دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ ای بابا ما که سن و سال واسمون مهم نیست...ندیده خوبم غصه نخور دردتو درمون میکنم خوب شد حالا؟ بد نیس راضیم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اینا اثرات صندلی داغه. خوبه که تاثیر مثبت داشته.شاعر شدی نه بابا این آقا کومار همیشه این دوبیت شعرو میگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا این آقا کومار همیشه این دوبیت شعرو میگه اویل خیلی تیزی خوشم اومد کلا این دو بیت رو حفظم با بیت ز گهواره تا گور دانش بجوی!اون مصرعش یادم نیس 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ چشماتم مشکل پیدا کرده. اینا اثرات صندلی داغه.وای وای آره این یکی ما صندلی داغه قبول دارم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اویل خیلی تیزی خوشم اومد کلا این دو بیت رو حفظم با بیت ز گهواره تا گور دانش بجوی!اون مصرعش یادم نیس یعنی شما کلن دو بیت و نصفی شعر حفظین برا بچو بنور د تاپیک صندلی داغ چَ وَت کردم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی شما کلن دو بیت و نصفی شعر حفظینبرا بچو بنور د تاپیک صندلی داغ چَ وَت کردم دوشاو 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا این آقا کومار همیشه این دوبیت شعرو میگه پس عاشقه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ آره این یکی ما صندلی داغه قبول دارم تو که هنوز سوال زیادی جواب ندادی. بذار ناصر بیاد 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ تو که هنوز سوال زیادی جواب ندادی. بذار ناصر بیاد من رو از ناصر می ترسونی من زندگیمو باختم برو از خدا بترس راستی یادت که نرفته قراره حالتو اساسی بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من رو از ناصر می ترسونی من زندگیمو باختم برو از خدا بترسراستی یادت که نرفته قراره حالتو اساسی بگیرم جوزف چی گفتی؟؟ اعتراف کنم آیااااااااااااااااااااااا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ جوزف چی گفتی؟؟ اعتراف کنم آیااااااااااااااااااااااا؟؟ چرا همش به فکر انتقامی یه کم بخشش چاشنی کار کن خیرش رو ببینی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااای چقد خندیدم جوزف باز ق غ پی میای ؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ کومار سوال بپرسم؟: نه دیگه بسه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دوشاو یعنی چی دوشاو؟ یعنی "دوشب"؟ پس عاشقه به روی مبارکشون هم نمیارن من رو از ناصر می ترسونی من زندگیمو باختم برو از خدا بترسراستی یادت که نرفته قراره حالتو اساسی بگیرم جمله ی معروف کومار بزرگ تا حالا صد دفعه این حرفو ازشون شنیدم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ کومار سوال بپرسم؟: همه با صدای بلند میگیم : بلـــــــــــــــــــــه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ ناصر دهنت سرویس من دیگه صندلی داغ سوالای تو رو جواب نمیدم مثلا خیر سرت رفیقی داری منو عذاب میدی آی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه اشتباهی کردم به دنیا اومدم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ خوب کردم تا دهنت سرویس بشه:دی چرا بچه هار ور اذیت میکنی؟ گهی زین پشت و گهی پشت به زین:دی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ خوب کردم تا دهنت سرویس بشه:دیچرا بچه هار ور اذیت میکنی؟ گهی زین پشت و گهی پشت به زین:دی ای خدااااااااااااااا منم دقیقا واسه همین یه بار اذیتش کردم جوزف این شکلی شد: همون بیتی که گفتی حقشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده