رفتن به مطلب
  • 0

کمــــــــــــک برای پایان نامه :((((((

nasrinb

سوال

سلام دوستان

موضوع پایان نامه من طراحی یکی از خیابونای تهران با رویکرد مناسب سازی کالبدی برای عابرین هستش .

من الان برای مبانی نظریم به مشکل برخوردم ، چون جایی منبع مناسبی پیدا نکردم که بتونه بهم کمک کنه و بگه که معیارها، شاخص ها یا مولفه های مناسب سازی یه خیابون چه مواردی هستش. چون استادم ازم خواسته که حرفای نظریه پردازای مختلف داخلی و خارجی رو برای "مناسب سازی" بیارم و در انتها هم در قالب یه جدول ارائه بدم که بعدش وارد تحلیلشون بشم .

حالا از شما می خوام که اگه منبعی تو این زمینه دارین حالا چه فارسی چه انگلیسی (ترجیحا فارسی) معرفی کنید بهم که بتونم استفاده کنم :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
سلام دوستان

موضوع پایان نامه من طراحی یکی از خیابونای تهران با رویکرد مناسب سازی کالبدی برای عابرین هستش .

من الان برای مبانی نظریم به مشکل برخوردم ، چون جایی منبع مناسبی پیدا نکردم که بتونه بهم کمک کنه و بگه که معیارها، شاخص ها یا مولفه های مناسب سازی یه خیابون چه مواردی هستش. چون استادم ازم خواسته که حرفای نظریه پردازای مختلف داخلی و خارجی رو برای "مناسب سازی" بیارم و در انتها هم در قالب یه جدول ارائه بدم که بعدش وارد تحلیلشون بشم .

حالا از شما می خوام که اگه منبعی تو این زمینه دارین حالا چه فارسی چه انگلیسی (ترجیحا فارسی) معرفی کنید بهم که بتونم استفاده کنم :4564:

سلام

نگران نباشید موضوعتون اونقد که فکر میکنید پیچیده نیست ...

خوب شما باید در مورد سه تا موضوع دنبال مطلب بگردید ...

1- خیابان

2- کالبد

3- عابرین

وقتی ما قراره یک خیابان شهری رو طراحی کنیم قرار نیست فقط لایه کالبدی رو ببینیم ... هر چند رویکرد ما (در اینجا کالبدی) نقش کالبد رو پر رنگ تر میکنه...

شما باید رو بحث جداره ها(منظر) ، دسترسی ها (پیاده ها) ، امنیت و ایمنی ، مبلمان و ... مطلب داشته باشد .

برای جداره ها کتابی هست به اسم طراحی جداره های شهری (اگر عنوان رو درست گفته باشم) نویسیدش ملک طباطبایی هست .

کتاب لینچ مبحث راه ها....

کتاب Streets for life

کتاب Street & squares

کتاب طراحی فضای شهری نگرشی بر فرایند اجتماعی مکانی مدنی پور

مقاله کیفیت های طراحی شهری گلکار

کتاب زندگی در فضای میان ساختمانها یان گل

و خیلی کتاب دیگه ..

اگر هم بخوایید مناسب سازی (موضوعات اقلیمی رو هم تحت پوشش قرار بده که کارتون خیلی سخت میشه ) باید تراکم ، جهت گیری خیابان و همچنین استفاده از فضای سبز و الحاقات رو هم با توجه به اقلیم محلی در نظر بگیرید .

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...