Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ شیعه ها و سنیاشون گویش و لهجشون فرق میکنه ؟ آره ولی این فرق گویش به دلیل مذهب نیست به خاطر جغرافیاست...چون هر شهر گویش خاص خودش رو داره 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دوستام اصلا کردی حرف نمیزنن. همکلاسیامم بیشترشون بچه ی ایلام بودن. ببین الان من که اومدم خوابگاه همه رو مجبور کردم کردی حرف بزنن رفیقم رشتیه کردی رو از کردا بهتر حرف میزنه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ببین الان من که اومدم خوابگاه همه رو مجبور کردم کردی حرف بزننرفیقم رشتیه کردی رو از کردا بهتر حرف میزنه جدی میگی:jawdrop: آفرین به تو :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هانیهاسمت جوزفه؟؟ درسته یه تعدادی از سرپلذهابم سنی ان. من جوزف که نیستم من اسمم کومار هستشهندی نیست ها ...هندیش kumar کردیشkomar:ws3: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من جوزف که نیستم من اسمم کومار هستشهندی نیست ها ...هندیش kumar کردیشkomar:ws3: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ جدی میگی:jawdrop: آفرین به تو :ws28: آره بابا بعضی وتا انقد قشنگ حرف میزنه من دهنم وا میمونه تازه یه سری اصطلاحات یاد گرفته که از هر 5 کرد یکی میفهمه چی میگه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان من میرم لالا کنم. شــــــــــــــب بخیــــــــــــر 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ :ws28: بخند حالا نوبت ما هم میرسه:gnugghender:به من میخندی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بخند حالا نوبت ما هم میرسه:gnugghender:به من میخندی:vahidrk: به اینکه گفتی هندی نیس خندیدم. نااراحت نشیااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ آره بابا بعضی وتا انقد قشنگ حرف میزنه من دهنم وا میمونهتازه یه سری اصطلاحات یاد گرفته که از هر 5 کرد یکی میفهمه چی میگه استادشون خوب بوده. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ آره ولی این فرق گویش به دلیل مذهب نیست به خاطر جغرافیاست...چون هر شهر گویش خاص خودش رو داره اخه بعضی کلماتشو به دلیل تشابه متوجه میشم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ به اینکه گفتی هندی نیس خندیدم. نااراحت نشیااااااااااااااااا نه بابا مگه هندیش بده؟مهاراجه کومار راج کوما ویجی کومار تازه معنیش توی هندی شاهزادس 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ببین الان من که اومدم خوابگاه همه رو مجبور کردم کردی حرف بزننرفیقم رشتیه کردی رو از کردا بهتر حرف میزنه راستی چرا شما پسرا اینجوریید؟؟ یه همکلاسی داشتیم کرد بود! اونم کجا مهاباد!!! میگفت کردی باهات حرف میزنم!! منم مطلقا چیزی متوجه نمیشدم فقط میگفتم دست خوش! برسیمه!!! اونم بیخیال میشد من جوزف که نیستم من اسمم کومار هستشهندی نیست ها ...هندیش kumar کردیشkomar:ws3: واقعا اسمت کوماره یا سربه سرم میزاری؟؟ دوستان من میرم لالا کنم. شــــــــــــــب بخیــــــــــــر شب بخیر جیگرررر 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابا مگه هندیش بده؟مهاراجه کومار راج کوما ویجی کومار تازه معنیش توی هندی شاهزادس بالاخره اسمت چیه 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من هم کـوماره هستم... مونث کـومار 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من هم کـوماره هستم...مونث کـومار فدات بشم 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ راستی چرا شما پسرا اینجوریید؟؟یه همکلاسی داشتیم کرد بود! اونم کجا مهاباد!!! میگفت کردی باهات حرف میزنم!! منم مطلقا چیزی متوجه نمیشدم فقط میگفتم دست خوش! برسیمه!!! اونم بیخیال میشد خب ترسیده ازش نهار بخوای بعدشم که میگفتی دستت خوش فکر میکرده باس اون حساب کنه دیگه بیخیال کردی حرف زدن میشد واقعا اسمت کوماره یا سربه سرم میزاری؟؟ آره بابا شب بخیر جیگرررر شب تو هم بخیر 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من هم کـوماره هستم...مونث کـومار مگه مثلا اسم رضا مونثش میشه رضاه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ شب تو هم بخیر هانی که به فرنوش شبخیر گفت ، فرنوش خوابید نه هانی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو شاره که م سنه سلاو له ئاویه ری سه ربه رز سلاو له تاقه دار.......... و سلاو بو تواوی میوانانی خوشه ویست ئه ره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده