رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ در چه حدی میخوای ترجمه کنم؟ممعنیشو برسونم کافیه یه مفهومشو بهت بگم کافیه؟ هردو کلن ترجمه شعرو بنویس دیگه دستت طلا 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ هردوکلن ترجمه شعرو بنویس دیگه دستت طلا تعارف نکنیا 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ پ چطوری میشه؟ کومار وایته کوی؟ نیدونم. آموزش باید حضوری باشه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم.خیلی خوبم. شما چطوری خانم؟ مرسی منم خوبم. دلم عروسی میخواد. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ تعارف نکنیا تعارف نداره که 1 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ تعارف نکنیا خژالت کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میگم بیا در راستای ارتقا فرهنگ و این چیز میزا یه تاپیک ترجمه اهنگ کردی به فارسی بزنیم ها؟! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خژالت کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3میگم بیا در راستای ارتقا فرهنگ و این چیز میزا یه تاپیک ترجمه اهنگ کردی به فارسی بزنیم ها؟! تاپیکشو قبلا" زده بودم و آهنگ هم ترجمه کردم تو تالار ادبیاته آهنگ کردی 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مرسی منم خوبم. دلم عروسی میخواد. عروسی دقیقا یعنی چی؟ یعنی خودت عروس بشی یا عروسی یکی دیگه باشه تو شرکت کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خژالت کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3میگم بیا در راستای ارتقا فرهنگ و این چیز میزا یه تاپیک ترجمه اهنگ کردی به فارسی بزنیم ها؟! خجالت نداره 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ عروسی دقیقا یعنی چی؟یعنی خودت عروس بشی یا عروسی یکی دیگه باشه تو شرکت کنی؟ برای شما عروسی بگیریم.بچه هام دعوت کنیم. 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ تاپیکشو قبلا" زده بودم و آهنگ هم ترجمه کردم تو تالار ادبیاته آهنگ کردی دیدم و مرسی خیلی عالیه ولی اون شعره! من اهنگو میگم! 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ قسمتی از شعر:ی هینده ناهینی دونیا خه م بخوی ئامانتی هاتوی ده بی زو بروی دنیا نمیذاره زیاد غصه بخوری و یه امانتی هستی که باید زود بری(سفر به ابدیت) خو به تایبه تی روژانی پیری ،باشه خو بگری به گوشه ی ... خب به ویژه در روزای پیری ، در گوشه ای برای خودت گریه کن 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ برای شما عروسی بگیریم.بچه هام دعوت کنیم. اوه مرسی عزیزم تو لطف داری. خب من باید با آقامون مشورت کنم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مجددا سلام چرا تا من اومدم همتون رفتین 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ دیدمو مرسی خیلی عالیه ولی اون شعره! من اهنگو میگم! توش گفتم که میتونید متن آهنگ یا خود آهنگو بذارید تا ترجمه کنم واسه امیر هم یه بار ترجمه کردم 3 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مجددا سلام چرا تا من اومدم همتون رفتین سلام خانم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مجددا سلام چرا تا من اومدم همتون رفتین سلام مجدد ئابرا چیت لی قوماوه؟ چی بوه؟ پیم بلی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده