Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز مونده بلایی اصلی امشب سرش میاد:دی لو داد که اتوکد بلده میخوام سوالای اتوکدی بپرسم:دی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز مونده بلایی اصلی امشب سرش میاد:دیلو داد که اتوکد بلده میخوام سوالای اتوکدی بپرسم:دی جی ای اس هم بلده ، spss و gps ، افیس، تری دی مکس، اسکچاپ و .... نرم افزار بلده :hapydancsmil: همه رو بپرس ازش ، اصلاهمونجا دوره اموزش بزار 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز مونده بلایی اصلی امشب سرش میاد:دیلو داد که اتوکد بلده میخوام سوالای اتوکدی بپرسم:دی اصلا اتوکد بلد نیستم ناصر استادم یه سوال پرسید من نتونستم جواب بدم مال سال ها پیشه خدا بگم چیکارت کنه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ fi,ki بهونه نیار من امشب سوال میپرسم زود اینارو بجواب زود:دی 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ fi,ki بهونه نیار من امشب سوال میپرسم زود اینارو بجواب زود:دی من سوالا رو جواب نمیدمدارم برات ناصر ئه زه بوکوژم:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ جی ای اس هم بلده ، spss و gps ، افیس، تری دی مکس، اسکچاپ و .... نرم افزار بلده :hapydancsmil: همه رو بپرس ازش ، اصلاهمونجا دوره اموزش بزار حالا اینایی که چفتی خوردنیه؟ 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ حالا اینایی که چفتی خوردنیه؟ امشب که ناصر پرسید بهت میگم اینایی که چفتم خوردنی یا پوشیدنی 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ چرا همش به فکر انتقامییه کم بخشش چاشنی کار کن خیرش رو ببینی چون تهدیدم میکنی. 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ متن ترانه های آواز اساطیر شهرام ناظری (شاهنامه کردی) ----------------- ده رمانِ زامان، دَرده گه یْ کاریم(درمان دردهای زخم کاریم) هامْ رازِ نالَه یْ ، شُوان بی داریم(همراز ناله شبهای بیداریم) راحَتی جَستی مِیْنَتْ بارَگَم(آرامش جان محنت بار من) مَرحمِ سینه یْ پِر ژِه خارَگم(تسکین دل پر ز خار من) آیْ را حَتی جَستی مِیْنَتْ بارَگَم(آرامش جان محنت بار من) مَرحمِ سینه یْ پِر ژِه خارَگم(تسکین دل پر ز خار من) کُوا لِیْلی، نیا لِیْلی، چیا لِیْلی (کجاست لیلی، لیلی نیست، لیلی رفته) خیال دُ وِیْ تُاو نیشْتَنِ وَ جَرْگَم (فکر وخیال تو ناگهانی بر دل من نشست) وَه دوریتْ قَسَمْ ، رازیمُ وَ مَرْگَم(به دوریت قسم به مرد نم راضیم) هی چه مانمَ رﻳﮊاوْ، روخسارَم زرْدَه ن له داخِ یارانْ پیرانِمُ کَردَنْ(چشمانم مانند ریجاب است"نام رودی در یکی از مناطق کرمانشاه" رخسارم زرد است غم یاران پیرم کرده است) آیْ شَرطِِمْ شَرطیوَنْ، مَجْنونْ شَرط کَردَ ن (عهد من همان عهدیست که مجنون بسته) لِیْلِی مِن تونی تا وِ رویِ مَردَنْ(لیلی من تو هستی تا زمان مردن) کُوا لِیْلی، نیا لِیْلی، چیا لِیْلی (کجاست لیلی، لیلی نیست، لیلی رفته) 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ ئه وه هان له کوینه برا دا زو بن کارم هس پتان ئارام...ناصر...فرنوش....فاطمه...مهناز...مرضیه...آرتاش...anvil:ws3: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ ئه وه هان له کوینه برادا زو بن کارم هس پتان ئارام...ناصر...فرنوش....فاطمه...مهناز...مرضیه...آرتاش...anvil:ws3: هایمن ایره 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ اومدیم اینجا میبینیم هیچی سر در نمیاریم رفتیم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ هایمن ایره خوشی مهناز؟ ئه وه بوچه هیچکه نیه ؟ من ناصرم گرکه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خوشی مهناز؟ئه وه بوچه هیچکه نیه ؟ من ناصرم گرکه دیگه بیشتر بلد نیستم کردی بگم:icon_pf (34): مرسی شما چطوری کومار خان؟ ناصر خان که دیگه نه احوالی میپرسه نه چیزی چندبار رفتم براش پیام بذارم پروفش بسته بود:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ اومدیم اینجا میبینیم هیچی سر در نمیاریمرفتیم داش علی اومدی دیگه نمیتونی بری تازه افتادی تو تله دیگه خودت می دونی 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ دیگه بیشتر بلد نیستم کردی بگم:icon_pf (34):مرسی شما چطوری کومار خان؟ ناصر خان که دیگه نه احوالی میپرسه نه چیزی چندبار رفتم براش پیام بذارم پروفش بسته بود:vahidrk: سپاس ئه کم آجی مهناز منیش خوشم بیر گشتانم کردو ناصر خان کافیه بیاد اینجا سریع حالشو می گیرم:gnugghender:ولی دلم نمیاد 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ سپاس ئه کم آجی مهناز منیش خوشمبیر گشتانم کردو ناصر خان کافیه بیاد اینجا سریع حالشو می گیرم:gnugghender:ولی دلم نمیاد حالتو میگیره.شک نکن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ حالتو میگیره.شک نکن ما زندگیمونو باختیممار و از گرفتن حال می ترسونی؟برو از خدا بترس 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ ما زندگیمونو باختیممار و از گرفتن حال می ترسونی؟برو از خدا بترس جوزف اعتـــــــــــراف کنم آیا . 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ سپاس ئه کم آجی مهناز منیش خوشمبیر گشتانم کردو ناصر خان کافیه بیاد اینجا سریع حالشو می گیرم:gnugghender:ولی دلم نمیاد دستت درد نکنه حالا اگه دلت نیومد خودم حالشو میگیرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده