bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺍﻣﺎ ﺣﻮﺍست ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﮐﻦ ، ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩﻡ ﺩﺭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تمـــام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هــایــی را کـــه بــرایـــت خـــوردم! بـــالا مــی آورم طـــعـــم بـــیهودگـــی مــیــداد…! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زمانی آرزوی هر روز دیدنت را داشتم، اما هر روز ندیدنت آرزوی امروز من است . . ! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آن روز ها هیچ چیزمان به هم نمیخورد ، اما الان حسابی حالم از تو به هم می خورد . . . 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ در کودکی در کدام بازی ، راهت ندادند ، که امروز ، اینقدر دیوانه وار ، تشنه ی “بازی کردن” با آدم هایی؟! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مثل لیوانی شده ام که لبه اش پریده باشد! تشنه که شدی مراقب باش ! عجیب وحشی ام… 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آب نریختـــــم که برگردی آب ریختـــــم تـــا پاک شود هر چه رد پای توست ، از زنـــدگیـــ ام…! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چـه تـجـارت نـاشـیـانه ای بـود آن هـمـه نـازی کـه مـن از تـو خـریـدم . . . 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوب که فکر می کنم می بینم گاهی یک شکلات ِ مغزدار بیشتر میچسبد تـــــا عاشقانه های این عاشق های تو خالی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعضیا کاری باهات میکنن که یادآوری تمام لطف هایی که در حقشون کردی … به شدت از خودت متنفرت میکنن ! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ لقمــــه بزرگتر ازدهانت بودم برای همین بودکه مرا خرد میکردی تا انـــدازه شوم 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ . بـلافـاصـله پـس از مـرگـم … مـرا بـه خــاکــ نسپـاریــد؛ دوسـتـانــم عادتـــ دارنــد کـه… دیــــر بیــاینـــــد… . 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعضی ها هستن وقتی به ما میرسن با کلی اعتماد به نفس میگن: “من با بقیه فرق دارم و مثل همه نیستم” بعد معلوم میشه تنها فرقشون اینه که از بقیه خیلی بدترن … 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ می گفت : پای رفتن نـدارم … راست می گفت !!! بـــا ســر رفـــــت … 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشمانم را می بندم نقابت را بردار بگذار صورتت هوایی بخورد! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عزیزم چه زیبـا اجرا میکنـی خط به خط تمام گفتــــه هایم را خواســـته هایم را هه !!!!! امـــــا برای دیگری! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هرکی ازم سراغت رو میگیره نمیگم وجود نداری ، میگم وجودش رو نداشتی … ! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ لیـــاقــت مــی خواهــد بـــودن در شعــر هـــای من كه بـــــا تمامــــ عشقــم نبـــودنـــت را اشکــــ مــی ریـــزد تعجـــب نکــــن !! در بی لیـــــاقتی تـــو شکـــی نیـــست اینجـــا دلیـــل بــودنـــت میـــان بغــــض هــــایـــم خــریتـــــ خـــودم اســـت نـــه لیـــاقــــت تــــو …! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز نشستم غم فردا خوردم در دست زمانه خم شدم ، تا خوردم مانند تو در عشق دو رو باید بود من چوب همین صداقتم را خوردم 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﻣﺜﻞ ﭘﺎﺩﺭﯼ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻭﺍﯾﺴﺘﯽ و ﮐﻒ ﮐﻔﺸﺘﻮ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﺭﺩ ﺷﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﻧﮑﻨﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﻓﺮﺷﻦ ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده