Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ترسیدم و به راه اومدم از خدا نمیترسی حداقل از آرتاش بترس!!!!!!!!! بیبین سر به راه شده 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ از خدا نمیترسی حداقل از آرتاش بترس!!!!!!!!!بیبین سر به راه شده ما غلط بکنیم از خدا نترسیم خو منم سر به راه میشم مگه من بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام.خوبین؟؟ جوزف نیستش چرا؟؟ فکر کنم ترسیده 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام.خوبین؟؟ جوزف نیستش چرا؟؟ فکر کنم ترسیده سهههههههههههههههلاااااااااااااااام 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سهههههههههههههههلاااااااااااااااام سلااااااااااااااااااام 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام.خوبین؟؟ جوزف نیستش چرا؟؟ فکر کنم ترسیده جوزف از دور داره نظارت میکنه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ جوزف از دور داره نظارت میکنه آخه جرات نداره نزدیک بیاد 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ آخه جرات نداره نزدیک بیاد ما زندگیمونو باختیم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ما زندگیمونو باختیم چند چند؟ پنالتی هم شد؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ چند چند؟پنالتی هم شد؟؟؟؟ مگه والیبال پنالتی داره؟:ws3:3-0 من جلو افتادم ولی اونی که صفر شد رفیقم بود...رفیق آدم ببازه یعنی خودت باختی... وای که من چقدر آدم خوبی هستم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان کسی در مورد سلطان حقیقت چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان کسی در مورد سلطان حقیقت چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام داش مهدی از بچه های با صفای قلعه حسن خان سلطان حقیقت رو نشنیدم اصلاولی میدونم خودت کانتینر معرفتی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام داش مهدی از بچه های با صفای قلعه حسن خانسلطان حقیقت رو نشنیدم اصلاولی میدونم خودت کانتینر معرفتی سالاری داداش...ی دونه باشی.... آخه شنیدم تو کرمانشاهه...عکسشو سرچ کنید براتون میاره.... راستی فدایی داری 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سالاری داداش...ی دونه باشی.... آخه شنیدم تو کرمانشاهه...عکسشو سرچ کنید براتون میاره.... راستی فدایی داری خعلی مخلصیم داداش گشتم نبود کی هست؟ نکنه ناصر رو میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ خعلی مخلصیم داداشگشتم نبود کی هست؟ نکنه ناصر رو میگی؟ خوب نگشتی...بعد ناهار عکسشو میزارم یه مکان...فک کنم تو مایه های امزاده و اینا باشه... 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ خوب نگشتی...بعد ناهار عکسشو میزارم یه مکان...فک کنم تو مایه های امزاده و اینا باشه... ایول بذار ببینیم خیلی کنجکاو شدم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ ایول بذار ببینیم خیلی کنجکاو شدم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستاناین تایپیک رو زدم تا حس ناسیونالیستم رو نشون بدم اینجا به جز پست اول همه پستا کردی هستش پس هر کی دوس داره بیاد کردیش هم تقویت میشه یه جورایی خب کیا کرد هستن توی انجمن بیان یه سلامی خدمت من عرض کنید 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ خب تقصیر من نبود که تازه از اول میدونستم به جز پست اول بقیه پستا هم مثل همون پست اوله 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ خب تقصیر من نبود کهتازه از اول میدونستم به جز پست اول بقیه پستا هم مثل همون پست اوله کاملا معلومه از همون اول خبر داشتین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده