Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلام چرا مختصاتت بهم ریخته داش علی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سرتق به نظرم چغل واژه بهتریه...تازه کردیش میشه چه ق 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ علیک سلام:vahidrk: چرا مختصاتت بهم ریخته داش علی اوا خو بلند سلام کردم که همه بشنون!!! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ به نظرم چغل واژه بهتریه...تازه کردیش میشه چه ق اوکی چه ق! اوا خو بلند سلام کردم که همه بشنون!!! زیادی بلند بود! داد زدی رسما! اگه چماق دستت بود حتما میزدی الان خوبی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ اوا خو بلند سلام کردم که همه بشنون!!! بابا اصلا شما نیاز نیست سلام کنی داش علی ما کوچکتیم داداش 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ اوکی چه ق! زیادی بلند بود! داد زدی رسما! اگه چماق دستت بود حتما میزدی الان خوبی؟؟ بابا اصلا شما نیاز نیست سلام کنی داش علیما کوچکتیم داداش ممنون:babygirl: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ بکه ری خدا له کوچه کم باو چادر وا نکه دلم نکه آو 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ بکه ری خدا له کوچه کم باوچادر وا نکه دلم نکه آو سلام چی شده شاعر؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ اینجا کسی عاشق نشه گفته باشم ها 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ اینجا کسی عاشق نشه گفته باشم ها دیر گفتی دادا! شده 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ دیر گفتی دادا!شده امان از درد بی درد جدایی هنوزم تو همین دور و برایی یه وقتا آخر قصه دروغه درست مثل یه فیلم سینمایی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ اصلا جهنم و ضرر عاشق هم بشید ولی اسراف نکنید 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلاو له هه موتان به تایبه ت سلاو له برای ئازیزم کومار 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلاو له هه موتان به تایبه ت سلاو له برای ئازیزم کومار سلاو ناصر گیان چونی برام خوشی؟ئه وه های له کوینه بو دیارو نیه آبرا 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلاو ناصر گیان چونی برام خوشی؟ئه وه های له کوینه بو دیارو نیه آبرا سوپاس گیانه کم باشم تو چونی؟ والله ی مجالم نبو وه لام بده م و کاتیشم زور کورت بو 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سوپاس گیانه کم باشم تو چونی؟والله ی مجالم نبو وه لام بده م و کاتیشم زور کورت بو باوه کوردی ویژ خفنئه م کاتو همو کاتت باش، هیوادارم هر سه رکوتو به خته ور بیت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده