آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ جوزف کجایی که تاپیک 9 صفحه رو رسوندن 20 فرزندانه من اتراق میکنیم کلمه یاد بدین 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ جوزف کجایی که تاپیک 9 صفحه رو رسوندن 20 فرزندانه من اتراق میکنیم کلمه یاد بدین :ws28: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم اتراق کردم:mrsbeasley: یه جایزه پیش من داری 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ :ws28: فرزند نخند من سر گیجه گرفتم بااین جملات ، کلمه یاد بدن بهتره بابا 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خرتوله خرتوله:hapydancsmil: خوش هاتن بان چو:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خرتوله خرتوله:hapydancsmil: خوش هاتن بان چو:hapydancsmil: اونوقت ترجمش چی میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اونوقت ترجمش چی میشه ؟ کوچولو خوش اومدین رو چشام 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کوچولو خوش اومدین رو چشام خرتوله قلقلی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کرد نیستم اما کردها رو دوست میدارم بنابراین کمپ میزنیم 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خرتوله قلقلی نمیشه الانه دیم راس میگی هااااااا:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کرد نیستم اما کردها رو دوست میدارمبنابراین کمپ میزنیم ما همه دوستدار کرد ها میباشیم بجای جوزفی میگم : خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ما همه دوستدار کرد ها میباشیم بجای جوزفی میگم : خوش اومدی میدونم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خوشبخت چی میشه؟ میشه به خته ور bakhtavar 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ کرد نیستم اما کردها رو دوست میدارمبنابراین کمپ میزنیم کلا مردم دو دسته هستن اونایی که کرد هستن اونایی که کردا رو دوس دارن خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ میشه به خته ور bakhtavar ما ترکام میگیم به خته ور 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ما ترکام میگیم به خته ور نه بابا جدی میگی مهدی؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ کوره گان ده وا جم بنو کارم هس پتان...ها دی زو 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ منم بیام؟ من مامانم کرد هستش و من هم زبان کردی بلدم یاخوا به خیر بیت...دا زو بزانم چه ئه که ی... 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو برا گیانسپاس بوو هه سته جوانه ت سلاو یاخوا به خیر بیت تویش...به خته وه ر و کامه ران بیت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده