دل مانده 7714 ارسال شده در 8 تیر، 2013 صبا نیس بابا شایدم باشه بابا راس میگی بابا شاید اون باشه بابا به این فک نکرده بودم بابا
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 تیر، 2013 میناااااااااااااااامن اگه اینقد سفید بودم دیگه چم بود نه بابا.....بدریِ:gnugghender: داره همتونو منحرف میکنه ای وای من:icon_pf (34): یادم رفت بدری اسم کی بود :icon_pf (34): واسه من نقل قول میگیری اسم کاربریم بزار خو ... اره تو نیسی ینی احتمالش کمه ولی مشکوکی
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 تیر، 2013 تازه عکس دومو دیدم وای بر تو مینا خودتی:vahidrk: این میناست(mini):vahidrk: نخل به اون عظمت میگه مو بچه شطوم :vahidrk:
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 تیر، 2013 هویت مجهول کسی نیست جز : . . . . . . . *mini* و کاشفِ هویت: .yaprak
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 تیر، 2013 عکسِ سوم اضافه شد ینی اینا همش عکس یه نفره این عکس سوم خیلی ژستش جیگره باو این بچه که لو رفته :persiana__hahaha:بیا اعلام کن که شخص مورد نظر اینقد تابلو بازی دروورد که همه فهمیدن :evilsmile:
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 تیر، 2013 اغااااااااااااااااااااا چرا واسه این مسابقه اطلاع رسانی نمیکنید من دیر رسیدم
partow 25305 ارسال شده در 9 تیر، 2013 اغااااااااااااااااااااا چرا واسه این مسابقه اطلاع رسانی نمیکنید من دیر رسیدم حتماً تو تاپیک قبلی تشکر نزدی .
ارسال های توصیه شده