Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ چه معنی داره تو همه تهرانیارو دوست داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو چیه من تهرانی دوست میدارم تازه کومارم تهرانی دوست میداره آره 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ خو چیه من تهرانی دوست میدارم تازه کومارم تهرانی دوست میداره آره کومار عیبی نداره دوست داشته باشه. ولی چه معنی داره تو همه ی تهرانیارو دوست داشته باشی؟هااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w000: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ کومار بیه دانه ی تارانیم بو خوم گیر هاورد آجی ئارام تو له کوییت؟ آتوسا آخری دانه ی تارانی پیا کرد 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ کومار عیبی نداره دوست داشته باشه.ولی چه معنی داره تو همه ی تهرانیارو دوست داشته باشی؟هااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w000: خو منو کومار مثه همیم کلا" علایقمون عینه همه:دی خو مگه چیه همه ی تهرانیارو دوست داشته باشم دختراش خوبن 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ خو منو کومار مثه همیمکلا" علایقمون عینه همه:دی خو مگه چیه همه ی تهرانیارو دوست داشته باشم دختراش خوبن :vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ :vahidrk::vahidrk: چقدر خشنی خو چیه دخترای تهرانو دوست نداشته باشم؟ توم دختر تهرانیا کچی تارانیم خوش ئویت 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ کومار بچو لباس باشی یکم بو بسینه تا تک آجی ئارام بچین بو درخوای ئم تارانیه 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ چقدر خشنیخو چیه دخترای تهرانو دوست نداشته باشم؟ توم دختر تهرانیا کچی تارانیم خوش ئویت منو تنها باید دوست داشته باشی. آخرشو متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ منو تنها باید دوست داشته باشی.آخرشو متوجه نشدم خو اونارم دوست نداشته باشم دلشون میشکنه میرن خود کشی میکنن بعد میشم قاتل آخرشو کردی گفتم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خوشه ویستو دلدارم یاره کی وه فادارم آجی ئارام بیت ئم کوژیت 1 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خو اونارم دوست نداشته باشم دلشون میشکنه میرن خود کشی میکنن بعد میشم قاتلآخرشو کردی گفتم میدونم کردی بود.عربی که نبود. خودم سرتو میبرم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ میدونم کردی بود.عربی که نبود.خودم سرتو میبرم گفتم دختر تهرانی دوست دارم دههههههههه مگه تو کار سلاخی هستی خشن اصن نخواستم دختر تهرونی نمیگیرم خشن هستین با 2 لینک به دیدگاه
Astira 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ گفتم دختر تهرانی دوست دارمدههههههههه مگه تو کار سلاخی هستی خشن اصن نخواستم دختر تهرونی نمیگیرم خشن هستین با 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ قول دادی یه آدیداس بخری ها نخری جفت گوشات کف دستته در مورد علایق یه تضادهایی با هم داریم تو از اشعار عزیز ویسی خیلی خوشت میاد ولی من نه راسی ناصر گیان موارکه کی بچین بو خوازمنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ fhai 'vdi k;k باشه گریه نکن هم تورو میگیرم همه بقیه ی تهرانیارو 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ این داداش ناصر من خیلی باکلاس و خفنه بله رو نگی پنج چهارم عمرت بر فناست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ قول دادی یه آدیداس بخری ها نخری جفت گوشات کف دستتهدر مورد علایق یه تضادهایی با هم داریم تو از اشعار عزیز ویسی خیلی خوشت میاد ولی من نه راسی ناصر گیان موارکه کی بچین بو خوازمنی؟ قول دادم سر قولم هستم من از عزیز ویسی خوشم نمیاد فقط از اون شعر خوشم میاد همین شعرش خیلی باحال بود هرچی زوتر بچین بو خوازمنی باشتره لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام. اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خو اونارم دوست نداشته باشم دلشون میشکنه میرن خود کشی میکنن بعد میشم قاتلآخرشو کردی گفتم :w58: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام. اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام چرا در نمیزنی میای تو هان؟ دارم زن میگیرم یه زن تهرانی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده