شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ ایرانیها بجای اینکه آب بریزن رو سرشون برا حمایت از als خاک بریزن بهتره چون هم در مصرف آب صرفه جویی میشه و هم بیشتر بهمون میاد خاک بر سری :| 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ گر به جهنم هم میروی مردانه رو ..... 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خوبه که بعضی وقتا بشنویم : مشترک مورد نظر “آشـــغـــال” میباشد ! 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بعضیا دوست داشتنشون مثل قرص خوردن میمونه ! هر هشت ساعت یه نفر . . ! 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اینکه میخوای هر روز با یکی باشه مهــم نیست ، فقط سعی کن یه روزم خودت باشــی . . . خودِ خودِ خودِت . . ! اونوقته که دیگه افتخاراتـــ میشه افتضاحاتـــ ! لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ ﻧـــَــــــــــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸـــــــﻪ ﻫــــــﻢ”ﺑـَــــﺪ “ﻧﯿﺴـــــﺖ ﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿـــــــــﺎ ﺑﺎﯾـــــــﺪ ﻧـَـــــــﺦ ﺩﺍﺩ تا “ﺩَﻫﻨﺸــُــــــﻮنو” “ﺑــــــــﺪﻭﺯَﻥ”:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اگه اونایی که دوسشون داریم .....! میدونستن که چقدردلمون براشون تنگه شده...؟ از خجالت دیگه سرشون بالا نمی آوردن....! 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ گفتی : تو دلم اول و آخر خودتی از هر چه دارم بهتر خودتی خندیدم و زیر لب مکرر گفتم : شاهزاده قصه های من “خر خودتی” ! لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی الان شاخ شدی مَن مَن می کنی ! لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ باید به بعضی ها گفت : اینقدر که برای " خر " کردن دیگران سعی می کنی اگه برای خودت وقت گذاشته بودی حتما : " آدم " می شدی ...! 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ کسی تا حالا با خودش شعور به گور نبرده ، استفاده کنیم ازش 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ بعضیا هستن همه کار میکنن تا مارو خر فرض کنن بیخیال ب واسطه ی مام که شده بذار یه بار تو زندگیشون فکر کنن!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ هر فردی بهترین هم که باشد، اگر زمانی که باید باشد، نباشد .. همان بهتر که نباشد 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ همیشه سکوت کردن نشونه ی تایید حرفای شما نیست … شاید قطع امید کرده از سطح شعورت ...!!! 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ من شاید کامل نباشم اما.. کاملا خودمم.. 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر می کنی ، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی ... 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ به بعضیا باید گفت : آفرین بر تو ، مرحبا که این قدر صبوری میتونی خودتو روزی ۲۴ ساعت تحمل کنی ولی ما چند دیقه بیشتر نمی تونیم ! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ به پات سوختمو ساختم وهیچی نگفتم حق من این نبود تو بگو بعد این همه سال خوبی جواب قلب من این نبود... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ وقتـــی منتظرشی هربار که صفحه گوشیت روشن میشه قلبت می زنه دلت می لــــرزه! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده