آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ عجلو نظامممممم کشلا به صف رژه برید ببینم:167: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ الله اکبر با نیم وجب قد و 3-4تا مو همون شوید برا من شاخ شونه میکشن حالا قد رو کاری ندارم ولی خدایی دیگه زور داشتن و شاخ و شونه کشیدن به کچل بودن ربطی ندار...چه بسا خیلی از کچلا خطرن مثه همین جمشید هاشم پور خودمون یا بوروس ویلیس اجنبیا 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ عجلو نظامممممم کشلا به صف رژه برید ببینم:167: خودت باس سر صف وایسی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ حالا قد رو کاری ندارم ولی خدایی دیگه زور داشتن و شاخ و شونه کشیدن به کچل بودن ربطی ندار...چه بسا خیلی از کچلا خطرن مثه همین جمشید هاشم پور خودمون یا بوروس ویلیس اجنبیا بشینید بینیم باومن میگم آدم شوید تو سرش کم داشته باشه زورشم کم میشه بورسلی استثنا هستش آق جمشیدم از بچه های خودمونه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ خودت باس سر صف وایسی زرشککککککک من ناظم شماها هستم خط کش به دست واستادم اینجا بزنم تو سر کشلا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ بشینید بینیم باومن میگم آدم شوید تو سرش کم داشته باشه زورشم کم میشه بورسلی استثنا هستش آق جمشیدم از بچه های خودمونه کل هموگلوبین ها و سلول های بدن و نرون های مغزیت رو با هم جمع کنی و ضرب در 100 کنی تازه میشه نصف موهای رو سر داش بروسلی قاطی کردی ها تازه بروس ویلیس با بروسلی فررق میکنه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ زرشککککککک من ناظم شماها هستم خط کش به دست واستادم اینجا بزنم تو سر کشلا اگه تو ناظمم باس همون بهتر که کچل باشم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ کل هموگلوبین ها و سلول های بدن و نرون های مغزیت رو با هم جمع کنی و ضرب در 100 کنی تازه میشه نصف موهای رو سر داش بروسلی قاطی کردی هاتازه بروس ویلیس با بروسلی فررق میکنه اصل مطلب اینه که همشون انگشت کوچیکه ی من نمیشن اگه تو ناظمم باس همون بهتر که کچل باشم شما که کشل نیستید ماشالله 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ کجایی تو؟چرا نمیای ها:vahidrk:اینجا یه سری آرتاش رو باید گوشمالی بدم "کجایی تو؟چرا نمیای ها" یعنی میخواین بگین شما میدونستی من نبودم آرتاش آجی خودمه چی میگین باو 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ آقا کومار گفتین "یه سری آرتاش" آرتاش چن تاس مگه نکنه آذری ها رو میگین 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ "کجایی تو؟چرا نمیای ها"یعنی میخواین بگین شما میدونستی من نبودم آرتاش آجی خودمه چی میگین باو سلوم آجی مرضیه بزن کشل بشن این آف جوزیخوبی؟ آقا کومار گفتین "یه سری آرتاش" آرتاش چن تاس مگه نکنه آذری ها رو میگین از اول ریاضیشون ضعیف بود 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلوم آجی مریضی بزن کشل بشن این آف جوزیخوبی؟ از اول ریاضیشون ضعیف بود سلوووم نانازم بیا بهش رحم کنیم کشله گناه داره 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلوووم نانازمبیا بهش رحم کنیم کشله گناه داره ننننهههههههههههه به ایشون رحم نکنیااااااااااا پشیمون میشی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ننننهههههههههههه به ایشون رحم نکنیااااااااااا پشیمون میشی راس میگیااااااااااا باشه بیا اون 4 تا شیویدشم از روو سرش برداریم تاس شه بره 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ راس میگیاااااااااااباشه بیا اون 4 تا شیویدشم از روو سرش برداریم تاس شه بره موافقم شدیددددددددددددددددد:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ موافقم شدیددددددددددددددددد:gnugghender: ایول 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ای اسپمر ها این قدر اسپم نکنین از خدا بترسین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ای اسپمر هااین قدر اسپم نکنین از خدا بترسین ترسیدم و به راه اومدم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ای اسپمر هااین قدر اسپم نکنین از خدا بترسین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده