رفتن به مطلب

قضاوت با شما

sara-ah

ارسال های توصیه شده

:)

هرچقدر هم که آدم سعی میکنه با واقعیت های تلخ دنیایی که توش هست کنار بیاد و بهش عادت کنه اما همیشه یک سری چیزها هستند که آدم رو شگفت زده میکنند...

مثل این کامنت شما...

انسان، واقعا، در پس اون نقش ها و اون نقاب ها یک دیو بیشتر نیست...

دست شما درد نکنه دیگه

حالا شدیم دیو:vahidrk:

اونا که همش شوخی بود.

اما به نظر من اون پسره(پسره عاشق بیچاره:ws3:)نتونسته تو عمل دوست داشتنشو به 1 دختر نشون بده

من خودمو فرضا مثال بزنم.دوست داشتن با حرف واسم کافی نیست.

اما همینکه بدونم 1 نفر واقعا عاشقمه سعی میکنم باورش کنم.البته اگه تو عمل نشون بده.نه در حد حرف باقی بمونه.

این دوره اینقد دروغ و کلک (چه از طرف پسر چه دختر)زیاد شده که آدم باید تو عمل به 1 باور برسه.نه با حرف!

• Like 1
لینک به دیدگاه
دست شما درد نکنه دیگه

اونا که همش شوخی بود.

اما به نظر من اون پسره(پسره عاشق بیچاره:ws3:)نتونسته تو عمل دوست داشتنشو به 1 دختر نشون بده

اما همینکه بدونم 1 نفر واقعا عاشقمه سعی میکنم باورش کنم.البته اگه تو عمل نشون بده.نه در حد حرف باقی بمونه.

این دوره اینقد دروغ و کلک (چه از طرف پسر چه دختر)زیاد شده که آدم باید تو عمل به 1 باور برسه.نه با حرف!

نه عزیزم... منظورم فقط شما نبود... همه ی انسان ها... شما هم البته جزوشون هستی... کاملا هم قابل درک هست که کسی نخواد این رو قبول بکنه... زیاد جالب نیست...

در عمل نشون دادن و ندادن خیلی تفاوتی در نتیجه ی کار نمی کنه... هیچ قانونی براش نیست... اشتباه اون آقا این هست که فکر میکنه واقعا این چیزها چیزهای خاصی هستند و شاید اولین بارش هست که چنین اتفاقی براش میوفته...

درسته در مورد شما اینطوری هست... ولی خوب قانونی براش نیست...

فکر نکنید که در این دوران هست که چنین چیزهایی زیاده... همیشه همینطور بوده... انسان همیشه همینی که میبینید بوده... امروز فقط انسان ها بهتر میفهمند و بیشتر از چیزی که هستند فرار میکنند...

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه عزیزم... منظورم فقط شما نبود... همه ی انسان ها... شما هم البته جزوشون هستی... کاملا هم قابل درک هست که کسی نخواد این رو قبول بکنه... زیاد جالب نیست...

در عمل نشون دادن و ندادن خیلی تفاوتی در نتیجه ی کار نمی کنه... هیچ قانونی براش نیست... اشتباه اون آقا این هست که فکر میکنه واقعا این چیزها چیزهای خاصی هستند و شاید اولین بارش هست که چنین اتفاقی براش میوفته...

درسته در مورد شما اینطوری هست... ولی خوب قانونی براش نیست...

فکر نکنید که در این دوران هست که چنین چیزهایی زیاده... همیشه همینطور بوده... انسان همیشه همینی که میبینید بوده... امروز فقط انسان ها بهتر میفهمند و بیشتر از چیزی که هستند فرار میکنند...

باز گفت:ws3:

درسته.آدم خیلی موجود پیچیده ای هست.هیچکس نمیتونه مشکلات یک نفر دیگه رو حل کنه یا حتی در موردشون نظر بده.به نظر من آدم خودش تا توی موقعیت قرار نگیره نمیتونه درک کنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینا چه کاریه آخه:w58:یا ابرفرض:ws38:عجب دوره ی شیر تو شیری شده:icon_pf (34):

کاملن باهات موافقم آدم نمیتونه به هیشکی اعتماد کنه :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
دست شما درد نکنه دیگه

اونا که همش شوخی بود.

توی این موضوع دختر دیوانه بخاطر این که تلافی کسی دیگه سر این در بیاره شاید نتونسته عمل پسر ببینه شما از کجا میدونید؟:whistle:

فقط یک نفر نباید با عمل نشون بده این که فایده نداره

امام علی می فرماید:

فاحبب لغيرك ما تحب لنفسك و اكره له ما تكره لها . نامه /31

هر انچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند ، وآنچه را که برای خود دوست نداری برای دیگران هم نپسند

به عبارت ساده تر يك سوزن به خودت بزن ، يك جوالدوز به مردم .

مخلص کلام عمل باید دوطرفه باشه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...