partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممم مجدد حالا که تو تالارهای مختلف مسابقه های عکاسی داریم ، تصمیم گرفتم ، چند تا تکنیک واسه بهتر شدن کیفیت تصاویرتون بگم . این تکنیک اولی هستش . خیلی هم کوتاهه و راحت این عکس رو از مسابقه ی http://www.noandishaan.com/forums/thread102873.html برداشتم، صاحبش راضی باشه پ ن : آموزش زیر بیشتر برای پرتره و مناظر طبیعی به کار میره http://www.noandishaan.com/upload/images/omoqoqovh9odjv1rjt.jpg ------------ حالا تمرین رو شروع کنید . اگر عکس خواستید از همین تاپیک های عکاسی بردارید :hapydancsmil: 22 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ اجازه خانوم معلم اینم مخشه ما عکاس:خودم 1-قبل از جادوی فتوشاپ 2-بعد از اختراع فتوشاپ 12 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ یک سوال من تو اون قسمت canvas size نتونسم براش حاشیه بزرم با اینکه همون تنظیماتو رفتم اون قسمت بکگراند پایین صفحه خاموش بود انگار چی کارش باید بکنم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ یک سوالمن تو اون قسمت canvas size نتونسم براش حاشیه بزرم با اینکه همون تنظیماتو رفتم اون قسمت بکگراند پایین صفحه خاموش بود انگار چی کارش باید بکنم؟ تیک کنار Relative هم زدی؟ یه بار روی لایه ی اصلی امتحان کن ، یه بار روی لایه ای که کپی گرفتی بجا بکگراند هم میتونی Black رو انتخاب کنی ببین درست میشه 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من نوشته های اموزش رو تنونستم بخونم :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من نوشته های اموزش رو تنونستم بخونم :icon_razz: تصویر رو ذخیره کن و با ابزار ذره بین ، بزرگش کن 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی خاطرت نافرم عزیزِ باسمواااااای خدای من چقذه عکسا خوجل تر و جذاب تر میشن...مرچییییی:62izy85:الان من خیلی ذوق زده م مشخصه؟ قبلِ خلاقیت بعدِ خلاقیت اصن من کیم؟ پ.ن:صاحبِ عکس راضی باش...ببین عکستو چه خوجل کردم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ایول زهرا جونی مرسی از اموزش توپت:hapydancsmil::hapydancsmil: اینم تمرین من - اصل عکس - overly - vivid light 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم مشکل از اینجا بود که من اولش duplicate layer میزدم برای بار دوم که با ctrl+ j امتحان کردم مشکل حل شد 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ آموزش خوبی بود من یه عکس کش رفتم از یکی از تاپیکای مسابقه عکاسی : قبل از عمل : بعد از عمل : 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی عالی بود...مرسی....:hapydancsmil: فقط زهرا جان من هر عکسی باز میکنم کوچولوباز میشه چه طوری میتونم عکس رو بزرگ کنم با زوم؟ البته این همین عکسی رو که روش کار کرده بودی رو از تاپیک دانلود کردم به همون اندازه اومد ولی عکسای دیگه باز کردنی کوچک هست.... بعد هم چه جوری عکس رو آپلود کنم؟ فتوشاپ من نسخه پرتابل آخرین ورژن هست .... 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.مرسی بابت آموزش خوبتون. من عکس آموزشو saveکردم ولی با این حال باذربینم میخوام زوم کنمم اصلا واضح نیست!!!!!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی عالی بود...مرسی....:hapydancsmil:فقط زهرا جان من هر عکسی باز میکنم کوچولوباز میشه چه طوری میتونم عکس رو بزرگ کنم با زوم؟ البته این همین عکسی رو که روش کار کرده بودی رو از تاپیک دانلود کردم به همون اندازه اومد ولی عکسای دیگه باز کردنی کوچک هست.... بعد هم چه جوری عکس رو آپلود کنم؟ فتوشاپ من نسخه پرتابل آخرین ورژن هست .... سلام.من به جا زهرا ج میدم البته هر عکسی رو نمیشه بزرگ کرد.بخاطر اینکه کیفیتش میاد پایین اگه بخواهی هم بزرگش کنی 1 صفحه جدید باز کن با اندازه دلخواهتfile و سپس new حالا عکستو انتخاب کن(با ابزار انتخاب)و کپی کن تو صفحه جدیدی که خودت ایجاد کردی سپس ctrl+t حالا یک سری دستگیره اطراف تصویر میاد.با کشیدن اونها تصویرت بزرگ میشه._اگه shift رو هنگام کشیدن دستگیره ها پایین نگه داری طول و عرض تصویر به یک اندازه بزرگ میشه) 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.مرسی بابت آموزش خوبتون. من عکس آموزشو saveکردم ولی با این حال باذربینم میخوام زوم کنمم اصلا واضح نیست!!!!!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب اونقد زوم نکنید که دیگه واضحیشو از دست بده 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی عالی بود...مرسی....:hapydancsmil:فقط زهرا جان من هر عکسی باز میکنم کوچولوباز میشه چه طوری میتونم عکس رو بزرگ کنم با زوم؟ البته این همین عکسی رو که روش کار کرده بودی رو از تاپیک دانلود کردم به همون اندازه اومد ولی عکسای دیگه باز کردنی کوچک هست.... بعد هم چه جوری عکس رو آپلود کنم؟ فتوشاپ من نسخه پرتابل آخرین ورژن هست .... خواهش میشه وقتی برنامه ی فتوشاپ رو باز کردی برو File و بعدش Open . عکست رو انتخاب و باز کن حالا اگر صفحه کوچیکه دکمه های Ctrl و + رو بزن ، تا صفحه بزرگ شه . بله با ابزار ذره بین (z) هم میشه (اگر کلاً عکس کوچیکه (مثل عکس آواتارمون که کوچیکه) از روشی که دختر باران گفته باید بری ، که ممکنه کیفیت عکس بیاد پایین.) تصویری که من استفاده کردم اینه : http://www.noandishaan.com/upload/images/8gcq5tnh0rhjqvgse8p2.jpg عکسای دیگه منظورت چیه ؟ ----------------------------------------------------------------- برای آپلود عکس به بالای سایت نواندیشان نگاه کن و بر روی "آپلود سنتر" کلیک کن. روی Browse بزن و عکست رو انتخاب کن و بعدشم روی دکمه ی "شروع آپلود" بزن اگر بازم مشکلی پیش اومد یا بد توضیح دادم، بگو سلام.مرسی بابت آموزش خوبتون. من عکس آموزشو saveکردم ولی با این حال باذربینم میخوام زوم کنمم اصلا واضح نیست!!!!!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چطور واضح نیست ؟ ببین بیا اینجا http://www.noandishaan.com/upload/images/omoqoqovh9odjv1rjt.jpg روش کلیک کنی خودش به حالت ذره بین در میاره . اگرم save کردی تو کامپیوترت ، کافیه با windows photo viewer بازش کنی( که برنامه ی دیفالت خوده ویندوزه) و بعدش زوم . بازم سوالی بود بپرس سلام.من به جا زهرا ج میدم البته هر عکسی رو نمیشه بزرگ کرد.بخاطر اینکه کیفیتش میاد پایین اگه بخواهی هم بزرگش کنی 1 صفحه جدید باز کن با اندازه دلخواهتfile و سپس new حالا عکستو انتخاب کن(با ابزار انتخاب)و کپی کن تو صفحه جدیدی که خودت ایجاد کردی سپس ctrl+t حالا یک سری دستگیره اطراف تصویر میاد.با کشیدن اونها تصویرت بزرگ میشه._اگه shift رو هنگام کشیدن دستگیره ها پایین نگه داری طول و عرض تصویر به یک اندازه بزرگ میشه) مرسی از پاسخ کاملت . این راه هم میشه واسه بزرگ و کوچیک کردن عکس . 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میشه وقتی برنامه ی فتوشاپ رو باز کردی برو File و بعدش Open . عکست رو انتخاب و باز کن حالا اگر کوچیکه دکمه های Ctrl و + رو بزن ، تا صفحه بزرگ شه . بله با ابزار ذره بین (z) هم میشه عکسی که من استفاده کردم اینه : http://www.noandishaan.com/upload/images/8gcq5tnh0rhjqvgse8p2.jpg عکسای دیگه منظورت چیه ؟ ----------------------------------------------------------------- برای آپلود عکس به بالای سایت نواندیشان نگاه کن و بر روی "آپلود سنتر" کلیک کن. روی Browse بزن و عکست رو انتخاب کن و بعدشم روی دکمه ی "شروع آپلود" بزن اگر بازم مشکلی پیش اومد یا بد توضیح دادم، بگو چطور واضح نیست ؟ ببین بیا اینجا http://www.noandishaan.com/upload/images/omoqoqovh9odjv1rjt.jpg روش کلیک کنی خودش به حالت ذره بین در میاره . اگرم save کردی تو کامپیوترت ، کافیه با windows photo viewer بازش کنی( که برنامه ی دیفالت خوده ویندوزه) و بعدش زوم . بازم سوالی بود بپرس مرسی از پاسخ کاملت . این راه هم میشه واسه بزرگ و کوچیک کردن عکس . ممنونم..الان درست شد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اجازه خانوم معلم اینم مخشه ماعکاس:خودم 2-بعد از اختراع فتوشاپ بابا عکاس . خیلی خوب شده یعنی خاطرت نافرم عزیزِ باسمواااااای خدای من چقذه عکسا خوجل تر و جذاب تر میشن...مرچییییی:62izy85:الان من خیلی ذوق زده م مشخصه؟اصن من کیم؟ پ.ن:صاحبِ عکس راضی باش...ببین عکستو چه خوجل کردم فدایت بسیار خوب ایول زهرا جونی مرسی از اموزش توپت:hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش میشه . خیلی خوب شده :hapydancsmil: بسیار خوب فک کنم مشکل از اینجا بود که من اولش duplicate layer میزدم برای بار دوم که با ctrl+ j امتحان کردم مشکل حل شد بسیار خوب آموزش خوبی بود من یه عکس کش رفتم از یکی از تاپیکای مسابقه عکاسی : بسیار خوب ------------------------ مرسی از همه ی دوستانی که شرکت کردن ... :icon_gol::icon_gol: بقیه هم انجام بدید . یک دقیقه طول میکشه همش :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده