Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ ;,lhv کومار براژنت خاصه؟بی تا بو توش زنی تارانی بخوازم ئه ره له سریشو زیاییه من نم گرکه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ بــــــــــــه جمعتون جمه جمیعا سلام 3 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ ;,lhv کومار براژنت خاصه؟بی تا بو توش زنی تارانی بخوازم ئه ره له سریشو زیاییهمن نم گرکه میگه بیا برات زن تهرانی بگیرم اونم میگه نمیخوام! 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ بــــــــــــه جمعتون جمه جمیعا سلام سلام آبجی مهناز خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ میگه بیا برات زن تهرانی بگیرماونم میگه نمیخوام! تو که بلدی پس چرا آهنگو ترجمه نمیکنی؟:ی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ من دوباره اومدم.:hapydancsmil: خوش اومدی غذا میخولم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ میگه بیا برات زن تهرانی بگیرماونم میگه نمیخوام! 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خوش اومدیمیخوایم بدون زیرنویس باشه که قشنگ تو فضاش قرار بگیری یاد بگیری تو که بلدی پس چرا آهنگو ترجمه نمیکنی؟:ی خب بخاطر شیوه زبان اموزیه شماست دیگه الان تو فضاش قرار گرفتم داره خوندنم خوب میشه ولی شنوایی رو چه کنم استاد؟! 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خوش اومدیغذا میخولم مرسی عزیزم. فقط درمورد غذا دوسداری حرف بزنی. قبلا اینطوری نبودی شما چرا زن تهرانی میخوای آقا ژوزف؟ 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ تو که بلدی پس چرا آهنگو ترجمه نمیکنی؟:ی ترجمه نمیکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خب بخاطر شیوه زبان اموزیه شماست دیگهالان تو فضا قرار گرفتم داره خوندنم خوب میشه ولی شنوایی رو چه کنم استاد؟! دمت گرم بابا.یعنی شمام کرد نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خب بخاطر شیوه زبان اموزیه شماست دیگهالان تو فضا قرار گرفتم داره خوندنم خوب میشه ولی شنوایی رو چه کنم استاد؟! خب شنواییتم قوی کن:ی مرسی عزیزم.فقط درمورد غذا دوسداری حرف بزنی. قبلا اینطوری نبودی شما چرا زن تهرانی میخوای آقا ژوزف؟ من امروز خیلی گشنه مه جوزف زن تهرانی نمیخواد از سودی میترسه 1 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ دمت گرم بابا.یعنی شمام کرد نیستی؟ نه متاسفانه! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ ترجمه نمیکنی؟ در چه حدی میخوای ترجمه کنم؟ ممعنیشو برسونم کافیه یه مفهومشو بهت بگم کافیه؟ دمت گرم بابا.یعنی شمام کرد نیستی؟ خو توم یاد بگیر 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ من دوباره اومدم.:hapydancsmil: سلام.خوبی؟؟ خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ در چه حدی میخوای ترجمه کنم؟ممعنیشو برسونم کافیه یه مفهومشو بهت بگم کافیه؟ خو توم یاد بگیر اینطوری که نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اینطوری که نمیشه. پ چطوری میشه؟ کومار وایته کوی؟ 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ سلام.خوبی؟؟ خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی عزیزم. خیلی خوبم. شما چطوری خانم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده