Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 دی، 2013 سلوم همشهری آق جوزفی خیلی شپرز تشریف دارنهمش کردی یه چیزی میگن بعد ترجمه نمیکننمیخوام بزنم بادمجون درآد زیر چشمشون شپرز نمندی ؟ دلی شیطان دییر گدیم ویریم بلمه این ترکی نمیدونم به لهجه کجا بود 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 جوزف همشهریای منو درست راهنمایی کن مخدصات سودیومات داش عباس گل داش عباس مگه تو هم آنایوردومی هستی؟ هستی یا نیستی اگه هستی که دخلت اومده همشهری آرتاش یعنی خود آرتاش سلوم همشهری آق جوزفی خیلی شپرز تشریف دارنهمش کردی یه چیزی میگن بعد ترجمه نمیکننمیخوام بزنم بادمجون درآد زیر چشمشون نمیتونی فقط شپرز و میدونم چیه اون یکیا یعنی چی؟ همه حالش به این بیده که نمیدونی یعنی چه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 دی، 2013 شپرز نمندی ؟ دلی شیطان دییر گدیم ویریم بلمه این ترکی نمیدونم به لهجه کجا بود شپرز کردی کلمه دی یانی شلخته هن گئدین ورون بیلسین بیاز گولاخ تقریبا ائله تبریزی دی 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 ایول خیلی باحال بود آرتاش و آرتاش 2 (عباس) حالا ببینم معنی گلن گدن تفنگ رو کی میدونه! 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 دی، 2013 شپرز کردی کلمه دی یانی شلختههن گئدین ورون بیلسین بیاز گولاخ تقریبا ائله تبریزی دی هه هه، چوخ شپرزدی من قاباخ دا ویرمیشام اونی عاما تجربه اولمور دای نقیرخ تبریزلی لر دیلر بلمه ؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 23 دی، 2013 ایول خیلی باحال بود آرتاش و آرتاش 2 (عباس)حالا ببینم معنی گلن گدن تفنگ رو کی میدونه! خوشم عه لیت ته 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 دی، 2013 هه هه، چوخ شپرزدی من قاباخ دا ویرمیشام اونی عاما تجربه اولمور دای نقیرخ تبریزلی لر دیلر بلمه ؟ هن بابا اصلا شپرز اوزودی ائله دوز یولا گلمیلرکی گره آیریجور تنبه ائلیاخ بیلمه دیروخ یانی واسه من 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 دی، 2013 جوزف من هر وقت میام اینجا باید در گیر شم با تو ؟؟؟ بچه های انجمنو برمیداری میاری اینجا اذیت میکنی ؟؟ ولی این دفعه قضیه آنایوردومیه ... من کوتا بیا نیستم دااش گلم :gnugghender: هانیه توعم دستت با جوزف تو یه کاسس ؟؟ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 دی، 2013 مخدصات سودیومات داش عباس گلداش عباس مگه تو هم آنایوردومی هستی؟ هستی یا نیستی اگه هستی که دخلت اومده همشهری آرتاش یعنی خود آرتاش نمیتونی همه حالش به این بیده که نمیدونی یعنی چه با همشهری با احترام حرف بزنید میتونم:gnugghender: بذارید از دوست سنندجیم میپرسم:vahidrk: 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 جوزف من هر وقت میام اینجا باید در گیر شم با تو ؟؟؟ بچه های انجمنو برمیداری میاری اینجا اذیت میکنی ؟؟ ولی این دفعه قضیه آنایوردومیه ... من کوتا بیا نیستم دااش گلم :gnugghender: هانیه توعم دستت با جوزف تو یه کاسس ؟؟ قضیه اینترنشنال شد من فرار کنم من که چیزی نگفتم اتفاقا الان کردستان و آنایوردوم بهترین منطقه در بهترین خاورمیانه آسیا در بهترین خوش آب و هوای جهانن 4
not found 16275 ارسال شده در 23 دی، 2013 جوزف من هر وقت میام اینجا باید در گیر شم با تو ؟؟؟ بچه های انجمنو برمیداری میاری اینجا اذیت میکنی ؟؟ ولی این دفعه قضیه آنایوردومیه ... من کوتا بیا نیستم دااش گلم :gnugghender: هانیه توعم دستت با جوزف تو یه کاسس ؟؟ نه بابا من با این شپرزه دستم تو یه کاسه باشه؟؟؟ عمراااااااااااااااان ولی قضیه پان کردیسمه زور سپاس هانیه حانیهبه بو ناو تیم خوم دی باش:gnugghender: فقط غلیظ حرف نزن من متوجه بشم چی میگی. کلهر حرف بزن 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 دی، 2013 قضیه اینترنشنال شد من فرار کنممن که چیزی نگفتم اتفاقا الان کردستان و آنایوردوم بهترین منطقه در بهترین خاورمیانه آسیا در بهترین خوش آب و هوای جهانن جوزف جان یعنی من مخدصات سودیومات در حد تیم ملی این سودیوم همون سدیم جدول اتمیه ؟؟؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 نه بابا من با این شپرزه دستم تو یه کاسه باشه؟؟؟عمراااااااااااااااان ولی قضه پان کردیسمه دی باش:gnugghender: فقط غلیظ حرف نزن من متوجه بشم چی میگی. کلهر حرف بزن الان چون تو کلهر بلدی کلهر رقیقه کردی غلیظ؟مگه نفت خام دریای برنت شماله که رقیق و غلیط داشته باشه 4
not found 16275 ارسال شده در 23 دی، 2013 الان چون تو کلهر بلدی کلهر رقیقه کردی غلیظ؟مگه نفت خام دریای برنت شماله که رقیق و غلیط داشته باشه جاف و سنندجیم میفهمم تا حدودی. تازه غلیظ و رقیق خوبه. نذار دهنم باز بشه بگم بهت کرد پلاستیکی 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 دی، 2013 ایول خیلی باحال بود آرتاش و آرتاش 2 (عباس)حالا ببینم معنی گلن گدن تفنگ رو کی میدونه! یعنی این:vahidrk: 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 جوزف جان یعنی من مخدصات سودیومات در حد تیم ملی این سودیوم همون سدیم جدول اتمیه ؟؟؟ نه بابا منظورم سدیم جدول مندلیف بود همون جدولی که وقتی پنجره خونه های تهران رو باز میکنی توی هوا دیده میشه اصلا فکر کنم واسه اینکه بچه ها شیمی رو خوب یاد بگیرن همه عناصرش رو توی هوای تهران پخش کردن....آخه این عدالته؟چرا کردستان و آنایوردوم باید این عناصر توی هواشون نباشه ها؟واسه اینکه کنکور قبول نشیم میبینی چیکار میکنن 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 دی، 2013 جاف و سنندجیم میفهمم تا حدودی. تازه غلیظ و رقیق خوبه.نذار دهنم باز بشه بگم بهت کرد پلاستیکی سلوم هانیه تو دیگه چرا تو که آجی بزرگم بودی بدری منو به تو سپرده 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 جاف و سنندجیم میفهمم تا حدودی. تازه غلیظ و رقیق خوبه.نذار دهنم باز بشه بگم بهت کرد پلاستیکی باشه دوس داری منم بهت بگم کرد چینی:ws28:made in china کمیت بالا کیفیت پایین 4
ارسال های توصیه شده