آرتاش 33340 ارسال شده در 21 دی، 2013 خب مگه چی گفتم خب حرفه دله دیگه الان که دومه ...اول تموم شد رفت...توی اول یه چیزای دیگه میگفتی دقیقا همینه با یه اختلاف کوچک که اونم اینه که یه بار جستی ملخک...دو بار جستی ملخک...آخر به شستی ملخک اون نشان مخصوص حاکم بزرگ بود 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 دی، 2013 خب مگه چی گفتم خب حرفه دله دیگه الان که دومه ...اول تموم شد رفت...توی اول یه چیزای دیگه میگفتی دقیقا همینه با یه اختلاف کوچک که اونم اینه که یه بار جستی ملخک...دو بار جستی ملخک...آخر به شستی ملخک سلوم مامی بزرگیشکلات با کف گرگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول شما بعدا من داریم وارد بازی های پیچیده ای میشیم 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 21 دی، 2013 سلوم مامی بزرگیشکلات با کف گرگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول شما بعدا من بابا بزرگم من مامی بزرگ یکی دیگه سالبته سلام برسون نه خب بیا بهت پسته بدم اون نشان مخصوص حاکم بزرگ بود اول باس سلام کنی میتی کومان که نیستی اون خودمم داریم وارد بازی های پیچیده ای میشیم داریم نه ....شدی 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 دی، 2013 بابا بزرگم من مامی بزرگ یکی دیگه سالبته سلام برسوننه خب بیا بهت پسته بدم اول باس سلام کنی میتی کومان که نیستی اون خودمم داریم نه ....شدی پسسسسسستهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا انگار اینچا تاپیک بچه های بالا شهره!!!! 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 دی، 2013 سلینگ.خوبی میسی فرنوشی ژون تو خوبی؟ فرنوش بیا آقا علی و آق جوزفی رو بزنیم کتلت کنیم جدیییییییییییییی؟؟؟ آوره بابا بزرگم من مامی بزرگ یکی دیگه سالبته سلام برسوننه خب بیا بهت پسته بدم اول باس سلام کنی میتی کومان که نیستی اون خودمم مامامن بزرگم کیههههه؟ سلام برسونید پسته میخوام چیکار ماشین بدید شما پیر و فرتوت شدین الان من میتی کومان جدیدم 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 دی، 2013 میسی فرنوشی ژون تو خوبی؟فرنوش بیا آقا علی و آق جوزفی رو بزنیم کتلت کنیم آوره ای بابا کتلت نه!!!!!!!!! 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 دی، 2013 میسی فرنوشی ژون تو خوبی؟فرنوش بیا آقا علی و آق جوزفی رو بزنیم کتلت کنیم آوره مامامن بزرگم کیههههه؟ سلام برسونید پسته میخوام چیکار ماشین بدید شما پیر و فرتوت شدین الان من میتی کومان جدیدم :ws28: باش:gnugghender: 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 21 دی، 2013 بچه ها باس برم واسه هم اتاقیام شام بگیرم شاید اینجا کبکبه و دبدبه ای داشته باشیم ولی توی اتاق اگه تا 5دقیقه دیگه شام نباشه کتلتم می کنن 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 دی، 2013 :ws28: باش:gnugghender: ببین فرنوشی این بابا بزرگ ما چطوری در رفتناز همون جونیشون اینجوری بودنااااااااحالا نوبت علی آقا هستش بچه ها باس برم واسه هم اتاقیام شام بگیرمشاید اینجا کبکبه و دبدبه ای داشته باشیم ولی توی اتاق اگه تا 5دقیقه دیگه شام نباشه کتلتم می کنن بهتون زور میگنااااااااااا:spiteful: 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 دی، 2013 بچه ها باس برم واسه هم اتاقیام شام بگیرمشاید اینجا کبکبه و دبدبه ای داشته باشیم ولی توی اتاق اگه تا 5دقیقه دیگه شام نباشه کتلتم می کنن 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 دی، 2013 ببین فرنوشی این بابا بزرگ ما چطوری در رفتناز همون جونیشون اینجوری بودنااااااااحالا نوبت علی آقا هستش بهتون زور میگنااااااااااا:spiteful: آره. 4
ارسال های توصیه شده