Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ احساس خارش در بدن هدفمند است، چون این احساس ما را وادار میکند تا گرد وغبار و میکروبها را با خاراندن از پوست بزداییم. امروزه در کشورهای صنعتی و توسعه یافته اشخاص به بهداشت فردی خود بسیار اهمیت میدهند؛ به همین دلیل عوامل اولیه از قبیل میکروب و خاک دیگر به عنوان عامل بروز خارش نقشی ندارد. یک متخصص امراض پوستی در این باره اظهار داشت: عفونتهای پوستی هم میتوانند سبب بروز احساس خارش شوند و بیمار با خاراندن پوست، انگلها را از بدن دور میکند، بدون اینکه نیاز به درمان بیشتری باشد. اما در بیشتر ناراحتیهایی که با خارش همراه هستند، خاراندن چاره کار نیست، بر عکس پوستی که خود به خود تحریک میشود با خاراندن آسیب بیشتری میبیند. بدین ترتیب در محلهایی که پوست بر اثر خاراندن زخم شده، میکروبها نفوذ میکنند و باعث میشوند که بیماریهای عفونی مانند عفونت پوستی یا التهاب حاد باکتریایی رخ دهد که به ناچار باید از آنتی بیوتیک برای معالجه آن استفاده کرد. نخستین اقدام برای برطرف کردن احساس خارش، استفاده از پمادها و کرمهایی است که مواد موثر در برطرف کردن خارش دارند. میتوان برخی از این پمادها را بدون نیاز به نسخه پزشک از داروخانهها تهیه کرد. هم چنین کمپرس آب یخ یا آب و سرکه میتواند خارش را تسکین دهد. او خاطرنشان کرد: چنانچه احساس خارش بیش از دو روز ادامه پیدا کند، فرد باید به متخصص پوست مراجعه نماید. چون ممکن است به بیماریهای پوستی مبتلا شده باشد. شایعترین علت خارش، اگزمای تماسی (مانند واکنش آلرژیک نسبت به فلزی خاص، عطر و اسانس)، التهاب پوشش عصبی (التهاب مزمن پوست که اغلب در کودکی به طور ناگهانی بروز میکند) و نیش حشرات است. بیماریهای پوستی شدید دیگری نیز از قبیل اگزمای پوستی میتواند با خارش همراه شود. ویژگی مشترک بیماریهای پوستی این است که در محل خارش، پوست به شکل محسوسی تغییر میکند. برای مثال روی پوست لکههای قرمز، خال و یا زگیل بروز میکند در این موارد تشخیص از راه مقایسه، آسان است. اگر پزشک هیچ آثاری که با احساس خارش در ارتباط باشد روی پوست پیدا نکند، کشف علت خارش دشوار میشود. در این وضعیت ممکن است، علت خارش ابتلا به ناراحتیهایی از قبیل اختلالات سوخت و سازی مانند دیابت یا بیماریهای کبدی باشد. برای تسکین خارش، متخصصان توصیههایی را ارائه کردهاند. به گفته آنها خارش مزمن به مداوای پزشکی نیاز دارد، اما فرد مبتلا هم میتواند کارهایی انجام دهد تا ناراحتیاش کمی تسکین پیدا کند. از این رو توصیه میشود که خود را نخارانید. این جمله به حرف آسان است اما آیا به راستی میتـوان از عهده آن برآمد. وی به بیماران خود سفارش میکند که از شیوههای آرامش بخش و تمدد اعصاب کمک بگیرند. به این ترتیب آنها میآموزند که به احساس خارش کمتر توجه کنند. در بخشی دیگر توصیه میشود، پوستی را که میخارد به مواد اضافی آلوده نکنید. برای مثال از لوازم آرایشی و زیبایی که روغنهای فرار دارند، استفاده نکنید. زیرا اغلب باعث بروز واکنشهای حساسیت زا میشوند. همچنین دکتر وولن برگ توصیه میکند که از چربیهای لبنی استفاده نشود؛ زیرا حاوی مواد افزودنی تحریک کننده پوست هستند. آخرین توصیه این است که پوست خود را به اندازه کافی مرطوب نگه دارید. پوست بسیار خشک به آسانی دچار خارش میشود. برای شستن بدن نیز بهتر است از مواد شوینده بدون عطر یا از لوسیونها و محلولهای شوینده استفاده شود. هم چنین هر قدر زمان شست وشو کوتاهتر و آب خنکتر باشد، بهتر است. پس از شست وشو هم میتوانید از کرمها یا لوسیونهای مرطوب کننده مصرف کنید. خبرگزارى ایسنا 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام اول از آرام عزیز واسه مطالب خوب و مفیدش تشکر میکنم یه چند ماهی میشه صورتم مخصوصا پیشونیم خارش میگنه و پوست پوست میشه ، بعد حموم سعی میکنم واسه جلوگیری از این اتفاق کرم مرطوب کننده آلوئه ورا بزنم ولی بی تاثیره . حتی کر آرایشی هم که میزنم خیلی بد میشه و پوست پوستاش معلومه علاوه بر این توی ابروهامم عجیب خارش میکنه و مثل پیشونی همیشه یه لایه پوست کنده میشه و وقتی میخوارونم موهای ابرومم یکی یکی در میاد و شکل اصلیشو از دست میده ممنون میشم کمک کنی چیکار کنم خوب شه 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام اول از آرام عزیز واسه مطالب خوب و مفیدش تشکر میکنم یه چند ماهی میشه صورتم مخصوصا پیشونیم خارش میگنه و پوست پوست میشه ، بعد حموم سعی میکنم واسه جلوگیری از این اتفاق کرم مرطوب کننده آلوئه ورا بزنم ولی بی تاثیره . حتی کر آرایشی هم که میزنم خیلی بد میشه و پوست پوستاش معلومه علاوه بر این توی ابروهامم عجیب خارش میکنه و مثل پیشونی همیشه یه لایه پوست کنده میشه و وقتی میخوارونم موهای ابرومم یکی یکی در میاد و شکل اصلیشو از دست میده ممنون میشم کمک کنی چیکار کنم خوب شه سلام فاطمه جان خواهش میکنم گلم .احتاجی به تشکر نیست فقط بر حسب وظیفه در خدمت دوستان هستم عزیزم خارش یکی از شایع ترین عواملش میتونه خشک بودن پوست باشه این چند ماهی هم که میگی خب در پاییز و زمستان بوده و پوست خشک بوده گلم حمام کردن زیاد تاثیر نداره حتی میتونی کمترشم کنی چون پوست در اثر اب زیاد خصوصا گرم خشک میشه میتونی هفته ای 3 بار دوش بگیری و با اب ولرم نه گرم پوستتم مرطوب کن خصوصا با ضد افتاب درسته در زمستان نور افتاب کمتره ولی باز ضد افتاب بهترین مرطوب کننده و محافظ پوسته در زمستون هم میتونی از درضد کمتر ضد افتاب یا ضد افتاب بچگانه استفاده کنی مورد دیگه خونه رو تا میتونی مرطوب نگه دار بخاری باعث خشک شدن دمای محیط میشه و میتونی با استفاده از حوله که در اب سرد میذاری و بعد چرکاندن رو پوست صورت و دستت بذاری لیمو و یا سر که هم موقع خارش تسکین میده و یا کمپرس یخ رو روی صورتت بذار. در مورد کرم هم احتمالا به کرمی که استفاده میکنی آلرژی داری باز موردی باشه در خدمتم گلم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ارام باز صورتمو میتونم تحمل کنم ولی ابروهامو دیگه نه ، لایه لایه داره پوستش در میاد . خیلی میخاره . اینقدم خاروندمش که زبر و خشک شده و حتی دونه دونه موهاش میریزه ایا قطره ی تقویت کننده یا چیز دیگه ای هست استفاده کنم خوب شه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ارام باز صورتمو میتونم تحمل کنم ولی ابروهامو دیگه نه ، لایه لایه داره پوستش در میاد . خیلی میخاره . اینقدم خاروندمش که زبر و خشک شده و حتی دونه دونه موهاش میریزه ایا قطره ی تقویت کننده یا چیز دیگه ای هست استفاده کنم خوب شه؟ فاطمه جان بیماریهای غدد از تیروئید کم کار یا پر کار ، قارچهای پوستی و فشار عصبی هم میتونه علت خارش و پوست پوست شدن باشه بهترین راه اینه به یک متخصص پوست بری ولی موقتا روغن نارگیل یا بادام تلخ روش بمال از اون حالت خشکی دربیاد و خارش هم کاهش بده یه چیز دیگه سعی کن نخوارونی پوست بیشتر تحریک میشه هم زمخت میشه پوست هم خشک و پوست پوست شده...... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه جان بیماریهای غدد از تیروئید کم کار یا پر کار ، قارچهای پوستی و فشار عصبی هم میتونه علت خارش و پوست پوست شدن باشه بهترین راه اینه به یک متخصص پوست بری ولی موقتا روغن نارگیل یا بادام تلخ روش بمال از اون حالت خشکی دربیاد و خارش هم کاهش بده یه چیز دیگه سعی کن نخوارونی پوست بیشتر تحریک میشه هم زمخت میشه پوست هم خشک و پوست پوست شده...... پس دنبال چی میگردم :icon_pf (34): فشار عصبی قربونت برم دستت درد نکنه نفسم . کمک خیلی بزرگی بهم کردم 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ راجع به ارتباط بیماری کبد و خارش ، چه جور بیماری کبدی باعث خارش میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ منم معمولا بدنم میخاره مگه اینکه خلافش ثابت بشه دست، پا، کمر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده