Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ کاملا معلومه از همون اول خبر داشتین آیسه حالو وضعت چونه؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ سلام داش علی تو که خونسرد بودی از برای چه قاطی کردی اسم بگو جنازه تحویل بگیر 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ داش علی تو که خونسرد بودیاز برای چه قاطی کردی اسم بگو جنازه تحویل بگیر یا خدا زلزله اومدعلیک سلام ای بابا خب بلند سلام کردم دیگه!!! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ ای باباخب بلند سلام کردم دیگه!!! صداتو واسه من بلند میکنی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ آیسه حالو وضعت چونه؟ یعنی" الان وضعت چطوره؟"؟ اگه آره: هیسه خوو ام توو خوویی؟ چ َ کَی؟ (امیدوارم درست گفته باشم) 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ ای باباخب بلند سلام کردم دیگه!!! بسی فرق است بین بلند سلام کردن و داد زدن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ یعنی" الان وضعت چطوره؟"؟اگه آره: هیسه خوو ام توو خوویی؟ چ َ کَی؟ (امیدوارم درست گفته باشم) نه یه ذره بهت امیدوار شدم خوبه خوبه آورین داری به مغزت فشار میاری 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ صداتو واسه من بلند میکنی اصلــــــــــــن بهتون نمیاد متاسفانه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ صداتو واسه من بلند میکنی بلند گفتم همه بشنون!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ اصلــــــــــــن بهتون نمیادمتاسفانه اتفاقا خیلی هم بهم میاد :gnugghender: علی منو دیده..من آدم خیلی خشنی هستم مگه نه داش علی؟خیلی هم زود عصبی میشم و خون تو چشام جمع میشه 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ نه یه ذره بهت امیدوار شدمخوبه خوبه آورین داری به مغزت فشار میاری بلند گفتم همه بشنون!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اکشال نداره می بخشیمتون 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ اتفاقا خیلی هم بهم میاد :gnugghender: علی منو دیده..من آدم خیلی خشنی هستم مگه نه داش علی؟خیلی هم زود عصبی میشم و خون تو چشام جمع میشه بههههههههههلهههههههههه راستی قمه هایی که برات آوردم رو به کسی ندادی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ بههههههههههلههههههههههراستی قمه هایی که برات آوردم رو به کسی ندادی؟؟؟ قمه که کار ما رو را نمیندازه داش علی اونو دادم به نوچه هام من بیشتر سر و کارم با شمشیر و گرز و ساتوره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ قمه که کار ما رو را نمیندازه داش علی اونو دادم به نوچه هام من بیشتر سر و کارم با شمشیر و گرز و ساتوره خب پس یه رو بیام ازت بگیرمشون بدمشون به بر و بچز کارشون راه بیفته!!! یه دو سه نفرو میخوان خط خطی کنن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ خب پس یه رو بیام ازت بگیرمشون بدمشون به بر و بچز کارشون راه بیفته!!!یه دو سه نفرو میخوان خط خطی کنن داش علی دیگه این ابزارالات رو ما اثر نداره هدیه رو که پس نمیگیرن اگه جرات داری بیا پس بگیر خط خطی میشی ها ما پشتمون 100 ضربه هاشور خورده داش 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ داش علی دیگه این ابزارالات رو ما اثر نداره هدیه رو که پس نمیگیرن اگه جرات داری بیا پس بگیر خط خطی میشی ها ما پشتمون 100 ضربه هاشور خورده داش ای بابا من کی گفتم هدیه اس؟؟؟؟ من تو اونا مواد کار گذاشتم!!!! اینا چی دارن میگن خدایا خدا شفاتون بده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده