.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 :hapydancsmil:سودی اومده:hapydancsmil: نخیلم نیومته میله 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 سلام سلام من اومتم. خوش اومدی:ی میگم آبجیم معلوم نیس کجاس؟ یکم غذا درست کن بخوریم 1
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 خوش اومدی:یمیگم آبجیم معلوم نیس کجاس؟ یکم غذا درست کن بخوریم واااااااااا ناصر جای اینکه تو از من پذیرایی کنی میگی برات شام بپزم؟ ببین من از اون زناش نیستم هااااااااااااااااااا باید ی آشپز بگیری 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 واااااااااا ناصر جای اینکه تو از من پذیرایی کنی میگی برات شام بپزم؟ببین من از اون زناش نیستم هااااااااااااااااااا باید ی آشپز بگیری ای بابا زن گرفتم واسم قرمه سبزی درست کنه فک کردی من شَکله هستم؟ آقا آبجی آرام بیاد میگم شام نپختیا
Moment 15228 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 خوش اومدی:یمیگم آبجیم معلوم نیس کجاس؟ یکم غذا درست کن بخوریم سلام به همه سلاو له ناصر به ریزسلاو بو براژن 1
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 ای بابا زن گرفتم واسم قرمه سبزی درست کنهفک کردی من شَکله هستم؟ آقا آبجی آرام بیاد میگم شام نپختیا نه عشقم برات قرمه سبزی میپزم چون خودمم دوس دارم. 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 سلام به همهسلاو له ناصر به ریزسلاو بو براژن حواسی برازنکمو بویتا 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 5 مهر، 2013 ;,lhv کومار براژنت خاصه؟ بی تا بو توش زنی تارانی بخوازم 2
Astira 110 ارسال شده در 5 مهر، 2013 خوبی زن داداش؟ ممنونم آقا به مرحمت شما. شما خوب هستید؟ ;,lhv کومار براژنت خاصه؟بی تا بو توش زنی تارانی بخوازم چی گفتی ناصر ترجمه کن ببینم چی گفتی؟ 3
رُز 563 ارسال شده در 5 مهر، 2013 هوووووم... قراره کسی مزدوج بشه؟ میشه این اهنگو ترجمه کنین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره بابا یه عروسی داشتیم نبودیفرمیسک یعنی اشک ولی سرعت پایینه نمیتونم دانلود کنم بینم چی میگه 2
ارسال های توصیه شده