دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ درک بکه کوردی ناتانم خاص قصه بکم آقا کومار یاد بگیر قشنگ میفهمم چی میگه شمام اینجوری حرف بزن خو:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ باشه از الان تمرین میکنیم: اینو کردی بگو اتفاق هایی هست که حسرت آن تا همیشه باقی می مانند مثل حسرت یک بار دیگر بوسیدن دستان مادر … جمله ت خیلی قشنگه بانچاو هر له آیسو تمرین ئه کم مرسی لطف داری چون حسرتش به دلم مونده اینو نوشتم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ آقا کومار یاد بگیر قشنگ میفهمم چی میگه شمام اینجوری حرف بزن خو:icon_razz: با بته گورکه له ناو لو بمنتو من هر وا قصه ئه کم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ ئه گر گول نی دره ک می به.... ئه م مصرعه کلاس دوم راهنمایی بوم لی ناو تاکسی بنه خوایک چاوم پی کفت و هه روا لی یادم ما........فره قشنه ئه گر قشن پیا بروانی....... فره عالی بو. من دو بیت شعر فارسی بلدم که تقریبا همین معنی رو میده البته جای مخاطباش فرق میکنه زنبور بزرگ بی محبت را گوی....باری تو عسل نمی دهی نیش مزن امیدوار بود آدمی به خیر کسان....مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ ســــــلام:th_running1: سلام عزیزم حالا چرا درمیری با بته گورکه له ناو لو بمنتو من هر وا قصه ئه کم معنی لدفن 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزمحالا چرا درمیری معنی لدفن همینطوری خواستم 1 سر بهتون زده باشم به کارتون برسید 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ همینطوری خواستم 1 سر بهتون زده باشم به کارتون برسید شما هر وخ بیای قدمت روو چشم من 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ شما هر وخ بیای قدمت روو چشم من فــــــــدات چیزی متوجه نمیشم آخه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینی که اومدم پیام بازرگانی بود 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ همینطوری خواستم 1 سر بهتون زده باشم به کارتون برسید آبجی زهرا عصری دیدی چه گرد و خاکی راه انداختم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ آبجی زهرا عصری دیدی چه گرد و خاکی راه انداختم شما که خونت حلاله 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ شما که خونت حلاله نگو تو رو خدا خودم میدونم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ شما که خونت حلاله نه بابا این داداش ما خیلی گله که 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ نگو تو رو خداخودم میدونم چی چی "خودم میدونم":w888: زود تسلیم نشین خو نکنه قتلی چیزی مرتکب شدین روو نمیکنین 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ نگو تو رو خداخودم میدونم حالا راست بود یا میخواستی مارو سیاه کنی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا این داداش ما خیلی گله که آره خیلی گله این داداشمون 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ آره خیلی گله این داداشمون چکار کرده؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ چکار کرده؟ گذاشته مارو تو آنپاس 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ گذاشته مارو تو آنپاس لقوز نخون 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ حالا راست بود یا میخواستی مارو سیاه کنی؟؟؟ همون که خودت گفتی می خواستم بیفتید تو آمپاز آخه بچه ها قومپوز در کردن منم مجبور شدم قوپی بیام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده