Moment 15228 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 ;,lhv کومار براژنت خاصه؟بی تا بو توش زنی تارانی بخوازم ئه ره له سریشو زیاییه من نم گرکه 2
رُز 563 ارسال شده در 5 مهر، 2013 ;,lhv کومار براژنت خاصه؟بی تا بو توش زنی تارانی بخوازم ئه ره له سریشو زیاییهمن نم گرکه میگه بیا برات زن تهرانی بگیرم اونم میگه نمیخوام! 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 بــــــــــــه جمعتون جمه جمیعا سلام سلام آبجی مهناز خوبی؟ 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 میگه بیا برات زن تهرانی بگیرماونم میگه نمیخوام! تو که بلدی پس چرا آهنگو ترجمه نمیکنی؟:ی 1
رُز 563 ارسال شده در 5 مهر، 2013 خوش اومدیمیخوایم بدون زیرنویس باشه که قشنگ تو فضاش قرار بگیری یاد بگیری تو که بلدی پس چرا آهنگو ترجمه نمیکنی؟:ی خب بخاطر شیوه زبان اموزیه شماست دیگه الان تو فضاش قرار گرفتم داره خوندنم خوب میشه ولی شنوایی رو چه کنم استاد؟! 2
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 خوش اومدیغذا میخولم مرسی عزیزم. فقط درمورد غذا دوسداری حرف بزنی. قبلا اینطوری نبودی شما چرا زن تهرانی میخوای آقا ژوزف؟ 2
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 خب بخاطر شیوه زبان اموزیه شماست دیگهالان تو فضا قرار گرفتم داره خوندنم خوب میشه ولی شنوایی رو چه کنم استاد؟! دمت گرم بابا.یعنی شمام کرد نیستی؟ 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 خب بخاطر شیوه زبان اموزیه شماست دیگهالان تو فضا قرار گرفتم داره خوندنم خوب میشه ولی شنوایی رو چه کنم استاد؟! خب شنواییتم قوی کن:ی مرسی عزیزم.فقط درمورد غذا دوسداری حرف بزنی. قبلا اینطوری نبودی شما چرا زن تهرانی میخوای آقا ژوزف؟ من امروز خیلی گشنه مه جوزف زن تهرانی نمیخواد از سودی میترسه 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 ترجمه نمیکنی؟ در چه حدی میخوای ترجمه کنم؟ ممعنیشو برسونم کافیه یه مفهومشو بهت بگم کافیه؟ دمت گرم بابا.یعنی شمام کرد نیستی؟ خو توم یاد بگیر 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 5 مهر، 2013 من دوباره اومدم.:hapydancsmil: سلام.خوبی؟؟ خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: 1
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 در چه حدی میخوای ترجمه کنم؟ممعنیشو برسونم کافیه یه مفهومشو بهت بگم کافیه؟ خو توم یاد بگیر اینطوری که نمیشه. 2
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 سلام.خوبی؟؟ خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی عزیزم. خیلی خوبم. شما چطوری خانم؟ 2
ارسال های توصیه شده