R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 تیر، 2013 میناااااااااااااااامن اگه اینقد سفید بودم دیگه چم بود مینااااااااااااااااااااااااااااااااا برو بابا منو دیگه نمیخواد سیاه کنی ، اینبار دیگه خود خودتی از چهره ات مینی بودن موج میزنه
دل مانده 7714 ارسال شده در 8 تیر، 2013 حالا که اینجور شد خوده خودمم اینجوریاس؟ پس ما هم رنگ جماعت میشیم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 تیر، 2013 پانی اگر گفتی این شکلکا رو کجا استفاده میکردی؟ : کلی باهاش خاطره دارم ، دلم تنگ شده صرفا جهت آپ شدن تاپیک بود
*mini* 37778 ارسال شده در 8 تیر، 2013 دیگه از این تابلوتر که این عکس برا mini اخه این کجاش شبیه من بدری؟ کپیِ متینِ مینااااااااااااااااااااااااااااااااا برو بابا منو دیگه نمیخواد سیاه کنی ، اینبار دیگه خود خودتی از چهره ات مینی بودن موج میزنه دقیقا کجاش مینی بودن موج میزنه؟ بابا من ریزه میزه بودم خیلی این کجاش ریزه میزست ماشاالله لپ یعنی واقعا مینی جون خودمه؟ نه عیزم دارن گمراهت میکنن دنبالِ اینا نرو منم خود داره اعتراف میکنه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 تیر، 2013 دقیقا کجاش مینی بودن موج میزنه؟ بابا من ریزه میزه بودم خیلی این کجاش ریزه میزست ماشاالله لپ تمام اعضای صورتت داره به من میگه من خوده خود مینی ام نکته انحرافی پانیسا هم خیلی کمک کرد
panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2013 پانی اگر گفتی این شکلکا رو کجا استفاده میکردی؟ : کلی باهاش خاطره دارم ، دلم تنگ شده صرفا جهت آپ شدن تاپیک بود خدووووووووووووو :w36: یادِش بخیر تخریب
ارسال های توصیه شده