faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خب این پروژه رو به امید خدا شروع میکنیم این مقاله تعداد صفحاتش زیاده برای همین یه روال جدید براش در نظر میگیریم هرکس دوست داره توی پروژه همکاری کنه همینجا اعلام کنه چه صفحاتی رو تا کی ترجمه میکنه دوستای گلم تا جایی که ممکنه براتون جوری تنظیم کنین حداکثر تا اخر فروردین بشه، تاریخی هم که اعلام میکنین قطعی بگین تا حتما اون روز اماده شده باشه منتظرتونم:hapydancsmil::hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام faezeh mzk 1-10 Arpak 11-13 *mini* 19-17 Setare Yosefi 14-16 Mahsa.Gha 20-22 Saye Noori 24-26 VoLATiLE 30-32 10 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من تا صفحه ده رو تا اخر فروردین ترجمه میکنم 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ همین!!!؟؟؟ ما 10 تا مترجم گروه معماری داریم!!! 4 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ متاسفانه و علی رغم میلم در حال حاضر مشغول به انجام یه سری تحقیقات هستم و نمیتونم در این سری همراه دوستان باشم..ان شاالله دوره بعدی بتونم همراهی کنم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلام، من دسترسیم به نت خیلی سخت شده، اما چون قول دادم،یکی دوروز کامل وقت میذارم، واین صفحات رو تا آخر فرودین ترجمه میکنم. 14_15_16 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خب مثل این که اخر ترمه و همه مشغولن ، مهلت این مقاله رو تمدید میکنیم تا اخر خرداد، ایشالا کم کم بچه ها سرشون خلوت بشه و بیان کمک البته بگم سهم من اماده اس مینای گل هم مشکلی براش پیشاومده سهمش رو من ترجمه میکنم 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزان منم میپیوندم به جمعتون. 20-21-22 هم با من امیدوارم از پسش بربیام چون سرم خیلی شلوغه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزان منم میپیوندم به جمعتون.20-21-22 هم با من امیدوارم از پسش بربیام چون سرم خیلی شلوغه به جمع ما خوش اومدی مهسا خانوم:hapydancsmil: حتما برمیای، من میدونم تو میتونی 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ درود فرآوان با اجازه استارتر محترم من صفحات 24-25-26 رو برای ترجمه انتخاب میکنم.البته صفحه 23 تصویر بود. با آرزوی موفقیت برای گروه ترجمه نواندیشان 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ درود فرآوانبا اجازه استارتر محترم من صفحات 24-25-26 رو برای ترجمه انتخاب میکنم.البته صفحه 23 تصویر بود. با آرزوی موفقیت برای گروه ترجمه نواندیشان ممنون سایه جان، موفق باشی گلم 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه، خب بچه ها دیگه دوره امتحانها هم تموم شد، پاشین بیاین سهم ترجمه هاتونو بدین این پروژه خیلی طولانی شد هر کسی بیاد بگه تا کی سهمی که برداشته رو تحویل میده تا سریع جمعش کنیم 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ من تمام تلاشمو میکنم تا شنبه تحویل بدم گلم. خیلی درگیرم وگرنه تا الان آماده شده بود. 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ به فرموده استارتر محترم......................:w410: تا آخر همین هفته ترجمه آماده است. :flowerysmile: _______________ پ.ن::5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه، خب بچه ها دیگه دوره امتحانها هم تموم شد، پاشین بیاین سهم ترجمه هاتونو بدین این پروژه خیلی طولانی شد هر کسی بیاد بگه تا کی سهمی که برداشته رو تحویل میده تا سریع جمعش کنیم پروژه ها و پایان نامه به حساب نمی یاد؟ 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ پروژه ها و پایان نامه به حساب نمی یاد؟ اخه پايان نامه ك ب اين زوديا تموم نميشه! يعني تا كي وقت ميخواي؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ اخه پايان نامه ك ب اين زوديا تموم نميشه!يعني تا كي وقت ميخواي؟ پروژه تنها چی؟ عزیزمممممممم چه باهوشینیدونمهر چه بیشتر بهترنه شوخی کردم هر وقت وقت اضافه بیارم اینو کنارش می انجامم قول میدم بیشتر از چند روز نه طولِ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ پروژه تنها چی؟عزیزمممممممم چه باهوشینیدونمهر چه بیشتر بهترنه شوخی کردم هر وقت وقت اضافه بیارم اینو کنارش می انجامم قول میدم بیشتر از چند روز نه طولِ مرسی میشه فراوان، پس منتطرم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر مترجمین گل گلاب امیدوارم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده