Moment 15228 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2013 الله اکبر با نیم وجب قد و 3-4تا مو همون شوید برا من شاخ شونه میکشن حالا قد رو کاری ندارم ولی خدایی دیگه زور داشتن و شاخ و شونه کشیدن به کچل بودن ربطی ندار...چه بسا خیلی از کچلا خطرن مثه همین جمشید هاشم پور خودمون یا بوروس ویلیس اجنبیا 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2013 عجلو نظامممممم کشلا به صف رژه برید ببینم:167: خودت باس سر صف وایسی 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 حالا قد رو کاری ندارم ولی خدایی دیگه زور داشتن و شاخ و شونه کشیدن به کچل بودن ربطی ندار...چه بسا خیلی از کچلا خطرن مثه همین جمشید هاشم پور خودمون یا بوروس ویلیس اجنبیا بشینید بینیم باومن میگم آدم شوید تو سرش کم داشته باشه زورشم کم میشه بورسلی استثنا هستش آق جمشیدم از بچه های خودمونه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 خودت باس سر صف وایسی زرشککککککک من ناظم شماها هستم خط کش به دست واستادم اینجا بزنم تو سر کشلا 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2013 بشینید بینیم باومن میگم آدم شوید تو سرش کم داشته باشه زورشم کم میشه بورسلی استثنا هستش آق جمشیدم از بچه های خودمونه کل هموگلوبین ها و سلول های بدن و نرون های مغزیت رو با هم جمع کنی و ضرب در 100 کنی تازه میشه نصف موهای رو سر داش بروسلی قاطی کردی ها تازه بروس ویلیس با بروسلی فررق میکنه 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2013 زرشککککککک من ناظم شماها هستم خط کش به دست واستادم اینجا بزنم تو سر کشلا اگه تو ناظمم باس همون بهتر که کچل باشم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 کل هموگلوبین ها و سلول های بدن و نرون های مغزیت رو با هم جمع کنی و ضرب در 100 کنی تازه میشه نصف موهای رو سر داش بروسلی قاطی کردی هاتازه بروس ویلیس با بروسلی فررق میکنه اصل مطلب اینه که همشون انگشت کوچیکه ی من نمیشن اگه تو ناظمم باس همون بهتر که کچل باشم شما که کشل نیستید ماشالله 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 کجایی تو؟چرا نمیای ها:vahidrk:اینجا یه سری آرتاش رو باید گوشمالی بدم "کجایی تو؟چرا نمیای ها" یعنی میخواین بگین شما میدونستی من نبودم آرتاش آجی خودمه چی میگین باو 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 آقا کومار گفتین "یه سری آرتاش" آرتاش چن تاس مگه نکنه آذری ها رو میگین 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 "کجایی تو؟چرا نمیای ها"یعنی میخواین بگین شما میدونستی من نبودم آرتاش آجی خودمه چی میگین باو سلوم آجی مرضیه بزن کشل بشن این آف جوزیخوبی؟ آقا کومار گفتین "یه سری آرتاش" آرتاش چن تاس مگه نکنه آذری ها رو میگین از اول ریاضیشون ضعیف بود 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 سلوم آجی مریضی بزن کشل بشن این آف جوزیخوبی؟ از اول ریاضیشون ضعیف بود سلوووم نانازم بیا بهش رحم کنیم کشله گناه داره 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 سلوووم نانازمبیا بهش رحم کنیم کشله گناه داره ننننهههههههههههه به ایشون رحم نکنیااااااااااا پشیمون میشی 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 ننننهههههههههههه به ایشون رحم نکنیااااااااااا پشیمون میشی راس میگیااااااااااا باشه بیا اون 4 تا شیویدشم از روو سرش برداریم تاس شه بره 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 راس میگیاااااااااااباشه بیا اون 4 تا شیویدشم از روو سرش برداریم تاس شه بره موافقم شدیددددددددددددددددد:gnugghender: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 ای اسپمر هااین قدر اسپم نکنین از خدا بترسین ترسیدم و به راه اومدم 2
ارسال های توصیه شده