mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ چاپلوس متملق چرب زبان حسود هرگز نیاسود:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ 190 قدته خجالت بکش درس صوبت کن یا امام زاده بیژن 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ دقیقا همینی که گفتی ترجمــــــــــــــــه کنــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــن خــــــــــــــــوبــــــــــــــــــــــ یا امام زاده بیژن از قد ِ خودتون ترسیدین 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ترجمــــــــــــــــه کنــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــن خــــــــــــــــوبــــــــــــــــــــــ از قد ِ خودتون ترسیدین 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آفنر شافنر.... بش من دا بنیت ها وگرنه ئه تکوژم مهناز تو متوجه شدی چی گفت؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ :th_running1: تو کجا در میری کیو زدی شتک کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ خوش خنده ی خودم:hapydancsmil: خوبی عزیزم؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ مهناز تو متوجه شدی چی گفت؟ نه عزیزم اینا زیادی کردی حرف میزنن من نمیفهمم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ تو کجا در میریکیو زدی شتک کردی؟ داشتم میومدم سایت کسی رو نزدم که سابقه ام نگاری بدجور خرابه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ خوبی عزیزم؟ آره...ولی یکم خستم نه عزیزم اینا زیادی کردی حرف میزنن من نمیفهمم داشتم میومدم سایت کسی رو نزدم که سابقه ام نگاری بدجور خرابه:icon_pf (34): با اون دوویی که تو میکردی گفتم لابد یه دسته گل به آب دادی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آره...ولی یکم خستم خسته نباشی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آخیش استارتر خـــــان تشریف ندارن چه حالی میده میشه راحت غیبتشونو کرد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ با اون دوویی که تو میکردی گفتم لابد یه دسته گل به آب دادی نه باو من دست گل به آب نمیدم که 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشی عزیزم دیگه نیستم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ دیگه نیستم:hapydancsmil: آفرین:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نه باو من دست گل به آب نمیدم که بعله 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آخیش استارتر خـــــان تشریف ندارن چه حالی میده میشه راحت غیبتشونو کرد در مورد مضرات غیبت خیلیا سخنوری کردن ولی کسی نمیاد این غیبت کردن رو بشکافه که چه مزایایی میتونه داشته باشه مثلا باعث میشه گروه های دوستانه 3 یا 4 نفره تشکیل بشه و با هم بگن و بخندن و اکثرا حرص بخورن که این خیلی خوبه، تشکیل این تیم ها فقط توی فوتبال و والیبال تشکیل میشه ایجاد حس همدلی بین بانوان بالا بردن سرانه خنده در کشور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده