Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ بتلبیت مگه فهمیدی چی گفتم؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ مگه فهمیدی چی گفتم؟:icon_pf (34): نه اما حس کردم حرف بیتلبیتی بودبیتلبتی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ نه اما حس کردم حرف بیتلبیتی بودبیتلبتی بی تربیتی نبود...گفتم یه سه چهار نفرتون بیاید تا بزنم تو چشتون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ بی تربیتی نبود...گفتم یه سه چهار نفرتون بیاید تا بزنم تو چشتون ها هاااااااااااااااااااااااا الکی خودم اینجوری گفتم تا ببینم معنی اون جمله چی بودضایععععععع:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ ها هاااااااااااااااااااااااا الکی خودم اینجوری گفتم تا ببینم معنی اون جمله چی بودضایععععععع:hapydancsmil: خب منم میدونستم معنیشو نمیدونی ولی معنیش کردم تا حساب کار دستت بیاد:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ خب منم میدونستم معنیشو نمیدونی ولی معنیش کردم تا حساب کار دستت بیاد:gnugghender: انگاری خیلی دوست دارید زیر چشتون یک عدد بادمجان بکارم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ انگاری خیلی دوست دارید زیر چشتون یک عدد بادمجان بکارم:gnugghender: چشمی واسم نمونده دنیا برام سرابه داد میزنم که ساقی میخونه بی شرابه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ چشمی واسم نمونده دنیا برام سرابه داد میزنم که ساقی میخونه بی شرابه چه ربطی داشت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ چه ربطی داشت خب وقتی چشمی واست نمونه دیگه زیر چشم هم معنی پیدا نمیکنه و کاشت بادمچون با مشکل مواجه میشه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ خب وقتی چشمی واست نمونه دیگه زیر چشم هم معنی پیدا نمیکنه و کاشت بادمچون با مشکل مواجه میشه برا کار من کلمه ی نه و اما و اگر معنا نداره من میزنم بادمجون میکارم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ برا کار من کلمه ی نه و اما و اگر معنا نداره من میزنم بادمجون میکارم حالا میشه تخفیف بدی واسه ما؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ حالا میشه تخفیف بدی واسه ما؟ نوچ اگه کشل بودید تخفیف میدادم اما حالا نهههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ نوچ اگه کشل بودید تخفیف میدادم اما حالا نهههههههههههه فره چه قی بخواسه بار پشت سر هم بگو "من ورزشکار نیم وره فره چه قم" 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ فره چه قی بخواسه بار پشت سر هم بگو "من ورزشکار نیم وره فره چه قم" ها؟این چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ میگم فره چه قی بخوا یعنی چی؟ یعنی فره چقی به خوا شپرز 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ یعنی فره چقی به خوا شپرز فقط شپرز و میدونم چیه اون یکیا یعنی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف همشهریای منو درست راهنمایی کن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ جوزف همشهریای منو درست راهنمایی کن سلوم همشهری آق جوزفی خیلی شپرز تشریف دارنهمش کردی یه چیزی میگن بعد ترجمه نمیکننمیخوام بزنم بادمجون درآد زیر چشمشون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده