامتی راستی یه نغمه کردی آه سردم رنگ زردم تی خبر ناری ز دردم بیقرارم ...... یادش بخیر کرمانشاه سربازی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به سهند عزیز خوش اومدی دادا نشجورسن؟ حالی یاخچیده؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به سهند عزیز خوش اومدی دادانشجورسن؟ حالی یاخچیده؟ ممنون ترجمه میکنم نجورسن؟ حالین یاخجی دی ساغول 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ به کوردیک ئه لین گه ورترین ئاواتت چیه؟ ئه لیت ئاواتم ئه وه ی landcusire(لندکروزر) بکرم (بسینم) له دوای لندکروززه که بنوسم : عاقبت فرار از مدرسه تا .... ناو ئاموزش و پرورشی ئیران 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستاناین تایپیک رو زدم تا حس ناسیونالیستم رو نشون بدم اینجا به جز پست اول همه پستا کردی هستش پس هر کی دوس داره بیاد کردیش هم تقویت میشه یه جورایی خب کیا کرد هستن توی انجمن بیان یه سلامی خدمت من عرض کنید بابا ته کی موموری از دس ایشه خلاص اونمه همه بوک ماجی اشت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ حیف نیست بجای این کتونی یای خوشجل آدم پوتین بپوشه:دی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ حیف نیست بجای این کتونی یای خوشجل آدم پوتین بپوشه:دی واقعا ها چی میشد به جا پوتین کتونی میپوشیدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده