Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ من نمیذارم داداشم رو بدبخت کنیدمن واسه ناصر ناتالی پورتمن رو مد نظر دارم ...ماتیلدا ماتیلدا شوماااااااااااا نگران خودت باش:icon_razz: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ شوماااااااااااا نگران خودت باش:icon_razz::ws28: برو عامو 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ کومار تیلور سویفتو برام بگیر 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ مهندس کومار شما خودت پست اولو زیر پا گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ کومار تیلور سویفتو برام بگیر ایشون کی هستن ؟ ما بریم لباس بدوزیم؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ایشون کی هستن ؟ ما بریم لباس بدوزیم؟ عاغا ما چی بپوشییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ عاغا ما چی بپوشییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟ میام با هم بریم خرید لباس 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ میام با هم بریم خرید لباس مگه تاریخ عروسی مشخصه؟؟ زود بیا پس باید بلیط کرمانشاهم بگیریم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ مگه تاریخ عروسی مشخصه؟؟ زود بیا پس باید بلیط کرمانشاهم بگیریم ما جز خونواده دومادیم ما تاریخو مشخص میکنیم چرا ما بلیط بگیرم ، اونا باید بلیط بگیرن بیان . ما عر.سی رو مشهد میگیریم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ما جز خونواده دومادیم ما تاریخو مشخص میکنیم چرا ما بلیط بگیرم ، اونا باید بلیط بگیرن بیان . ما عر.سی رو مشهد میگیریم مگه واسه ازدواجش با ما مشورت کرده که حالا به خاطر ما بیاد مشهد عروسی بگیره؟؟؟ یه همچین آدم بی تربیتیه ناصر 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ مگه واسه ازدواجش با ما مشورت کرده که حالا به خاطر ما بیاد مشهد عروسی بگیره؟؟؟ یه همچین آدم بی تربیتیه ناصر واقعا متاسفم که شدیم فامیل دوماد 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ;[h an?آخرش کجا شد؟ تو جیب منه ، بیا برش دار 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ آهااااااااااا.خو نگو پسرمون.هر کی ندونه فکر میکنه چند سال مونه. باشه.موافقم.:hapydancsmil::hapydancsmil: گزینه ها رو بذار رو میز:hapydancsmil: تو رو نمیدونم ولی این فرنوش چشمم اب نمیخوره برای ناصر کاری بکنه چشت آب بخوره:gnugghender: این قضیه ش فرق میکنه:gnugghender: به کوری چشم دشمنان به زودی اقدام میکنیم. نگفتم من نمیذارم داداشم رو بدبخت کنیدمن واسه ناصر ناتالی پورتمن رو مد نظر دارم ...ماتیلدا ماتیلدا ما عروس جلف نمیخوایم کومار تیلور سویفتو برام بگیر ناصر برو تو پستو 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ امروز مدیر شده. اتفاقا خیلیییییییییییییییییییییییییی زود متحول شد.:ws28: پست منم حذف کرد آقا کردی که یادمون ندادین اقلا غیبت نکنین بچه ها 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ کومار تیلور سویفتو برام بگیر میخواااااااااااااای آش نذری ببر دم خونشون .شاید قبول کرد 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ایشون کی هستن ؟ ما بریم لباس بدوزیم؟ قراره منو هانیه انتخاب کنیم. هیچ کی هم حق مخالفت نداره:vahidrk: عاغا ما چی بپوشییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟ نیدونم. میام با هم بریم خرید لباس آره:hapydancsmil::hapydancsmil: مگه تاریخ عروسی مشخصه؟؟ زود بیا پس باید بلیط کرمانشاهم بگیریم نه ولی مشخص میشه. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ برو عامو فهمیدم حسودیت شد ما جز خونواده دومادیم ما تاریخو مشخص میکنیم چرا ما بلیط بگیرم ، اونا باید بلیط بگیرن بیان . ما عر.سی رو مشهد میگیریم نه دیگه.عروسی همینجاااااااااااااس 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ من یه کلمه اینجا یاد گرفته بودم یادم رفته شپشک بود؟معنیش شلخته میشد یکیم آقا کومار گربه ی نفتالی خیابونو یادم دادم بودن اما یادم نیست اینارو یه ریکاوری کنید من یادم بیاد خدا خیرتون بده 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ آقا کردی که یادمون ندادین اقلا غیبت نکنین بچه ها غصه نخور.منم نمیفهمم جوزف و ناصر چی میگن. غیبت نااااااااااااا ناااااااااااااا. در حضور خودت گفتم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده