Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آرام آبجیمه تازه دکترم هست افتخار خونوادست منم تایید میکنم اینا رو 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ فارسی بگو من متوجه بشم خودتو خسته نکن.ترجمه نمیکنن. :vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دوستان من دیگه میرم. شب بخیر. 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ باید کردی فیر بشی(یاد بگیری:دی) الانه که سریع یاد نمیگیرم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آورین اورین پسر بارونی آذری پاییزی مسخره کننده 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خودتو خسته نکن.ترجمه نمیکنن. :vahidrk::vahidrk: ,hsi ck jivhkdl jv[li ld;kl واسه زن تهرانیم ترجمه میکنم 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ منم تایید میکنم اینا رو مطمئن باشم عزیزم؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ ,hsi ck jivhkdl jv[li ld;klواسه زن تهرانیم ترجمه میکنم آورین آورین. بعدا من ترجمه ها رو از خانومت میپرسم. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ الانه که سریع یاد نمیگیرم ;l ;l dhn ld'dvd کم کم یاد میگیری 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ مطمئن باشم عزیزم؟ مطمئن مطمئن 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آورین آورین. بعدا من ترجمه ها رو از خانومت میپرسم. بهش میگم بهت نگه 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ مطمئن مطمئن گفتم اگه غیر از اینه چشای ناصر دربیارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ گفتم اگه غیر از اینه چشای ناصر دربیارم کاری میکنی به آجی آرام بگم 4تا زن برام بگیره ها 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بچه های عزیز من باید برم. شبتون شاتوتی. 3 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ کاری میکنی به آجی آرام بگم 4تا زن برام بگیره ها کاری نکن چش جفتتونو دربیارم هااااااااااااا:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بچه های عزیز من باید برم.شبتون شاتوتی. میشه یکم از شاتوتارو بخورم شبت توت فرنگی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ کاری نکن چش جفتتونو دربیارم هااااااااااااا:vahidrk: آجی آرامم زورش زیاده ها 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آریو دیر اومدی...ناصر رفت خواستگاری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده