Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید بهم سلام عرض کنید 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید بهم سلام عرض کنید نمیدونم بزرگتری یا کوچیکتر ولی اشکال نداره سلاااااام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید بهم سلام عرض کنید زیلام 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ من عاشقتونم رفقا چه بچه های خوبی به سلامتی اون رفیقی که خدا هیچی بهش نداده به جز مرام و معرفت … 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ من عاشقتونم رفقاچه بچه های خوبی به سلامتی اون رفیقی که خدا هیچی بهش نداده به جز مرام و معرفت … خوبی از خودته بسلامتی پنگوئن که نیم وجب قد داره ولی لاتی راه میره بسلامتی سندباد که بچه کرمانشاه نبود ولی همه دنیا رو با شلوار کردی گشت 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ رفاقتو از دست فروش بازار نخریدم،تو کوچه های خاکی محلمون یاد گرفتم. پس خوب میدونم برا کدوم رفیق زمین بخورم که از زمین خوردنم شاد نشه و دست خاکیمو بگیره و از زمین بلندم کنه. به سلامتی همه رفیقای بامرام ماچاکریم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ حکایت رفاقت حکایت سنگهای کنار ساحله … اول یکی یکی جمعشون میکنی تو بغلت بعدشم یکی یکی پرتشون میکنی تو آب ؛ اما بعضی وقتا یه سنگهای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی … 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید بهم سلام عرض کنید من سلام امر میفرمایم من عاشقتونم رفقاچه بچه های خوبی به سلامتی اون رفیقی که خدا هیچی بهش نداده به جز مرام و معرفت … اون رفیقه منم دیگه ..تابلوئه اصن البته خوبی های دیگه هم داده خدا بهم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا دلم گرفت اینا چیه درمورد رفاقت میگین 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا دلم گرفت اینا چیه درمورد رفاقت میگین چرا دلت گرفت اینا در وصف تو هستن ریفیق 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ چرا دلت گرفتاینا در وصف تو هستن ریفیق نمیدونم. شاید چون یاد یکی از دوستای نامردم افتادم نه بابا در وصف خود ِ خودتن مهناز خانم گل 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم. شاید چون یاد یکی از دوستای نامردم افتادم نه بابا در وصف خود ِ خودتن مهناز خانم گل تا نامردا نباشن که معنی مرام دیگه معنا نداره بسلامتی خودت که اینقدر با مرامی 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ تا نامردا نباشن که معنی مرام دیگه معنا نداره بسلامتی خودت که اینقدر با مرامی :girl_blush2: :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ سلاو و ریز و سپاس خه مت خویشکه باشه گانم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ سلاو و ریز و سپاس خه مت خویشکه باشه گانم علیک سلام برادر 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام برادر کوردی قصه بکه مهناز با قاطی نکم بوت 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ کوردی قصه بکه مهناز با قاطی نکم بوت درک بکه کوردی ناتانم خاص قصه بکم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ درک بکه کوردی ناتانم خاص قصه بکم تو میتونی ئه ژه تمرین بکه یت 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ سلاو و ریز و سپاس خه مت خویشکه باشه گانم نِزانم به کی سلام دادی اما سلام 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ تو میتونی ئه ژه تمرین بکه یت باشه از الان تمرین میکنیم: اینو کردی بگو اتفاق هایی هست که حسرت آن تا همیشه باقی می مانند مثل حسرت یک بار دیگر بوسیدن دستان مادر … جمله ت خیلی قشنگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده