Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آق جوزفی شوما الانشم حرفی برا گفتن ندارینسید هم گفتن غریب نوازی کنن واسه همین ازتون تعریف کردن آخه اینجارو ه نام خودمون زده بودیم شوما غریب بودید دیدم آموزش فنون رزمیه جا داره از فن زیبای بزکش یادی کنم...بزکش یه اصطلاحه که وقتی کشتی گیر مچ پای کشتی گیر دیگه رو میگیره و میکشه به کار میره خیلی واژه پرمحتواییه اینو گفتم که حساب کار دستت بیادافسری مفسری رو ما جواب نمیده 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ما نیز اعلام وجود مینماییمدعوا نکنین ها مگه مورچه هم وجود داره که اعلام هم بکنه آبجی کوچیکه داد نزنی ها 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اسم تاپیک باید به "کل کل کردها و آذری ها "تغییر داده بشه مسولین رسیدگی لدفن 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ مگه مورچه هم وجود داره که اعلام هم بکنهآبجی کوچیکه داد نزنی ها "کل کل کردها با کردها- کردها با آذری ها " میخوام داد بزنم همینه که هس 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ "کل کل کردها با کردها- کردها با آذری ها " میخوام داد بزنم همینه که هس 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلام سلام این چه مدل سلام کردنه آقا جوزف اگه راس میگین به ایشون بگین داد نزنن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلام کتک میخوای علی؟کف گرگی دوس داری یا افسری؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دیگه با من اونجوری صوبت نکنینا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دیگه با من اونجوری صوبت نکنینا :5c6ipag2mnshmsf5ju3چشم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلاماین چه مدل سلام کردنه آقا جوزف اگه راس میگین به ایشون بگین داد نزنن کتک میخوای علی؟کف گرگی دوس داری یا افسری؟ ای بابا من فقط بلند سلام کردم همه بشنون خو....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه فت پا بهت بزنم کف زمین کتلت بشی Jozef خان!!!!:167: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اسم تاپیک باید به "کل کل کردها و آذری ها "تغییر داده بشهمسولین رسیدگی لدفن چرا کل کل؟؟؟؟ کی با کی دعوا میکنه مگه؟؟؟؟اسم بگو حالشونو بگیرم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3چشم کی پاسورد داداشمو دزدیده؟ این آقا کومار خودمون نیس 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ای بابامن فقط بلند سلام کردم همه بشنون خو....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه فت پا بهت بزنم کف زمین کتلت بشی Jozef خان!!!!:167: زرشک 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ چرا کل کل؟؟؟؟ کی با کی دعوا میکنه مگه؟؟؟؟اسم بگو حالشونو بگیرم:vahidrk: آرتاش و جوزف فقط به خودتون مسلط باشید 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ای بابامن فقط بلند سلام کردم همه بشنون خو....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه فت پا بهت بزنم کف زمین کتلت بشی Jozef خان!!!!:167: باشه اکشال نداره این دفعه هم میبخشیمتون 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ کی پاسورد داداشمو دزدیده؟این آقا کومار خودمون نیس آره یکی دیگه بود گوشش رو از جا کندم الان خودمم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آرتاش و جوزففقط به خودتون مسلط باشید ن باو صحبتشون دوستانه س...... حالا سر چی صحبت دوستانه میکردن؟؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آره یکی دیگه بود گوشش رو از جا کندم الان خودمم حالا که فک میکنم میبینم یه خرده کارای عقب مونده دارم برم به اونا برسم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ن باو صحبتشون دوستانه س...... حالا سر چی صحبت دوستانه میکردن؟؟ من به خون آرتاش تشنم سید رخصت بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده