Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم اقا جوزف ازم ناراحت شد ببخشد خو معذرت خازم برا ای بابا شما جوزف رو نشناختید من نبودم دیروز اینجا رو ترکوندید 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ به منم یاد بدین خو اینا چی میگن بهم دیگه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ به منم یاد بدین خو اینا چی میگن بهم دیگه خرتوله بان چو 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ به شخصه تشکر میکنم از راهنمایی تون عزیزم 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ الان پستای قبلیو خوندم میشه کوچولو خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ الان پستای قبلیو خوندم میشه کوچولو خوش اومدی نخیر میشه گردالو به روی چشم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خرتوله بان چو خیلی پیشرفت کردی ایول 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی پیشرفت کردی ایول قربونت داداش ولی میخواستم بگم چشای قلقلیت . اشتباه گفتم ؟ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا چه خور بیه؟؟ زلزله هاتو؟؟ سلاو جوزف یه سوال نام کردی کنیشک به معنی چشمه چه بود؟؟ ارا نام کنیشک خوم توام 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا چه خور بیه؟؟ زلزله هاتو؟؟ سلاو جوزف یه سوال نام کردی کنیشک به معنی چشمه چه بود؟؟ ارا نام کنیشک خوم توام سلام میشه کانی مبارکه کی هست حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممیشه کانی مبارکه کی هست حالا؟ نه کانی نبود!!! اسم خواهرزاده دوستمه. مریوانیه، اصالتا حلپچه ایه. اسمای کردی خیلی قشنگن. واسه بچه هام اسم کردی انتخاب میکنم تو چی پیشنهاد میکنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ نه کانی نبود!!! اسم خواهرزاده دوستمه.مریوانیه، اصالتا حلپچه ایه. اسمای کردی خیلی قشنگن. واسه بچه هام اسم کردی انتخاب میکنم تو چی پیشنهاد میکنی؟؟ جوزف 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ نه کانی نبود!!! اسم خواهرزاده دوستمه.مریوانیه، اصالتا حلپچه ایه. اسمای کردی خیلی قشنگن. واسه بچه هام اسم کردی انتخاب میکنم تو چی پیشنهاد میکنی؟؟ واسه دختر چنتا پیشنهاد میدم(ئه وین...ویان...هانا...روناک...روژین...آسو) 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ جوزف جوزف هم عالیه ولی مال پسراس 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ واسه دختر چنتا پیشنهاد میدم(ئه وین...ویان...هانا...روناک...روژین...آسو) چه اسمای با کلاس قشنگیییییییییی قربونه دستت یه چن تا پسرم بگو 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ چه اسمای با کلاس قشنگیییییییییی قربونه دستت یه چن تا پسرم بگو اسم خودم رو که میدونی به اضافه شاهو...سیروان..سوران...کاوان...کارو...آکو...زانیار...روژیار...وریا 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ واسه دختر چنتا پیشنهاد میدم(ئه وین...ویان...هانا...روناک...روژین...آسو) ئه وین رو خیلی قشنگ تلفظ میکنن. معنیش چیه؟ ویان و آسو رو هم معنیاشو بگو. راستی شوان(اسم پسر) یعنی چی؟ ولی اون اسمه خیلی قشنگ و باکلاس تر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی آروین م کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اسم خودم رو که میدونی به اضافه شاهو...سیروان..سوران...کاوان...کارو...آکو...زانیار...روژیار...وریا اینا همکلاسیم بودن اسمای کردی خیلی قشنگن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اسم خودم رو که میدونی به اضافه شاهو...سیروان..سوران...کاوان...کارو...آکو...زانیار...روژیار...وریا مرسی جوزفی , معنیاشونم بگو لطفا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ئه وین رو خیلی قشنگ تلفظ میکنن. معنیش چیه؟ویان و آسو رو هم معنیاشو بگو. راستی شوان(اسم پسر) یعنی چی؟ ولی اون اسمه خیلی قشنگ و باکلاس تر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی آروین م کردی؟ ئه وین و ویان یعنی عشق...معنی آسو رو نمیدونم راستشو بخوای شوان یعنی چوپان ولی شاید معنی لیدر رو هم بده آروین هم کردیه...آرمین هم هست آرتین هم داریم ولی فکر کنم خارجیه اسمی که معنی چشمه رو بده فقط کانی توی ذهنمه ولی راهنمایی کن شاید یادم بیاد نمیدونی چه حرفایی داشت؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده