آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ منظورم ناصر بود اشتباهی از پست تو نقل قول گرفتم فهمیدم بابا شوخی کردم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ منظورم ناصر بود اشتباهی از پست تو نقل قول گرفتم چه ضایع بازاریه اینجا 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ فهمیدم بابا شوخی کردم خب چرا منو گذاشتی تو آمپاز:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ چه ضایع بازاریه اینجا خیلی واقعا حالا به جای اینکه سوزش بچه ها رو برطرف کنی داغشو بیشتر می کنی ها:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خب چرا منو گذاشتی تو آمپاز:vahidrk: به ضرس قاطع میخواستم جزغاله شدنو تو وجودتون ببینم سوتییییییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی واقعا حالا به جای اینکه سوزش بچه ها رو برطرف کنی داغشو بیشتر می کنی ها:vahidrk: تازه بخاطر بد قولیت کجاشو دیدی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سهلاااااااااااااااام کومار. خوبی؟؟ حسابی سوختی هاااااااااااااااااااااااا:ws28: حس الانتو برام دقیق توضیح بده. 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سهلاااااااااااااااام کومار. خوبی؟؟ حسابی سوختی هاااااااااااااااااااااااا:ws28: حس الانتو برام دقیق توضیح بده. چه سلامی چه علیکی:vahidrk: بی معرفت رفتی ناصر رو بر علیه من شوراندی حالتو میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ چه سلامی چه علیکی:vahidrk:بی معرفت رفتی ناصر رو بر علیه من شوراندی حالتو میگیرم خوشحالم که سوختی. تا تو باشی دیگه منو اذیت نکنی. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ حس الانتو دقیق برام توضیح ندادیااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خوشحالم که سوختی. تا تو باشی دیگه منو اذیت نکنی. میگه که البته اینو یه شاعر بزرگ میگه که: زنبور بزرگ بی محبت را گوی باری تو عسل نمی دهی نیش مزن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ حس الانتو دقیق برام توضیح ندادیااااااااااااااااااااااااا یه بنده خدایه دیگه هم میگه که: امیدوار بود آدمی به خیر کسان...مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ میگه که البته اینو یه شاعر بزرگ میگه که: زنبور بزرگ بی محبت را گویباری تو عسل نمی دهی نیش مزن یه بنده خدایه دیگه هم میگه که: امیدوار بود آدمی به خیر کسان...مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان:vahidrk: اینا اثرات صندلی داغه. خوبه که تاثیر مثبت داشته.شاعر شدی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اینا اثرات صندلی داغه. خوبه که تاثیر مثبت داشته.شاعر شدی باشه اونجا جوابمو ندادی یهو غیب شدی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باشه اونجا جوابمو ندادی یهو غیب شدی:vahidrk: من که هستم.جوابم دادم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باشه اونجا جوابمو ندادی یهو غیب شدی:vahidrk: چشماتم مشکل پیدا کرده. اینا اثرات صندلی داغه.وای وای 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من که هستم.جوابم دادم اختلال پیش اومد 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باشه خب دخترم غصه نخور دردتو درمون میکنم باید بگین نوه ی خوبم غصه نخور دردتو درمون میکنم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باید بگین نوه ی خوبم غصه نخور دردتو درمون میکنم ای بابا ما که سن و سال واسمون مهم نیست...ندیده خوبم غصه نخور دردتو درمون میکنم خوب شد حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگی...سلام بر ناصر بر مهناز بر آرتاش بر جاافتاده ببخشید از دل مانده منو جامیندازین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده