bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از بعضیا باس پرسید: پرو بالو که من بهت دادم، دم از کجا در آوردی ؟! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرام رنگ می بازیم ، با هــم ، بــدون هم و تبدیل می شویم به تفاله ای ، که روزی سبز و زیبا دست می تکاندیم در باد و ماه برایمان ستاره می کوبید به دیوار و حالا رنگ می بازیم ، با هــم ، بــدون هم و تبدیل می شویم به تاریکی ! و باز زمستان بود که معرفت داشت و تو نداشتی ، حتی برای یک روز ! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوباره آمده ای اینبار شیرین تر از قبل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می بافی زیرکانه تر لبخند می زنی و دلبرانه تر ناز می کنی ! اما نازنین بعد از رفتنت دلم مرد و خیلی وقت است که مغزم تصمیم می گیرد نه دلم ! پس لوند و دلبرانه که هیچ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و صادقانه هم که بیایی من دیگر نیستم ! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر وقت نداری حالم را بپرسی، درکت میکنم؛ اگر وقت نداری با من صحبت کنی، درکت میکنم؛ اگر وقت نداری مرا ببینی، درکت میکنم؛ اما اگر بعد از تمام اینها، دیگر دوستت نداشتم، اینبار نوبت توست که درکم کنی! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ﺑـَﻌﻀـﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎ ﻋﯿﻦ ﺑـﺎﺭﻭﻥ ﻣـﯽ ﻣـﻮﻧﻦ ﺍﻭﻟﺶ ﮐـﻪ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﻬﺖ ﻃﺮﺍﻭﺕ ﻣﯿﺪﻥ ﺷﺎﺩﯼ ﻣﯿﺪﻥ ﻭﻟﯽ ﺁﺧﺮﺵ … ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﻮ ﺑﺎ ﮔِﻞ ﻭ ﺷﻞ ﯾﮑﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﻣﯿﺮﻥ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺁﺩﻣﺎﯼ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺻﻔﺖ ﺑﺎﺵ ﺗﻮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺧﺎﮐﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺁﺧﺮﺵ ﮔِﻞ ﺑﺸﯽ …! . 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مشکل اینجاست که، همیشه برای فرار از دست یک “آدم” به “آدم” دیگری پناه برده ایم ! اعتیاد به آدم ها بدترین نوع اعتیاد است 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دور باشـــی و تــپــــــنده … بهتر است از این که … نزدیـــک باشی و زننـــــــده … این مفــــــهوم را که در رگ هـــایت جاری کنی … دیگر تنـــــــــها نخواهی بود … . 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ . این روزها یکـــرنگ که باشی چشمشان را می زنی..! خسته می شوند از رنگ تکـــراریت… این روزهـــا دوره رنگین کمــــان هاست..! 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قول بعضیا . . فقط آلودگی صوتیه ! لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نبودنت هستیمو نابود میکرد ولی حالا بودنت . . . میشه نباشی ؟ ؟ ؟ 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامِ مرا به وجدانت برسان و اگر بیدار بود بپرس چگونه شب ها را آسوده می خوابد . . . ؟ لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه زمانی می گفتن از تو چشماش میشه فهمید راست میگه یا دروغ … اما حالا دیگه اینقدر توانمند شدن بعضیا که با چشمشونم دروغ میگن … لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو را من “تو” کردم وگرنه “او” هم زیادت است پس اینقدر برایم ،شما,شما نکن… لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زلالی قلبت ارزانی دیگران من این احساس آبکی را نمیخواهم لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قرار نیست که همیشه من خوش باشم … دیروز من خوش بودم از اینکه در کنارت بودم … امروز دیگری خوش است برای با تو بودن … و فردا یکی دیگر… از تلاش دست نکش عزیزم که چشم ملتی به توست … تو می توانی ........................... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آنان که “عوض” شدنشان بعید است، “عوضی” شدنشان قطعی است… شک نکن ! لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این روزا باید دشمناتو فراموش کنی … تنها کسی که می تونه تو رو به خاک سیاه بشونه یک دوست کاملاً مورد اعتماده . . . لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم . . . خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم . . ! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تقصیر خودمونه … بعضی ها عددی نبودند و ما آنها را به توان رساندیم ! لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پر گرفتم حتی پرواز را هم تجربه کردم ای کاش زودتر می رفتی . . . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده