mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ همون که خودت گفتی می خواستم بیفتید تو آمپاز آخه بچه ها قومپوز در کردن منم مجبور شدم قوپی بیام اشکال نداره هرکاری کردی بی شائبه بوده 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اشکال نداره هرکاری کردی بی شائبه بوده اینو یه مرد میگه یه مررررررد آرررررررررررررره 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اینو یه مرد میگه یه مرررررردآرررررررررررررره مرد که به بلدم بلدم بلدم گفتن نیست مرد به نامرد نبودنه بگو خب... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ مرد که به بلدم بلدم بلدم گفتن نیستمرد به نامرد نبودنه بگو خب... مرد اونه که جواب نئشگی هاشو با خماری بده 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ مرد اونه که جواب نئشگی هاشو با خماری بده :w58: یعنی الان تو مردی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ :w58: یعنی الان تو مردی راستش یه نامردم که یادم برا مرد بودنم تنگ شده 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ راستش یه نامردم که یادم برا مرد بودنم تنگ شده اختیار دارین ما به مردی و مردانگی و مرام شما ایمان داریم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ همون که خودت گفتی می خواستم بیفتید تو آمپاز آخه بچه ها قومپوز در کردن منم مجبور شدم قوپی بیام بالاخره راسته یا نه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ بالاخره راسته یا نه؟؟ راسته دیگه من دیروز اعتراف کردم مهنازم میدونه اسم واقعیم پارمیسه 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ راسته دیگه من دیروز اعتراف کردممهنازم میدونه اسم واقعیم پارمیسه باشه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ باشه خب چرا داد میزنی من آبجی پارمیسم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ خب چرا داد میزنی من آبجی پارمیسم :there: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ خب چرا داد میزنی من آبجی پارمیسم پارمیسی هااا:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ای جونم کُردها گذاشتم شبکه ایلام...ایلامی ها داشتن از مشکلات بی آبی و ...میگفتن کُردی حرف میزدن...چه عصبی هم شده بودن یه پیرمرده گفت"ایمَ آیم نیمَن ؟" خونش به جوش اومده بود بنده خدا ما کردها خیلی نازیم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ای جونم کُردهاگذاشتم شبکه ایلام...ایلامی ها داشتن از مشکلات بی آبی و ...میگفتن کُردی حرف میزدن...چه عصبی هم شده بودن یه پیرمرده گفت"ایمَ آیم نیمَن ؟" خونش به جوش اومده بود بنده خدا ما کردها خیلی نازیم ئه ره به خوا جا وتو دا بنو بزانم چه ئه کن؟ ئنیز مهناز ناصر؟هانه کوینه؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ئه ره به خوا جا وتودا بنو بزانم چه ئه کن؟ ئنیز مهناز ناصر؟هانه کوینه؟ جمله اولو نفهمیدم ولی دومیه فک کنم یعنی"میدونم چکار میکنن؟و مهناز و ناصر هم کجان؟" درست فهمیدم؟؟ جون ِ من اگه ایلامی میتونین ایلامی بگین 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ جمله اولو نفهمیدمولی دومیه فک کنم یعنی"میدونم چکار میکنن؟و مهناز و ناصر هم کجان؟" درست فهمیدم؟؟ جون ِ من اگه ایلامی میتونین ایلامی بگین اولی یعنی دقیقا همینطوریه که میگی دومی یعنی بچه ها بیاید ببینم دارید چیکار میکنید ایلامی نیه زانم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اولی یعنی دقیقا همینطوریه که میگیدومی یعنی بچه ها بیاید ببینم دارید چیکار میکنید ایلامی نیه زانم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پسرم غصه نخور دردتو درمون می کنم لبت رو خندون می کنم بابا کوهی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده