mim-shimi 25686 ارسال شده در 19 تیر، 2013 هنوز نیمدن که فائزه جون الان خسته هرکی افتاده یه گوشه! مینا داره شیطونی میکنه 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 تیر، 2013 سلام بسیار برنامه خوب و شادی داشتیم،البته پیاده روی بسیار زیاد بود،ولی من کم نیاوردم وخوب ظاهر شدم جای همه اونا که نیومدن خیلی خیلی خیلی...خالی با تشکر از آقا مجید و سارا خانوم و همسرشون که برای خوب بودن برنامه هرکار از دستشون میومد انجام میدادن در ضمن،همه ورزشکارا هنوز نیمدن که فائزه جونالان خسته هرکی افتاده یه گوشه! مینا داره شیطونی میکنه نه من که نیفتادم یه گوشه اره احتمالا مینا امروز کلی شیطونی کرده عمرا مگه من گذاشتم جُم بخوره 13
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 تیر، 2013 سلام اول یه تشکر از مجید یه خسته نباشید بهش میگیم همه چی خوب و عالیاز سارا خانوم و همسرشون تشکر ویژه و از همهبچه های گلی که بهترین خاطره رو امروز باهاشون داشتیم جای همه دوستانی که نبودن خالی و شرمندگی از همه اونایی میخواستن بیان و ظرفیت به دلیل اتمام زمان بیمه نتونستیم در خدمتشون باشیم ایشالا تور بعدی نزدیکه همه با هم میریم به زودی تاپیک کاملی میزنن بچها و خاطرات رو اونجا میگن زیاد خاطراتتون رو اینور هدر ندید بزارین توی اون تاپیک بگید 14
Lean 56968 ارسال شده در 19 تیر، 2013 هی خوش بحالتونمن که از صب برای به ثمر نشستن عارمان های عمام و انقلاب در سنگر کار و تلاش جهاد میکردم 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 تیر، 2013 هی خوش بحالتونمن که از صب برای به ثمر نشستن عارمان های عمام و انقلاب در سنگر کار و تلاش جهاد میکردم 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 تیر، 2013 پیاده روی نبود که کوه نوردی طبیعت بکر و زیبایی بود جای همه دوستان سبز آقا مجید، سارا خانم و همسرشون (ایشون قبل از اینکه همسر سارا خانم بشن محمود رضا بوده) خسته نباشید، ما بقی دوستان هم که میدونم پاتون خیلی درد میکنه ولی اشکال نداره می ارزید 15
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 تیر، 2013 دوستان این تاپیک بسته میشه همگی خسته نباشید از پیاده روی ایشاا... بقیه دوستان هم تو تاپیک جدیدی که واسه گفتن خاطره هاتون بزنید پست میدن 8
ارسال های توصیه شده