دل مانده 7714 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 ای بابامن کی گفتم هدیه اس؟؟؟؟ من تو اونا مواد کار گذاشتم!!!! شفای عاجل ان شالله 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 یا خداسیدددددددددددد:banel_smiley_52::imoksmiley: پروفشو بسته:icon_razz: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 نمیدونم...حدس بزن نکنه منو میگدها؟ سید موافقید بزنیم آقا جوزفی از انجمن فراری بشن؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 نکنه منو میگدها؟سید موافقید بزنیم آقا جوزفی از انجمن فراری بشن؟ بله شمارو میگم جوزف که سالارِ...دوسش دارم سبد سبد....چیشده مگه؟؟ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 بله شمارو میگم جوزف که سالارِ...دوسش دارم سبد سبد....چیشده مگه؟؟ بنده در خدمت دوستان هستم ای بابا حالا سبد و بیخیال هیچی نشده اما دوس دارم یه کف گرگی اساسی بزنید بهشون 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 بنده در خدمت دوستان هستم ای بابا حالا سبد و بیخیال هیچی نشده اما دوس دارم یه کف گرگی اساسی بزنید بهشون بله مشخص در خدمت دوستانید....هر روز میام میبینم بسته س...:icon_razz: سبد که خوبه یا علی کف گرگی!زیر زانو و شپسی هم میخوای اضافه کنم؟؟ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 بله مشخص در خدمت دوستانید....هر روز میام میبینم بسته س...:icon_razz: سبد که خوبه یا علی کف گرگی!زیر زانو و شپسی هم میخوای اضافه کنم؟؟ پ خ که بازهدست پیش میگیرم پس نیفتم:2i1d1co: به بقچه نمیرسه بله همون کف گرگی:14k8gag:سید اینا دیگه چین؟یه کلاس بذارید بیایم یاد بگیریم:thk:حالا یه توضیح مختصری در و گوهر بفرماید تا مستفیذ بشیم 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 پ خ که بازهدست پیش میگیرم پس نیفتم:2i1d1co:به بقچه نمیرسه بله همون کف گرگی:14k8gag:سید اینا دیگه چین؟یه کلاس بذارید بیایم یاد بگیریم:thk:حالا یه توضیح مختصری در و گوهر بفرماید تا مستفیذ بشیم بازه که بازه دلیل نشد که واقعا نمیدونید؟؟؟ شپسی اینه که با کف دست میزنی به پیشونی طرف مقابلت( یجور نماد قدرت میتونه باشه) زیر زانو رو هم که اول با کف پا میزنی شکم طرفت بعدش که خم شد با زانو میزنی تو صورتش یجور دیگه هم زیر زانو میشه که اون خیلی سخته 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 بازه که بازه دلیل نشد که واقعا نمیدونید؟؟؟ شپسی اینه که با کف دست میزنی به پیشونی طرف مقابلت( یجور نماد قدرت میتونه باشه) زیر زانو رو هم که اول با کف پا میزنی شکم طرفت بعدش که خم شد با زانو میزنی تو صورتش یجور دیگه هم زیر زانو میشه که اون خیلی سخته منم زبون دارمااااااااااااا ایناها:w589: ایول سید عجب چیزایی بلدیدا:w127:شپسی و زیر زانو:evilsmile::spiteful:از فردا خدا به دادمون برسه یه کف گرگی بلد بودم میخواستم بزنم همه رو اینارم که یاد گرفتم فک کنم دیگه کسی زنده نمونه:girl_blush2::lol: 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 منم زبون دارمااااااااااااا ایناها:w589: ایول سید عجب چیزایی بلدیدا:w127:شپسی و زیر زانو:evilsmile::spiteful:از فردا خدا به دادمون برسه یه کف گرگی بلد بودم میخواستم بزنم همه رو اینارم که یاد گرفتم فک کنم دیگه کسی زنده نمونه:girl_blush2::lol: فت پا هم خوبه:gnugghender: 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 شمام بعله؟اون دیگه چیه؟ به به... نمیدونی؟؟؟ پسی عباسی فت پا... یکم سرچ کن اطلاعات عمومیت بره بالا 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 منم زبون دارمااااااااااااا ایناها:w589: ایول سید عجب چیزایی بلدیدا:w127:شپسی و زیر زانو:evilsmile::spiteful:از فردا خدا به دادمون برسه یه کف گرگی بلد بودم میخواستم بزنم همه رو اینارم که یاد گرفتم فک کنم دیگه کسی زنده نمونه:girl_blush2::lol: بله تازشم درس دلیل قانع کننده ای برای بستن پروف نیست یا علی خدا رحم کنه دیگه...منم که کتک خورم مـــلـــس 3
ارسال های توصیه شده