mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ ماشالله تا من یه پست مینویسم جـــــــــــند تا پست میاد 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ توش گفتم که میتونید متن آهنگ یا خود آهنگو بذارید تا ترجمه کنمواسه امیر هم یه بار ترجمه کردم باشه اونجام درخواست میدم ببینم چه میکنیا! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اوه مرسی عزیزم تو لطف داری. خب من باید با آقامون مشورت کنم زود زود مشورت کن.:hapydancsmil::hapydancsmil: دعوت بچه ها با من. لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اقا این پست منو بخونین خیلی جالبه [h=2]قبرستان اسرارآمیز در استان گلستان [/h] 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مجددا سلام چرا تا من اومدم همتون رفتین سلام. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ کومار چند روزه تو فکری؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ ماشالله تا من یه پست مینویسم جـــــــــــند تا پست میاد تاپیک شبستان رو ندیدی. الان دلم برای اون موقع ها تنگ شد لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ چی شده کومار خان کرد و ناراحتی مرسی چیزی نیست...حل میشه 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ زود زود مشورت کن.:hapydancsmil::hapydancsmil: دعوت بچه ها با من. عزیزم ما باید بریم. فردا شب بهت خبر میدیم برای عروسی. بازم مرسی عزیزم. شب همگی توت فرنگی. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خوشتان بت پسر بارونی آذری پاییزی ، چرا ناراحتی هااااااااااااااااا :vahidrk: لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ کومار چند روزه تو فکری؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چند روزه ولش کن بیخیال 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خوبی آیا؟؟؟؟؟؟ مرسی شما چطوری؟ تاپیک شبستان رو ندیدی. الان دلم برای اون موقع ها تنگ شد اینجوری آدم سرگیجه میگیره خب 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم ما باید بریم.فردا شب بهت خبر میدیم برای عروسی. بازم مرسی عزیزم. شب همگی توت فرنگی. باوشه .شب بخیر پس من منتظرم. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ یه چند روزهولش کن بیخیال میدونم چند روزه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مرسی شما چطوری؟ اینجوری آدم سرگیجه میگیره خب مرسی منم خوبم. آره ولی لذت خاص خودشم داره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده