Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ باوه کوردی ویژ خفنئه م کاتو همو کاتت باش، هیوادارم هر سه رکوتو به خته ور بیت کوردی توش زور باشه بریز به هه ر زمانی بتویت له گه لتا قسه ده که م کرماشانی سنه ای هه ورامی سورانی کرمانجی بادینی ... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ کوردی توش زور باشه بریزبه هه ر زمانی بتویت له گه لتا قسه ده که م کرماشانی سنه ای هه ورامی سورانی کرمانجی بادینی ... فرقه ناکا آبرا هر جور راحتی قصه بکه وره من بادینی و هورامی حالیم ناوت 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ فرقه ناکا آبرا هر جور راحتی قصه بکه وره من بادینی و هورامی حالیم ناوت دی باشه ئا برا هه ر سنه ای قسه ئه کم چه ئه که ی؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ دی باشه ئا برا هه ر سنه ای قسه ئه کمچه ئه که ی؟ هیچه خه ریکم زبان ئه خونم بشکم کمه تکان بخوا مغزمان:icon_pf (34): پایان نامه و ... خوت چه ئه که ی؟بوچه هیچکه نیه اذیت بکه ین؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread120348-4.html 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ کومار گیان من ئه بی بروم خوات له گه ل 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ اینجا کسی عاشق نشه گفته باشم ها دیر گفتی دادا!شده امان از درد بی درد جداییهنوزم تو همین دور و برایی یه وقتا آخر قصه دروغه درست مثل یه فیلم سینمایی اصلا جهنم و ضرر عاشق هم بشید ولی اسراف نکنید جمع کنین بابا عشق کیلو چند؟! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ جمع کنین بابا عشق کیلو چند؟! گرونه خیییییییلی گرونه به قیمت جوونی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ گرونهخیییییییلی گرونه به قیمت جوونی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام خوبی؟ راستی نرم افزاره رو کی میخوای؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلامخوبی؟ راستی نرم افزاره رو کی میخوای؟؟؟؟ سلام داش علی مرسی ممنون من عجله ای ندارم فقط دوست داشتم باهاش یه کم ور برم ببینم چیهولی اگه هر وقت اومدی تهران و وقت داشتی بووووگوووو خان دایی تا بیام ازت بستونم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام داش علیمرسی ممنون من عجله ای ندارم فقط دوست داشتم باهاش یه کم ور برم ببینم چیهولی اگه هر وقت اومدی تهران و وقت داشتی بووووگوووو خان دایی تا بیام ازت بستونم احتمال زیاد شنبه صبح میشه شما وقتت آزاده شنبه صبح؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ احتمال زیاد شنبه صبح میشهشما وقتت آزاده شنبه صبح؟ ایول، من آزادم شیرینی عروسیت رو هم ازت می گیرمگفته باشم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ ایول، من آزادم شیرینی عروسیت رو هم ازت می گیرمگفته باشم عروسیییییییییییییی؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ عروسیییییییییییییی؟؟؟؟؟ ها شرمنده قاطی کردم منظورم ازدواج بود دیگه حلا مگه قرار نیست تا چند سال آینده ازدواج کنی؟همه ما ازدواج میکنیم ولی من چون زودتر گفتم شیرینیش رو زودتر می گیرم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ ها شرمنده قاطی کردم منظورم ازدواج بود دیگهحلا مگه قرار نیست تا چند سال آینده ازدواج کنی؟همه ما ازدواج میکنیم ولی من چون زودتر گفتم شیرینیش رو زودتر می گیرم دست رو دلم نذارررررررررر............... 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ دست رو دلم نذارررررررررر............... 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ ئه وه هان له کوینه برادا زو بن کارم هس پتان ئارام...ناصر...فرنوش....فاطمه...مهناز...مرضیه...آرتاش...anvil:ws3: نوچ اگه کشل بودید تخفیف میدادم اما حالا نهههههههههههه مگه کشل نیستن ایشون هن بابا اصلا شپرز اوزودی ائلهدوز یولا گلمیلرکی گره آیریجور تنبه ائلیاخ بیلمه دیروخ یانی واسه من این کلمه "بیلمه" معنیش چی میشه که انقد راجع بهش بحث کردین؟ آقا کومار شرمنده دعوت کرده بودین من نبودم که بیام دیر رسیدم دیگه... ولی تاپیکو گذاشته بودین روو سرتوناااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ مگه کشل نیستن ایشون این کلمه "بیلمه" معنیش چی میشه که انقد راجع بهش بحث کردین؟ آقا کومار شرمنده دعوت کرده بودین من نبودم که بیام دیر رسیدم دیگه... ولی تاپیکو گذاشته بودین روو سرتوناااااااااااا کجایی تو؟چرا نمیای ها:vahidrk: اینجا یه سری آرتاش رو باید گوشمالی بدم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ کجایی تو؟چرا نمیای ها:vahidrk:اینجا یه سری آرتاش رو باید گوشمالی بدم الله اکبر با نیم وجب قد و 3-4تا مو همون شوید برا من شاخ شونه میکشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده