Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 دی، 2013 باوه کوردی ویژ خفنئه م کاتو همو کاتت باش، هیوادارم هر سه رکوتو به خته ور بیت کوردی توش زور باشه بریز به هه ر زمانی بتویت له گه لتا قسه ده که م کرماشانی سنه ای هه ورامی سورانی کرمانجی بادینی ... 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 دی، 2013 کوردی توش زور باشه بریزبه هه ر زمانی بتویت له گه لتا قسه ده که م کرماشانی سنه ای هه ورامی سورانی کرمانجی بادینی ... فرقه ناکا آبرا هر جور راحتی قصه بکه وره من بادینی و هورامی حالیم ناوت 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 دی، 2013 فرقه ناکا آبرا هر جور راحتی قصه بکه وره من بادینی و هورامی حالیم ناوت دی باشه ئا برا هه ر سنه ای قسه ئه کم چه ئه که ی؟ 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 دی، 2013 دی باشه ئا برا هه ر سنه ای قسه ئه کمچه ئه که ی؟ هیچه خه ریکم زبان ئه خونم بشکم کمه تکان بخوا مغزمان:icon_pf (34): پایان نامه و ... خوت چه ئه که ی؟بوچه هیچکه نیه اذیت بکه ین؟ 2
not found 16275 ارسال شده در 29 دی، 2013 اینجا کسی عاشق نشه گفته باشم ها دیر گفتی دادا!شده امان از درد بی درد جداییهنوزم تو همین دور و برایی یه وقتا آخر قصه دروغه درست مثل یه فیلم سینمایی اصلا جهنم و ضرر عاشق هم بشید ولی اسراف نکنید جمع کنین بابا عشق کیلو چند؟! 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 دی، 2013 جمع کنین بابا عشق کیلو چند؟! گرونه خیییییییلی گرونه به قیمت جوونی 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 30 دی، 2013 سلامخوبی؟ راستی نرم افزاره رو کی میخوای؟؟؟؟ سلام داش علی مرسی ممنون من عجله ای ندارم فقط دوست داشتم باهاش یه کم ور برم ببینم چیهولی اگه هر وقت اومدی تهران و وقت داشتی بووووگوووو خان دایی تا بیام ازت بستونم 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 دی، 2013 سلام داش علیمرسی ممنون من عجله ای ندارم فقط دوست داشتم باهاش یه کم ور برم ببینم چیهولی اگه هر وقت اومدی تهران و وقت داشتی بووووگوووو خان دایی تا بیام ازت بستونم احتمال زیاد شنبه صبح میشه شما وقتت آزاده شنبه صبح؟ 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 30 دی، 2013 احتمال زیاد شنبه صبح میشهشما وقتت آزاده شنبه صبح؟ ایول، من آزادم شیرینی عروسیت رو هم ازت می گیرمگفته باشم 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 دی، 2013 ایول، من آزادم شیرینی عروسیت رو هم ازت می گیرمگفته باشم عروسیییییییییییییی؟؟؟؟؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 30 دی، 2013 عروسیییییییییییییی؟؟؟؟؟ ها شرمنده قاطی کردم منظورم ازدواج بود دیگه حلا مگه قرار نیست تا چند سال آینده ازدواج کنی؟همه ما ازدواج میکنیم ولی من چون زودتر گفتم شیرینیش رو زودتر می گیرم 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 دی، 2013 ها شرمنده قاطی کردم منظورم ازدواج بود دیگهحلا مگه قرار نیست تا چند سال آینده ازدواج کنی؟همه ما ازدواج میکنیم ولی من چون زودتر گفتم شیرینیش رو زودتر می گیرم دست رو دلم نذارررررررررر............... 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 ئه وه هان له کوینه برادا زو بن کارم هس پتان ئارام...ناصر...فرنوش....فاطمه...مهناز...مرضیه...آرتاش...anvil:ws3: نوچ اگه کشل بودید تخفیف میدادم اما حالا نهههههههههههه مگه کشل نیستن ایشون هن بابا اصلا شپرز اوزودی ائلهدوز یولا گلمیلرکی گره آیریجور تنبه ائلیاخ بیلمه دیروخ یانی واسه من این کلمه "بیلمه" معنیش چی میشه که انقد راجع بهش بحث کردین؟ آقا کومار شرمنده دعوت کرده بودین من نبودم که بیام دیر رسیدم دیگه... ولی تاپیکو گذاشته بودین روو سرتوناااااااااااا 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2013 مگه کشل نیستن ایشون این کلمه "بیلمه" معنیش چی میشه که انقد راجع بهش بحث کردین؟ آقا کومار شرمنده دعوت کرده بودین من نبودم که بیام دیر رسیدم دیگه... ولی تاپیکو گذاشته بودین روو سرتوناااااااااااا کجایی تو؟چرا نمیای ها:vahidrk: اینجا یه سری آرتاش رو باید گوشمالی بدم 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 کجایی تو؟چرا نمیای ها:vahidrk:اینجا یه سری آرتاش رو باید گوشمالی بدم الله اکبر با نیم وجب قد و 3-4تا مو همون شوید برا من شاخ شونه میکشن 2
ارسال های توصیه شده