Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ این بازی یا سرگرمی مثل بقیه سرگرمی هاست که باید به سوال قبلی جواب بدی و از نفر بعدی سوال بپرسی دقت کنید که باید به جای جواب به سوال قبلیت از شکلک ها استفاده کنی بدون هیچی کلمه ای(سوالها ترجیحا کوتاه باشن یا حتی میتونه یه کلمه ای باشه) - یه توضیح اگه نفر قبلی یه سوال دو جوابه پرسید شما از دو تا شکلک استفاده می کنید اگه جایی نیاز به تو ضیح اضافی داشت داخل پرانتز کنار همون شکلک بنویسید مثلا: علم بهتر است یا ثروت؟ جواب شما : (ثروت) (علم) این به این معنیه که مثلا شما ثروت رو بیشتر دوس دارین خب شروع می کنم طبق معمول اولین سوال را باید خودم بپرسم عشق بعد از ازدواج ؟؟؟ برای پیدا کردن شکلکهای بیشتر و متنوع تر برای جواب دادن به سوالا میتونید از این تاپیک استفاده کنید شکلکهای بامزه ،گوناگون و کاربردی برای همه... 18 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تاپیکای خلاقانت منو مرده خب شروع می کنم طبق معمول اولین سوال را باید خودم بپرسم عشق بعد از ازدواج ؟؟؟ عشق بعد از ازدواج ؟؟؟ با این سوالات :vahidrk: ------------ تمرین فتوشاپ 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تمرین فتوشاپ :icon_pf (72): زندگی ... مرگ ! 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_pf (72): زندگی ... مرگ ! زندگی ... مرگ دیدار دوست قدیمی 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی ... مرگ دیدار دوست قدیمی :icon_pf (17): آنتوانت دوسنت اگزوپری 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ جنگل یا دریا؟ :hapydancsmil::hapydancsmil:یا:hapydancsmil: رشته حقوق یا مهندسی مکانیک؟ 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ رشته حقوق یا مهندسی مکانیک؟ یا عشق... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ یا عشق... :heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2: ازدواج 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ عشق... :ha5t4lmd53df3cpu2lq زندان 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ :heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2:ازدواج کارشناسی ارشد 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من جواب دوتاییتون رو میدم :ha5t4lmd53df3cpu2lq زندان کارشناسی ارشد -------- انجمن نواندیشان 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سوده :1cwpe6q6upfmgganbmp مهمون 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ :1cwpe6q6upfmgganbmp مهمون درس 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ دوست.... :w36: مدرسهههههه ........ دانشگاه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده