شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آره که میاماینجا میان میزننمون بیا پروفایلم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بیاین گزارش بدین ببینم خوش گذشت بدون ما؟! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هنوز نیمدن که فائزه جون الان خسته هرکی افتاده یه گوشه! مینا داره شیطونی میکنه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اره احتمالا مینا امروز کلی شیطونی کرده 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بسیار برنامه خوب و شادی داشتیم،البته پیاده روی بسیار زیاد بود،ولی من کم نیاوردم وخوب ظاهر شدم جای همه اونا که نیومدن خیلی خیلی خیلی...خالی با تشکر از آقا مجید و سارا خانوم و همسرشون که برای خوب بودن برنامه هرکار از دستشون میومد انجام میدادن در ضمن،همه ورزشکارا هنوز نیمدن که فائزه جونالان خسته هرکی افتاده یه گوشه! مینا داره شیطونی میکنه نه من که نیفتادم یه گوشه اره احتمالا مینا امروز کلی شیطونی کرده عمرا مگه من گذاشتم جُم بخوره 13 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام اول یه تشکر از مجید یه خسته نباشید بهش میگیم همه چی خوب و عالیاز سارا خانوم و همسرشون تشکر ویژه و از همهبچه های گلی که بهترین خاطره رو امروز باهاشون داشتیم جای همه دوستانی که نبودن خالی و شرمندگی از همه اونایی میخواستن بیان و ظرفیت به دلیل اتمام زمان بیمه نتونستیم در خدمتشون باشیم ایشالا تور بعدی نزدیکه همه با هم میریم به زودی تاپیک کاملی میزنن بچها و خاطرات رو اونجا میگن زیاد خاطراتتون رو اینور هدر ندید بزارین توی اون تاپیک بگید 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هی خوش بحالتونمن که از صب برای به ثمر نشستن عارمان های عمام و انقلاب در سنگر کار و تلاش جهاد میکردم 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هی خوش بحالتونمن که از صب برای به ثمر نشستن عارمان های عمام و انقلاب در سنگر کار و تلاش جهاد میکردم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ پیاده روی نبود که کوه نوردی طبیعت بکر و زیبایی بود جای همه دوستان سبز آقا مجید، سارا خانم و همسرشون (ایشون قبل از اینکه همسر سارا خانم بشن محمود رضا بوده) خسته نباشید، ما بقی دوستان هم که میدونم پاتون خیلی درد میکنه ولی اشکال نداره می ارزید 15 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان این تاپیک بسته میشه همگی خسته نباشید از پیاده روی ایشاا... بقیه دوستان هم تو تاپیک جدیدی که واسه گفتن خاطره هاتون بزنید پست میدن 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده