sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستای عززیز!این کار طراحی دانشکده معماری وهنر منه ...پلاناش زیاد جالب نشده...ایده ی من یه دستی بود در حال بازشدن!که باید در مرحله ی اول با گل حجم ایدمونومیزدیم.منظور من از ایدم این بود که دانشجوها تو اکادمی در حال شکوفا شدن هستن!و همین طور که پیش میرفتم یه تغییراتی تو حجمم ایجاد میشد که هرکدوم با دلیل بود! 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چه جالب،ایده خوبیه؛ اما هر مکعب مستطیل نماد یه انگشته یعنی؟ اگه اینطوره تو بعضی حجما پراکنده است؛اون ایده ای رو که میگی نشون نمیده، اما تو حجم اول ؛ کنار هم بودنشون ایده ای که میگی رو میرسونه لینک به دیدگاه
sara.archi 343 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون ازنظرتون.اره عزیزم تو هرمرحله از کار باید انقد با حچم کار میکردیم یه جاهاییش حذف میشد یه جاهایی اضافه!تا به یه نتیجه مطلوب برسیم.:flowerysmile: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون ازنظرتون.اره عزیزم تو هرمرحله از کار باید انقد با حچم کار میکردیم یه جاهاییش حذف میشد یه جاهایی اضافه!تا به یه نتیجه مطلوب برسیم.:flowerysmile: بسیاز عالی، الان تو کدوم مرحله هستید ؟ حجم نهایی زده شده و به پلان رسیدید ؟ این طرح این ترمتونه ؟ لینک به دیدگاه
sara.archi 343 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نه طرح ترم پیش بود.این ترم مجتمع تجاری تفریحی اداری کار میکنیم. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نه طرح ترم پیش بود.این ترم مجتمع تجاری تفریحی اداری کار میکنیم. آهان ؛ پس اون کار تموم شده و حجم آخرش زده شده و پلان و اینا توش در اومده ؛ فکر کنم اینه دیگه حجم آخر : چه مجتمعی ، جالبه؛موفق باشی لینک به دیدگاه
sara.archi 343 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ tnx a lot:girl_yes2::love070: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده