آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خب مگه چی گفتم خب حرفه دله دیگه الان که دومه ...اول تموم شد رفت...توی اول یه چیزای دیگه میگفتی دقیقا همینه با یه اختلاف کوچک که اونم اینه که یه بار جستی ملخک...دو بار جستی ملخک...آخر به شستی ملخک اون نشان مخصوص حاکم بزرگ بود 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خب مگه چی گفتم خب حرفه دله دیگه الان که دومه ...اول تموم شد رفت...توی اول یه چیزای دیگه میگفتی دقیقا همینه با یه اختلاف کوچک که اونم اینه که یه بار جستی ملخک...دو بار جستی ملخک...آخر به شستی ملخک سلوم مامی بزرگیشکلات با کف گرگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول شما بعدا من داریم وارد بازی های پیچیده ای میشیم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ داریم وارد بازی های پیچیده ای میشیم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ اول سلومممممم سلینگ.خوبی 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ سلوم مامی بزرگیشکلات با کف گرگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول شما بعدا من بابا بزرگم من مامی بزرگ یکی دیگه سالبته سلام برسون نه خب بیا بهت پسته بدم اون نشان مخصوص حاکم بزرگ بود اول باس سلام کنی میتی کومان که نیستی اون خودمم داریم وارد بازی های پیچیده ای میشیم داریم نه ....شدی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بابا بزرگم من مامی بزرگ یکی دیگه سالبته سلام برسوننه خب بیا بهت پسته بدم اول باس سلام کنی میتی کومان که نیستی اون خودمم داریم نه ....شدی پسسسسسستهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا انگار اینچا تاپیک بچه های بالا شهره!!!! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ سلینگ.خوبی میسی فرنوشی ژون تو خوبی؟ فرنوش بیا آقا علی و آق جوزفی رو بزنیم کتلت کنیم جدیییییییییییییی؟؟؟ آوره بابا بزرگم من مامی بزرگ یکی دیگه سالبته سلام برسوننه خب بیا بهت پسته بدم اول باس سلام کنی میتی کومان که نیستی اون خودمم مامامن بزرگم کیههههه؟ سلام برسونید پسته میخوام چیکار ماشین بدید شما پیر و فرتوت شدین الان من میتی کومان جدیدم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ میسی فرنوشی ژون تو خوبی؟فرنوش بیا آقا علی و آق جوزفی رو بزنیم کتلت کنیم آوره ای بابا کتلت نه!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ میسی فرنوشی ژون تو خوبی؟فرنوش بیا آقا علی و آق جوزفی رو بزنیم کتلت کنیم آوره مامامن بزرگم کیههههه؟ سلام برسونید پسته میخوام چیکار ماشین بدید شما پیر و فرتوت شدین الان من میتی کومان جدیدم :ws28: باش:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها باس برم واسه هم اتاقیام شام بگیرم شاید اینجا کبکبه و دبدبه ای داشته باشیم ولی توی اتاق اگه تا 5دقیقه دیگه شام نباشه کتلتم می کنن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ :ws28: باش:gnugghender: ببین فرنوشی این بابا بزرگ ما چطوری در رفتناز همون جونیشون اینجوری بودنااااااااحالا نوبت علی آقا هستش بچه ها باس برم واسه هم اتاقیام شام بگیرمشاید اینجا کبکبه و دبدبه ای داشته باشیم ولی توی اتاق اگه تا 5دقیقه دیگه شام نباشه کتلتم می کنن بهتون زور میگنااااااااااا:spiteful: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها باس برم واسه هم اتاقیام شام بگیرمشاید اینجا کبکبه و دبدبه ای داشته باشیم ولی توی اتاق اگه تا 5دقیقه دیگه شام نباشه کتلتم می کنن 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ ببین فرنوشی این بابا بزرگ ما چطوری در رفتناز همون جونیشون اینجوری بودنااااااااحالا نوبت علی آقا هستش بهتون زور میگنااااااااااا:spiteful: آره. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده