*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ به بعضیا باس گفت عزیزم زندگی ما بازار نیست که بری یه دور بزنی و اگه از کسی خوشت نیومد برگردی ، اگه رفتی دیگه برو تا یه لگد نخوابوندم زیر گوشِت 17 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی … 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ تقصیر از ما نیست … بعضیا خودشون دلشون میخواد “یادگاری” باشن پشت در مستراح عمومی ! 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ طرفت کور نیست ، فقط چشماشو رو خیلی از بدیهات بسته ، همین ! پس آدم باش 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بعضیا علاوه بر اینکه آدم نیستن، آدم بشو هم نیستن… محبت هایت را شمردم ! درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد … 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ شما سیرابی گاوم نیستی چه برسه به جیگر ما !!! عزیزکم حالا که داری میروی تا روزهایت را بدون من سر کنی ؛ بر سر دو راهی که رسیدی بپیچ به چپ ، به جهنم ختم میشود !!! 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ علاقتو جایی باس خرج کنی که یه شعوری پشتش باشه ! میدونستید چرا خیلی از ما ها تنهاییم ؟ چون حوصله اسباب بازى شدن نداریم … 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ هیچگاه پیدا نمیشود جسد انان که ادعا میکنند برای ما میمیرند...جریان چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ “حوا” که باشی بعضی ها “هوا ” برشان می دارد که “آدمند ” !!! لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلامِ مرا به وجدانت برسان و اگر بیدار بود بپرس چگونه شب ها را آسوده می خوابد . . . ؟ لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ عمریست نشسته ام پای لرز خربزه هایی که هیچوقت یادم نمی آید کی؟! خوردمشان… 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعضیا مثله این دیوار های تازه رنگ شده می مونن پشتت هستن ولی نمی شه بهشون تکیه کرد اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو به گند کشیدی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشم های تو شفافترین برکه هاست اما قامت من شاید آنقدر بلند که توی چشم های تو جا نمی شود باید برای عاشقی هایم دریا می جستم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالم به هم می خورد از کلمه های عزیزم و عشقمی که از دهان تو در آید من را همان ببین صدا کن ! لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه سری از عقل فقط دندونشو دارن این میسوزونه بدجور درد مـــــن چشمانی بــــود که به من اشک هدیه می داد و به دیگران چشمک لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با این که خیلی گلی ولی فقط به درد اون ته تهای باغچه میخوری تا یک سال یه بار هم آدم سراغت نره !!!! لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بودنـــــت همچــون نبـــودنـــــ اســت ! وقتی بودنــــت مــرا به وَجـــــد نمی آورد ، پس نبـــودنت هم مـرا رنـــــــج نمی دهد ! لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به بعضیا باس گفت : برو عقب عزیــــــزِ من ! من خودمم انقـــــدر به خودم نزدیـــــــک نمیشم، شما که جـــــای خود داری ! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ﻃﺮف ﺑﺎ ﯾﮑﯽ ﯾﺎﺭﻩ… ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻫﻢ ﺁﺭﻩ… ﺍﺩﻋﺎﯼ ﭘﺎﮐﯽ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ..! . لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بـــرای تنـــوع هـــم کـــه شـــده . . . یــه بــار ” آدم ” بـــاش . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده