Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلوم همشهری آق جوزفی خیلی شپرز تشریف دارنهمش کردی یه چیزی میگن بعد ترجمه نمیکننمیخوام بزنم بادمجون درآد زیر چشمشون شپرز نمندی ؟ دلی شیطان دییر گدیم ویریم بلمه این ترکی نمیدونم به لهجه کجا بود 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف همشهریای منو درست راهنمایی کن مخدصات سودیومات داش عباس گل داش عباس مگه تو هم آنایوردومی هستی؟ هستی یا نیستی اگه هستی که دخلت اومده همشهری آرتاش یعنی خود آرتاش سلوم همشهری آق جوزفی خیلی شپرز تشریف دارنهمش کردی یه چیزی میگن بعد ترجمه نمیکننمیخوام بزنم بادمجون درآد زیر چشمشون نمیتونی فقط شپرز و میدونم چیه اون یکیا یعنی چی؟ همه حالش به این بیده که نمیدونی یعنی چه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ شپرز نمندی ؟ دلی شیطان دییر گدیم ویریم بلمه این ترکی نمیدونم به لهجه کجا بود شپرز کردی کلمه دی یانی شلخته هن گئدین ورون بیلسین بیاز گولاخ تقریبا ائله تبریزی دی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ ایول خیلی باحال بود آرتاش و آرتاش 2 (عباس) حالا ببینم معنی گلن گدن تفنگ رو کی میدونه! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ شپرز کردی کلمه دی یانی شلختههن گئدین ورون بیلسین بیاز گولاخ تقریبا ائله تبریزی دی هه هه، چوخ شپرزدی من قاباخ دا ویرمیشام اونی عاما تجربه اولمور دای نقیرخ تبریزلی لر دیلر بلمه ؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ ایول خیلی باحال بود آرتاش و آرتاش 2 (عباس)حالا ببینم معنی گلن گدن تفنگ رو کی میدونه! خوشم عه لیت ته 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ هه هه، چوخ شپرزدی من قاباخ دا ویرمیشام اونی عاما تجربه اولمور دای نقیرخ تبریزلی لر دیلر بلمه ؟ هن بابا اصلا شپرز اوزودی ائله دوز یولا گلمیلرکی گره آیریجور تنبه ائلیاخ بیلمه دیروخ یانی واسه من 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف من هر وقت میام اینجا باید در گیر شم با تو ؟؟؟ بچه های انجمنو برمیداری میاری اینجا اذیت میکنی ؟؟ ولی این دفعه قضیه آنایوردومیه ... من کوتا بیا نیستم دااش گلم :gnugghender: هانیه توعم دستت با جوزف تو یه کاسس ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ خوشم عه لیت ته زور سپاس هانیه حانیه به بو ناو تیم خوم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ مخدصات سودیومات داش عباس گلداش عباس مگه تو هم آنایوردومی هستی؟ هستی یا نیستی اگه هستی که دخلت اومده همشهری آرتاش یعنی خود آرتاش نمیتونی همه حالش به این بیده که نمیدونی یعنی چه با همشهری با احترام حرف بزنید میتونم:gnugghender: بذارید از دوست سنندجیم میپرسم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف من هر وقت میام اینجا باید در گیر شم با تو ؟؟؟ بچه های انجمنو برمیداری میاری اینجا اذیت میکنی ؟؟ ولی این دفعه قضیه آنایوردومیه ... من کوتا بیا نیستم دااش گلم :gnugghender: هانیه توعم دستت با جوزف تو یه کاسس ؟؟ قضیه اینترنشنال شد من فرار کنم من که چیزی نگفتم اتفاقا الان کردستان و آنایوردوم بهترین منطقه در بهترین خاورمیانه آسیا در بهترین خوش آب و هوای جهانن 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف من هر وقت میام اینجا باید در گیر شم با تو ؟؟؟ بچه های انجمنو برمیداری میاری اینجا اذیت میکنی ؟؟ ولی این دفعه قضیه آنایوردومیه ... من کوتا بیا نیستم دااش گلم :gnugghender: هانیه توعم دستت با جوزف تو یه کاسس ؟؟ نه بابا من با این شپرزه دستم تو یه کاسه باشه؟؟؟ عمراااااااااااااااان ولی قضیه پان کردیسمه زور سپاس هانیه حانیهبه بو ناو تیم خوم دی باش:gnugghender: فقط غلیظ حرف نزن من متوجه بشم چی میگی. کلهر حرف بزن 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ قضیه اینترنشنال شد من فرار کنممن که چیزی نگفتم اتفاقا الان کردستان و آنایوردوم بهترین منطقه در بهترین خاورمیانه آسیا در بهترین خوش آب و هوای جهانن جوزف جان یعنی من مخدصات سودیومات در حد تیم ملی این سودیوم همون سدیم جدول اتمیه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ نه بابا من با این شپرزه دستم تو یه کاسه باشه؟؟؟عمراااااااااااااااان ولی قضه پان کردیسمه دی باش:gnugghender: فقط غلیظ حرف نزن من متوجه بشم چی میگی. کلهر حرف بزن الان چون تو کلهر بلدی کلهر رقیقه کردی غلیظ؟مگه نفت خام دریای برنت شماله که رقیق و غلیط داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ الان چون تو کلهر بلدی کلهر رقیقه کردی غلیظ؟مگه نفت خام دریای برنت شماله که رقیق و غلیط داشته باشه جاف و سنندجیم میفهمم تا حدودی. تازه غلیظ و رقیق خوبه. نذار دهنم باز بشه بگم بهت کرد پلاستیکی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ ایول خیلی باحال بود آرتاش و آرتاش 2 (عباس)حالا ببینم معنی گلن گدن تفنگ رو کی میدونه! یعنی این:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف جان یعنی من مخدصات سودیومات در حد تیم ملی این سودیوم همون سدیم جدول اتمیه ؟؟؟ نه بابا منظورم سدیم جدول مندلیف بود همون جدولی که وقتی پنجره خونه های تهران رو باز میکنی توی هوا دیده میشه اصلا فکر کنم واسه اینکه بچه ها شیمی رو خوب یاد بگیرن همه عناصرش رو توی هوای تهران پخش کردن....آخه این عدالته؟چرا کردستان و آنایوردوم باید این عناصر توی هواشون نباشه ها؟واسه اینکه کنکور قبول نشیم میبینی چیکار میکنن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جاف و سنندجیم میفهمم تا حدودی. تازه غلیظ و رقیق خوبه.نذار دهنم باز بشه بگم بهت کرد پلاستیکی سلوم هانیه تو دیگه چرا تو که آجی بزرگم بودی بدری منو به تو سپرده 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جاف و سنندجیم میفهمم تا حدودی. تازه غلیظ و رقیق خوبه.نذار دهنم باز بشه بگم بهت کرد پلاستیکی باشه دوس داری منم بهت بگم کرد چینی:ws28:made in china کمیت بالا کیفیت پایین 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلااااااااااااام.چه خبره اینجاااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده