Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 فک کنم اقا جوزف ازم ناراحت شد ببخشد خو معذرت خازم برا ای بابا شما جوزف رو نشناختید من نبودم دیروز اینجا رو ترکوندید 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 الان پستای قبلیو خوندم میشه کوچولو خوش اومدی نخیر میشه گردالو به روی چشم 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 تیر، 2013 خیلی پیشرفت کردی ایول قربونت داداش ولی میخواستم بگم چشای قلقلیت . اشتباه گفتم ؟ 4
not found 16275 ارسال شده در 12 تیر، 2013 اینجا چه خور بیه؟؟ زلزله هاتو؟؟ سلاو جوزف یه سوال نام کردی کنیشک به معنی چشمه چه بود؟؟ ارا نام کنیشک خوم توام 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 اینجا چه خور بیه؟؟ زلزله هاتو؟؟ سلاو جوزف یه سوال نام کردی کنیشک به معنی چشمه چه بود؟؟ ارا نام کنیشک خوم توام سلام میشه کانی مبارکه کی هست حالا؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 12 تیر، 2013 سلاممیشه کانی مبارکه کی هست حالا؟ نه کانی نبود!!! اسم خواهرزاده دوستمه. مریوانیه، اصالتا حلپچه ایه. اسمای کردی خیلی قشنگن. واسه بچه هام اسم کردی انتخاب میکنم تو چی پیشنهاد میکنی؟؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 تیر، 2013 نه کانی نبود!!! اسم خواهرزاده دوستمه.مریوانیه، اصالتا حلپچه ایه. اسمای کردی خیلی قشنگن. واسه بچه هام اسم کردی انتخاب میکنم تو چی پیشنهاد میکنی؟؟ جوزف 5
Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 نه کانی نبود!!! اسم خواهرزاده دوستمه.مریوانیه، اصالتا حلپچه ایه. اسمای کردی خیلی قشنگن. واسه بچه هام اسم کردی انتخاب میکنم تو چی پیشنهاد میکنی؟؟ واسه دختر چنتا پیشنهاد میدم(ئه وین...ویان...هانا...روناک...روژین...آسو) 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 تیر، 2013 واسه دختر چنتا پیشنهاد میدم(ئه وین...ویان...هانا...روناک...روژین...آسو) چه اسمای با کلاس قشنگیییییییییی قربونه دستت یه چن تا پسرم بگو 5
Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 چه اسمای با کلاس قشنگیییییییییی قربونه دستت یه چن تا پسرم بگو اسم خودم رو که میدونی به اضافه شاهو...سیروان..سوران...کاوان...کارو...آکو...زانیار...روژیار...وریا 4
not found 16275 ارسال شده در 12 تیر، 2013 واسه دختر چنتا پیشنهاد میدم(ئه وین...ویان...هانا...روناک...روژین...آسو) ئه وین رو خیلی قشنگ تلفظ میکنن. معنیش چیه؟ ویان و آسو رو هم معنیاشو بگو. راستی شوان(اسم پسر) یعنی چی؟ ولی اون اسمه خیلی قشنگ و باکلاس تر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی آروین م کردی؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 12 تیر، 2013 اسم خودم رو که میدونی به اضافه شاهو...سیروان..سوران...کاوان...کارو...آکو...زانیار...روژیار...وریا اینا همکلاسیم بودن اسمای کردی خیلی قشنگن 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 تیر، 2013 اسم خودم رو که میدونی به اضافه شاهو...سیروان..سوران...کاوان...کارو...آکو...زانیار...روژیار...وریا مرسی جوزفی , معنیاشونم بگو لطفا 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 ئه وین رو خیلی قشنگ تلفظ میکنن. معنیش چیه؟ویان و آسو رو هم معنیاشو بگو. راستی شوان(اسم پسر) یعنی چی؟ ولی اون اسمه خیلی قشنگ و باکلاس تر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی آروین م کردی؟ ئه وین و ویان یعنی عشق...معنی آسو رو نمیدونم راستشو بخوای شوان یعنی چوپان ولی شاید معنی لیدر رو هم بده آروین هم کردیه...آرمین هم هست آرتین هم داریم ولی فکر کنم خارجیه اسمی که معنی چشمه رو بده فقط کانی توی ذهنمه ولی راهنمایی کن شاید یادم بیاد نمیدونی چه حرفایی داشت؟ 3
ارسال های توصیه شده