رفتن به مطلب

گزارش تصویری از مراسم خاکسپاری عسل بدیعی

ارسال های توصیه شده

اشک‌های فرزند عسل بدیعی همه را متاثر کرد

صحبت‌های جانیار عرب‌نیا، فرزند «عسل بدیعی» و «فریبرز عرب‌نیا» در حاشیه مراسم تشییع پیكرزنده‌یاد عسل بدیعی، موجب تاثر بسیاری از حاضران شد.

جانیار عرب‌نیا که به شدت گریه می‌کرد بارها از مادرش تشکر کرد و گفت: « از مادرم تشكر می كنم به خاطر كارهایی كه برای من كرد. اگر او نبود من هم نبودم. او همه كار برای من كرد، حتی كارهایی را كه دوست نداشت. حالا از همه بیشتر دوستش دارم دلم برایش بیشتر تنگ می شود. می‌دانم خوشحال است و اگر قرار باشد برگردد، اینجا برایش مثل زندان است. می خواستم جلوی همه شما از او تشكر كنم و قول می دهم كاری كنم كه راضی باشد.»

صحبت‌های جانیار عرب‌نیا باعث شد که حاضران اشک‌ریزان او را تشویق کنند.

52143753490512903578.jpg

غزل بدیعی خواهر عسل بدیعی نیز روی سن حاضر شد و یادداشت روز اول فرودین او را خواند.

در بخشی از این یادداشت آمده است: «سال 92 شد و در این گذر عمر چیزی قسمت همه ماست. حالا 36 سالم است، دهه 30 هم گذشت با سرعت مثل همه چیز همچون دهه 20. شش سال را در رکود بودم. حالا می توانم مسلط باشم. ضعف درونی ام رنگ باخته است. اشتباه زیاد کرده‌ام. اشتباه زیاد دیده‌ام، اشتباه ارزش دادم و اشتباه بی‌ارزش کردم اما مهر خدا خواست که هنوز سالمم، توانمندم، ریشه دارم، جوانم، زیبایم، پسری دارم، عشق و مهر، خانواده‌ای مثل گوهر ناب و دوستانی مثل برگ گل و دنیایی که هر روزش واقعه است. حالا انرژی خفته‌ای دارم برای رسیدن به زندگی. تمام توانم امسال بر این است که شگفتی بیافرینم، شگفتی‌ای که پسرم «جانیار» و خانواده‌ام به آن افتخار کنند. من می دانم امسال سال من است.»

47807343741964201207.jpg

jo0tilu16waz1jrkpv1p.jpg

0rd57cicwyrg0rf42r1.jpg

wdoogaw3s7ud5ijugwt.jpg

3krvm5n3af6v410ga4m.jpg

qp9voueik01fs1x4ftjq.jpg

v3qwtdyfye6g3axems.jpg

5ge1uaod61j9xki3sw.jpg

7yf2trvdq8te6zz8z7ol.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...