Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ درود مجدد......با اجازه من صفحات مجدد برای ترجمه انتخاب میکنم...که انشاالله تا آخر هفته آماده میکنم. صفات 27_28_29.... __________________________ پ.ن: سلام بر مترجمین گل گلاب امیدوارم موفق باشید سلام بر شما....سرافراز باشید 6 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان ، خسته نباشین . صفحات 30، 31 ، 32 هم با من . 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان ، خسته نباشین .صفحات 30، 31 ، 32 هم با من . مرسی کبریا جونم تبریک بچه ها بالاخره صفحات تقسیم شد :hapydancsmil::hapydancsmil: حواستون به زمان تحویل ترجمه ها هم باشه:w140: 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ ترجمه این مقاله انجام شده؟ 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ ترجمه این مقاله انجام شده؟ امان از کم لطفی و بدقولی برخی دوستان!! سعی میکنم همین روزا کاملش کنم و برای دانلود بذارمش 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ امان از کم لطفی و بدقولی برخی دوستان!!سعی میکنم همین روزا کاملش کنم و برای دانلود بذارمش 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ امان از کم لطفی و بدقولی برخی دوستان!!سعی میکنم همین روزا کاملش کنم و برای دانلود بذارمش اااااااا اینو که بخشیشو پارسال من همون اول سال تحویل دادم،اینقدر طول کشیده!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده