mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ پروفایل من بسته س مگه؟جلل خالق حتما رفتی پروف یکی دیگه اشتباهی تابلو حداقل میذاشتی چندتا پیام برات بزارن بعد میگفتی آخرین پیغام دو هفته پیش....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ تابلو حداقل میذاشتی چندتا پیام برات بزارن بعد میگفتی آخرین پیغام دو هفته پیش....:icon_pf (34): خب دو هفته س کسی از ما یادی نکرده دلیل نمیشه که 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ خب دو هفته س کسی از ما یادی نکرده دلیل نمیشه که جداااااااا 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ مَهی دیدی سودی جون از همشهری و هم زبونم شانس نداریم ولی اشکال نداره از هم رشته ای شانس آوردم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ دیدی سودی جوناز همشهری و هم زبونم شانس نداریم ولی اشکال نداره از هم رشته ای شانس آوردم:hapydancsmil: میزنم لهش موتونم غزه نخول... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ میزنم لهش موتونم غزه نخول... دستت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ جداااااااا نه خدایی الکی بود 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ عه من چن روز بود توو فکر آپ کردن این تاپیک بودم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ عه من چن روز بود توو فکر آپ کردن این تاپیک بودم عجببببببچونی خویشکه؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ عه من چن روز بود توو فکر آپ کردن این تاپیک بودم سلام عزیزم قابل توجه کومار خان: اینم یکی دیگه از بهترین دوستام که خیلی خاطرشو میخوام:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ عجببببببچونی خویشکه؟ خووَم برا چون(!) امرو کوفته ریزه درست کِردِم:hapydancsmil:(جوِ آشپزای ماهر منو گرفته خفن) توو خوویی؟ (دو زبونه حرف میزنم):icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزم قابل توجه کومار خان: اینم یکی دیگه از بهترین دوستام که خیلی خاطرشو میخوام:hapydancsmil: سلام:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزم قابل توجه کومار خان: اینم یکی دیگه از بهترین دوستام که خیلی خاطرشو میخوام:hapydancsmil: چاپلوس متملق چرب زبان 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ چاپلوس متملق چرب زبان 190 قدته خجالت بکش درس صوبت کن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ خووَم براچون(!) امرو کوفته ریزه درست کِردِم:hapydancsmil:(جوِ آشپزای ماهر منو گرفته خفن) توو خوویی؟ (دو زبونه حرف میزنم):icon_pf (34): آفنر شافنر.... بش من دا بنیت ها وگرنه ئه تکوژم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ آفنر شافنر.... بش من دا بنیت ها وگرنه ئه تکوژم ها؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ چاپلوس متملق چرب زبان بر خود نگریستی و هر آنچه دیدی گفتی 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اذان گفتن دیگه... من برم ببینم غذام چه جوری شده ولی دوباره میام ها 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده