Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ من کلا با فینگلیش مشکل دارم قربونت جوزفی ، هستم ، میام از دوستان سر میزنم و میرم خودت خوبی؟ خوش میگذره ؟ جیگر طلای دایی خوبه؟ خوشبی ئاریو خانم...منیش خاصم...ویانیش خوشه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ خوشبی ئاریو خانم...منیش خاصم...ویانیش خوشه خداروشکر که خوبه :hapydancsmil: هزارتا ببوسش :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ خداروشکر که خوبه :hapydancsmil:هزارتا ببوسش :hapydancsmil: بچه وسواسیه!دوتا بیشتر نمیتونم قول بدم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ بچه وسواسیه!دوتا بیشتر نمیتونم قول بدم الهی فداش شم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ له نجه گیان به له نجه ئوخی به لارو له نجه بارسوی باری کردوه بو شاره که ی هه لبجه سه رگونای به لیو ده گرم ممکولانی به په نجه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ له نجه گیان به له نجه ئوخی به لارو له نجه بارسوی باری کردوه بو شاره که ی هه لبجه سه رگونای به لیو ده گرم ممکولانی به په نجه:gnugghender: حیف روم نیه ترجمه ی بکم ناصر وگرنه کارگم ئه کرد ایتر نه ی بو انجمن مخصوصا خط آخری فره اقتضاحه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ الهی فداش شم :hapydancsmil: مرسی آریو لطف داری 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ حیف روم نیه ترجمه ی بکم ناصر وگرنه کارگم ئه کرد ایتر نه ی بو انجمنمخصوصا خط آخری فره اقتضاحه منیش چون ئه زانم روت نیه ترجمه ی که ی هه ر تکراری ئه کم فکر که م ئارام خوشی نه هات 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ منیش چون ئه زانم روت نیه ترجمه ی که ی هه ر تکراری ئه کم فکر که م ئارام خوشی نه هات دی تک منا ایتر قصه مکه ناباب ایشششش 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ دی تک منا ایتر قصه مکه نابابایشششش یانی من نابابم؟ یانی تو خوشت نایت؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ یانی من نابابم؟یانی تو خوشت نایت؟ ناصر رفیق ناباب دیر خستمی به سگار ایتر تک منا قصه مکه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ناصر کفتیته ناو لیست تحریم:gnugghender: آیسه ئه تخمه ناو بلاک لیست نه اصلا تحت پیگردی...هر کوینه بتگرن خوینت حلاله 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ناصر رفیق ناباب دیر خستمی به سگارایتر تک منا قصه مکه:vahidrk: هی هی بو من نقش پلوم بازی مه که 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ناصر کفتیته ناو لیست تحریم:gnugghender:آیسه ئه تخمه ناو بلاک لیست نه اصلا تحت پیگردی...هر کوینه بتگرن خوینت حلاله دی بوچه؟ ئیتر وه ک عزیز ویسی نایژم ممکی یارم پرتغال ئاودان جوانرو کیو چوانرو خال خال ئاودان جوانرو 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ناصر ئه وه چس؟ گریای شعرو دانیاگه؟:vahidrk: ئاقا برین ئه م منحرفه تحویل گشتی ئه رشادی بین آجی ئارام دی تو ایشی کمکم کی چت خراویکم نوت خو 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ هی خوا ئیشی در چم:shame::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ اجی بی اجی.......:icon_razz: حیایش چت خاصه که هااااا صد رحمت به عزیز ویسی آجی بوخشه ئیتر نایژم ممکی یارم پرتغاله 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سه ر خوت هه لگره و بی بیابانا....... دی ئاجی من له م شیعرانه فره ئه خوینم یانی گنه؟ دی باشه ئیتر نایژم سرگونای به لیو دگرم ممکولانی به په نجه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده