Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ارزانتر از آنی که حتی فکرش رابکنی... ولی برای من گران تمام شدی... تو... بدون من... تومنی نمی ارزی... 4 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ گاهی هیچ کس را نداشته باشی،بهتر است باور کن بعضیها تنهاترت میکنن !!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ به بعضیام باید بگی:به شخصیتت تافت بزن بلکه یه نمه ثایت شه!! 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ پشت هر جمله ی “تعریف از خود نباشه” یه “تعریف از خود” هست ! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ پشت هر جمله ی “تعریف از خود نباشه” یه “تعریف از خود” هست ! طبق آخرین تحقیقات مشخص شد که مردان خوب ، همان مردان بدی هستند که هنوز لو نرفتند ! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ من اونی نیستم که توی گوشیم (منظور اسمس یا صدا)بلکه اونیم که پشت گوشیم دقت کن خیلی حرفه این 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ تو امروز شیهه بکش ما عرعرهای دیروزت یادمونه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ تعجب نکن که چرا هنوز فراموشت نکردمآدمها هیچوقت “بزرگتریــن اشتباهشون” روفراموش نمیکنن !• 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ یجور رنگ عوض کنید، آفتاب پرست ازتون تو دادگاه حمایت از حیوانات بخاطر نقض قانون کپی رایت شکایت نکنه 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ به بعضی ها باید گفت: یکی تو پاکی یکی هوای تهران 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اگه مهم بودی زیرت خط میکشیدم نه دورت 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ مهم این نیست که رفتی... مهم اینه که دیگه برنگردی... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ خواستم بگم خیلی آدم بی معرفتی هستی ولی بی معرفتا که آدم نیستن 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ چه ساده بودم که گمان می کردم به دورم می گردند کسانی که دورم می زدند … 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ وقتي با ديگري سخن مي گويي برايم سه نت دارد آهنگ کلامت مي . لا . سي 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ به بعضیا ﺑﺎس ﮔﻔﺖ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﯿﻠﯿﺎ خوشم ﻧﻤﯿﺎد ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﻄﻮﺭ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﯼ بدم میاد ! 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﮑﻦ ، ﻣﻦ ﺯﻣﺎن ﺧﻮﺷﯿﺎﺕ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻧﺒﻮﺩﻡ بلکه ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﯼ ﺧﻮﺵ ﺑﻮﺩﯼ ! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سهمیه هوای من هم برای تو … برای نفس نفس زدن در آغوش او لازمت میشود.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ مــحکمتــــــــــر از آنــــــــــم ...کــــه بـــــرای تـــــــنها بودنــــــــم آنچـــــه کــــه اسمــــش را غـــرور گـــــذاشتـــــمبــــرایـــــــت ب زمـــــــین بکــــــوبـــــــــم ...احــــــساس مـــــــن قیــــــــمتـــــی داردکـــه تو بـــرای پــــرداختــــــــــــ آن فقـــــیری..... 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ یه خر بوست کنه بهتر از اینه که یه بوس خرت کنه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده